Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet yumusakken de geliyo ama çok az.Bir de sol gogsumden gelen süt su gibi.Kivamli değil yani rengi berrak.O yüzden tam doyurmuyo sanırım.
Doktorum şöyle söyledi,20 dk bi meme 20 dk diğer meme emip doymazsa mama verebilirsin,bakıyorum duruma göre eğer emme uzarsa mama yapıyorum biraz ondan sonra doyup rahatlıyor

Aslında sana dikişlerden vs öyle geliyor olabilir. Yoksa sorun olmuyor. 3.normal doğum herşey yolunda.

Sünneti hallettik bizde çok şükür. Hastanede bekliyoruz doktoru taburcu için kolay atlatır umarım
Biz de birazdan sünnete gireceğiz nasıl geçti çok ağladı mı canım vallahi geri mi dönsem diye tereddüt etmiyor değilim emzik de almıyor çok ağlarsa nasıl susturacağız bilmiyorum heyecandan bayılacağım şimdi

Sünneti hallettik bizde çok şükür. Hastanede bekliyoruz doktoru taburcu için kolay atlatır umarım
Hadi Maşallah ne güzel ben zamanında bebekken halletmek istedim kendi ağrım sızımdan o zaman ki işten güçten fırsat bulup yaptiramadim. 9 yaşında oğlum hala olmadı bu yaz yaptiracaktim bebek doğunca kaldı çocuk ne zaman sünnet olacak bilmiyorum.

Ben damlayı kullandım beri çok rahatım. Gece huysuzluklari kesildi. Bir yeri açıyor gibi ağlıyordu. Ciyak ciyak saatlerce susturamiyorduk. Şimdi biogaiya yi sabah 8 gibi veriyorum. Diğerini de gündüz bir gece kriz saatine doğru bir daha veriyorum. Gayet iyi. Memnunum damlalardan. Önceden zırt pırt kaka yapıyordu. Şimdi o da düzene girdi. Bir de sezeryan doğumlarda çocuk anneden gelecek bir takım bakterileri alamadığı için bu damlayı öneriyorlarmis.

5 saat bencede fazla. Kilo alımı iyi ama cesaret edemem. Zaten hiç 5 saat uyumadı daha ama yinede saat kuruyorum
Geçen benimki uyudu ellemedim. Mecburdum. Okulda toplantıya götürdüm yanımda. Ordan çıkıp biraz arkadaşlarla bahçede oturdum. Uyansa zorlanacaktim. Markete uğradım eve geldim tam 5 saat olmuş. Eve girince uyandı zaten bagris cagris hemen meme 2 saat memede kaldı tabi her zaman olmaz ama arada oluyor.

Se

Sen niye acillik oldun canım??
Doğumumun 3. Günü çok şişti taş gibiydi göğüslerim ne sağılabiliyodu ne küçücük bebek emebiliyodu yanıyodu bildiğin bide acile gittm acıdann ama hiç bişi yapamayız soğuk uygulayın ve emzirmeniz gerekiyo dediler.
Eve geldim soğuk uygulayıp masaj yaptım ağlaya ağlaya acıdan, hatta interntte lahana iyü geldiğini duydum gçğüslerin ateşini alıyomuş diye. İşe yaradı cidden sonra emzirdim indi şişikliği

Canım kafasını kaldırması kaslarını kontrol etmesi için gerekli. Karın sırt boyun omuz gibi bölgelerdeki kasları çalıştırıp emeklemeye hazırlık yaptırıyor. Ayrıca doktorumuz siyah beyaz kartlardan alıp yüz uztuyken göstermenizi istedi.

Geçmiş olsun canım Allahtan atlamışsın Yanıyordu yani ateş gibi o yüzden soğuk uyguladın
Dr bana ıslak ılık havlu koy dedi sert olan yere
Şişmesine de sağ dedi sağdıkça da daha kötü oluyor gibi anlamadım

Benimki de az önce baya direndi
E karnı da aç tabii mecbur aldı memeyi
Mıy mıy emiyor işte. 4-6 hafta atakları varmış
Atakları da bitmiyor ben burnuna serum fizyolojik sıktım zaten burnunda sümük gözüküyordu. Biraz rahatladı

Ben gösteriyorum öylece bakıyor hiç ilgisini çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…