Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O sırada ağlamamış videosu var ben giremedim içim götürmedi. Yanıma sakin geldi ama gelince agladi uyuyor şimdi. Taburcu bekliyrouz. Akşam biraz zorlar muhtemelen yarına tamamen normalleşir. Diğerlerinde de böyle küçük yaptırdım çok kolay olmustu.

Disarda biraksam uyur bebek arabasına bayıliyor

O görüntü sonradan toparlanıyor ama bu kadar çabuk olacağını sanmıyorum. İlk doğum olduğu için de sarkma falan değildir bence. Yine de muayene ol tabi doktor daha iyi bilir

Maşallah. Geçmiş olsun

Karın üstü egzersizi nedir?

5 saat bana çok fazla geliyor:)
Bebeğin boyun ve sırt kaslarının gelişmesi için sert zemin üzerinde karın üstü 5-10 dk kadar vakit geçirmesi . Instagramda tummy time diye denk gelmiştir belki .
Bizimki hep tok oldugu için yaptiramiyordum kusar diye ,doktor hatırlattı tekrar yap diye .

Evvet ta kendisi biogaia .aldım şimdi bakalım . Biraz şans meselesi galiba, kullanan iki arkadaşıma sordum onlara iyi gelmiş ya da en azından kötü bir etki etmemiş .
Acı elma yağını çok dikkatli kullanmak gerekiyormuş , bı çocuk doktorunun eğitimine katilmistik. Orda bahsetti " Instagramda acı elma yağı popüler oldu ama yoğun bakıma kaldırılan bebekler oldu bu yağ yüzünden kesinlikle kullanmayın diye " ağzına falan gelmesin siz de ellerinizi güzelce yıkayın . Ne olur ne olmaz . İnsan herhalde gaz olayinda çaresiz kalıp her yolu denemek istiyor

Aslında sana dikişlerden vs öyle geliyor olabilir. Yoksa sorun olmuyor. 3.normal doğum herşey yolunda.
Dikisler dustu aslinda
Ateşiniz kaç gün sürdü
1 gunde gecti test vermedim covidmiydi bilmiyorum
O görüntü sonradan toparlanıyor ama bu kadar çabuk olacağını sanmıyorum. İlk doğum olduğu için de sarkma falan değildir bence. Yine de muayene ol tabi doktor daha iyi bilir
Evet aklimda suphe kalmasin istiyorum umarim toparlar yoksa alt taraf cort

Onun bir zamanı varmı 3. Ay falan başlanıyormus galiba. Doktor suan mi dene dedi?

Ilık havluyuda denedim ama asla fayda etmedi anca buzz gezidirp masaj yaparak daha iyi geldi, sağmada asla işe yaramadı, buzla masaj yaptım bayaaaa, sonra emzirdim 2-3 çekişte kocaman taş gibi olan göğüsüm yumuşamaya başlamıştı gerçekden bebeğin emmesinin daha güçlğ olduğunu orda anladım Çok sağol canım inşallah bidaha olmaz

Canım 20 günden sonra, geceleri uyanmıyorsa sorun olmuyor diye biliyorum.
Benim kız da dün bir kez uyandı ve çok az içti, ki biz size göre daha küçüğüz
Tahmini kaç saate tekabül etti peki . Bugün deneyeceğim bende bakalım ne kadarda uyanacak
Onun bir zamanı varmı 3. Ay falan başlanıyormus galiba. Doktor suan mi dene dedi?
Göbek bağı düşünce 1-2 dk ile başla demisti. Şimdide karın ustundeyken arka ayaklarına elimi koyup ittirmesini istedi.

Eklentiler

• IMG_20220811_132918.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 79
Dikisler dustu aslinda

1 gunde gecti test vermedim covidmiydi bilmiyorum

Evet aklimda suphe kalmasin istiyorum umarim toparlar yoksa alt taraf cort
Lan beni normal doğumdan soğuttun

Karın üzerindeyken ayakları birbirine birleştirip ittirmek bende yapiyorum ara sıra. Ayy burada fotoya bakarken direkt bebeğin kolunu düzeltmek geldi içimden

Karin kası gelişiyor gazini kolay cikarmasi icin

Olmaz canım aşırı süt olmadığı müddetçe olmuyor bir de sütün yağlı olması felan etkiliyor benimki yağlı galiba o yüzden tıkanmış açmaya uğraşıyorum malesef

Cok.sukur canım inşallah gecenizde kolay geçer biz igne yapıldı içeri alinicaz onu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…