- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.821
3 ay benimde sınırim elimden geleni yapıyorum sonra yoluna giriyor zaten kendi. Kilo alımı azalıyor zaten ondan sonra.Aynen canim
İlk aylar kilo alımı bence çok önemli. Sonra " kilo almamış " diyor doktorlar .
Evet yumusakken de geliyo ama çok az.Bir de sol gogsumden gelen süt su gibi.Kivamli değil yani rengi berrak.O yüzden tam doyurmuyo sanırım.Benimde yumuşacık doktora dedim az geliyor diye. 1 kilo almış 1 ayda yeterli mama verme dedi. Bence de kiloyu yapan mama çünkü düzensiz besleniyorum bebekle ilgilenmekten. Şimdi beslenmeye ağırlık vereceğim.
Yumusakken sağdığında çıkıyor mu peki süt.
Benim makine ile az çekiyor ama elle sağınca güzel geliyor. Zaten kızın uyuduğu yarım zaat hangi ara yapacağız onu da
Bende rahatsız ediyor diye kestim versem mi? Çokta pahali ziyan olmasinCanım baktim damla olsa da olmasada ıkınıyor, ben de başladım tekrar . İstersen sen de dene .
Sabahları verıyorum sap simplex ile birlikte
Aslında sana dikişlerden vs öyle geliyor olabilir. Yoksa sorun olmuyor. 3.normal doğum herşey yolunda.15.30 randevum var bakalim gidicem bugun
Oncelikle evet sezeryan konusunda haklisin ama agrisi bir ömür gecmiyor diyorlar ne kadar dogru bilemem birde secme sansim olmadi maalesef sunnetin 6. Gunundeyiz nerdeyse hicbirsey kalmadi kabuklandi alt tarafi dikislerrde dusmeye basladi
Doktor normal derse beklemem bugun randevum var bakalim
Esim cok israrci davranmadi bir kez teklifte bulundu ben istemeyince uzatmadi ama yinede onuda bekletmek istemiyorum doktor normal der umsrim bir sorun yoktur
Benm disardan cok garip gorunuyor dikisimde vardi cokca ama dustu kendi kendine yapmadigina eminim ben yardimci oluyordum ama tam birlesme olmamisti bende istemiyo degilim ama cesaret edemedim dogumdan sonra hic gitmedim kontrole bugun icin randevu aldim doktor iyi derse bizde hallederiz galiba
Biz de birazdan sünnete gireceğiz nasıl geçti çok ağladı mı canım vallahi geri mi dönsem diye tereddüt etmiyor değilim emzik de almıyor çok ağlarsa nasıl susturacağız bilmiyorum heyecandan bayılacağım şimdiSünneti hallettik bizde çok şükür. Hastanede bekliyoruz doktoru taburcu için kolay atlatır umarım
Ben 4 gündür kullanıyorumBende rahatsız ediyor diye kestim versem mi? Çokta pahali ziyan olmasin
Evet, sonra kilo alımı ayda 500 gr falan oluyor3 ay benimde sınırim elimden geleni yapıyorum sonra yoluna giriyor zaten kendi. Kilo alımı azalıyor zaten ondan sonra.
Hadi Maşallah ne güzelSünneti hallettik bizde çok şükür. Hastanede bekliyoruz doktoru taburcu için kolay atlatır umarım
Ben damlayı kullandım beri çok rahatım. Gece huysuzluklari kesildi. Bir yeri açıyor gibi ağlıyordu. Ciyak ciyak saatlerce susturamiyorduk. Şimdi biogaiya yi sabah 8 gibi veriyorum. Diğerini de gündüz bir gece kriz saatine doğru bir daha veriyorum. Gayet iyi. Memnunum damlalardan. Önceden zırt pırt kaka yapıyordu. Şimdi o da düzene girdi. Bir de sezeryan doğumlarda çocuk anneden gelecek bir takım bakterileri alamadığı için bu damlayı öneriyorlarmis.Biogaia mi
Aramızda damlaya tekrar başlayanlar varSurrender gibi, cesaret edip belki ben de başlarım ben de dün acı elma yağı aldim, akşam topuklarina masaj yaptım. Gece 11 ve 12 arası epey rahatsızdı. Kullanan varsa ne zaman faydası olur ki? Bir de gün tek masaj mi
Noldu canım sarılık devam mı ediyormuş biz dün Dr gösterdik bana sarı geldi çocuk diye Dr da sarı buldu yarın yine götürcemKızlar merhaba güzel bir tabancalı güvenilir atesolcer onerisi olan var mi? Sarılık degeri 1 ayin sonunda yuksek seyreden var mı?
Geçen benimki uyudu ellemedim. Mecburdum. Okulda toplantıya götürdüm yanımda.5 saat bencede fazla. Kilo alımı iyi ama cesaret edemem. Zaten hiç 5 saat uyumadı daha ama yinede saat kuruyorum
Bu mochi nasıl topluyor sütü şimdi birini emerken diğeri damlamaya başlıyor o ara takınca kendi mi vakumluyorMochi ile topluyorum ben. Birini emmek yetiyor, diğerini de mochi ile topluyorum mutlaka. 40 CC çıkıyor en az, en fazla da 70 CC
Doğumumun 3. Günü çok şişti taş gibiydi göğüslerim ne sağılabiliyodu ne küçücük bebek emebiliyodu yanıyodu bildiğin bide acile gittm acıdann ama hiç bişi yapamayız soğuk uygulayın ve emzirmeniz gerekiyo dediler.Se
Sen niye acillik oldun canım??
Canım kafasını kaldırması kaslarını kontrol etmesi için gerekli. Karın sırt boyun omuz gibi bölgelerdeki kasları çalıştırıp emeklemeye hazırlık yaptırıyor. Ayrıca doktorumuz siyah beyaz kartlardan alıp yüz uztuyken göstermenizi istedi.Karnının altına minik bı yastık ile çocuk kontrollu yatırılıyor diye biliyorum. Arada yapıyorum ben ama neye faydalj olduğunu bilmiyorum
5 saat benim için de çok fazla, ben uyusam bebek uyumaz zaten. En fazla 3 saat uyuyor sanıyordum. Meğer 1 saat sonra uyanıyormus, eşim biberon veriyormus
Geçmiş olsun canım Allahtan atlamışsın Yanıyordu yani ateş gibi o yüzden soğuk uyguladınDoğumumun 3. Günü çok şişti taş gibiydi göğüslerim ne sağılabiliyodu ne küçücük bebek emebiliyodu yanıyodu bildiğin bide acile gittm acıdann ama hiç bişi yapamayız soğuk uygulayın ve emzirmeniz gerekiyo dediler.
Eve geldim soğuk uygulayıp masaj yaptım ağlaya ağlaya acıdan, hatta interntte lahana iyü geldiğini duydum gçğüslerin ateşini alıyomuş diye. İşe yaradı cidden sonra emzirdim indi şişikliği
Atakları da bitmiyorBenimki de az önce baya direndi
E karnı da aç tabii mecbur aldı memeyi
Mıy mıy emiyor işte. 4-6 hafta atakları varmış
Aynen valla. Ilkı melekmişAtakları da bitmiyorben burnuna serum fizyolojik sıktım zaten burnunda sümük gözüküyordu. Biraz rahatladı
Ben gösteriyorum öylece bakıyor hiç ilgisini çekmiyorCanım kafasını kaldırması kaslarını kontrol etmesi için gerekli. Karın sırt boyun omuz gibi bölgelerdeki kasları çalıştırıp emeklemeye hazırlık yaptırıyor. Ayrıca doktorumuz siyah beyaz kartlardan alıp yüz uztuyken göstermenizi istedi.
Bu daha fena haAynen valla. Ilkı melekmiş
Benimki sadece takip ediyorBen gösteriyorum öylece bakıyor hiç ilgisini çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?