Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gelmedi canim. Trendyol ekpres normalde bugün gelmesi lazımdı
1 günde getirirdi aslında Trendyol ekspres.gelince memnun musun degilmisin banada yazarmisin.benim bebe çok gazlanmaya başladı.biberondan hava yutmasın en azından bari

Kızlar kendimi çok yorgun halsiz ve bitkin hissediyorum artık kollarımda güç yok gibi ilk çocuk ve tecrübesizlik var onun stresinden çok zayıfladım hamile kaldığım kilonun altına düştüm aşırı stres yapıyorum sanki ona yetemiyormusum gibi çok şükür sütüm var emiyor
Eşim yardımcı oluyor ama uykusuzluk beni bitirdi şuan bebek uyuyor psikolojik olarak uyuyamıyorum uykuya dalamiyorum
Bacaklarımda kasılmalar başladı
Dahada kötü olacagim diye korkuyorum
Bana dua edin lutfen

Canım vitamin kullanmalısın bence. Ben de ilk çocukta senin gibi olmuştum. Sonra bir doktora gittim ki bütün vitaminleri tuketmisim. Şimdi I mom latte diye bir vitamin aldım doğumdan beri kullanıyorum. Ekstra olarak gyno Ferro sanol ve d vitamini alıyorum. Enerjim gayet yerinde çok şükür.

Demir ilacı vermişti kabızlık yaoiyor diye icemedim bugün başladım
D vitamini yazdiririm salı günü kontrolumuz var tekrar değerlerime baktiririm inşallah çabuk toparlanirim

Benim bebe de hafif b3yaz gibi dili ama baska belirti oluyor mu emmek istememe huzursuzluk vb gibi. Bi de bu karbonati nasıl surcez ya
Karbonat değil de o ilaçtan al .Ben 3 gündür kullanıyorum biraz azaldı. Daha 3 gün devam ederim .ilaç bile hemen geçirmedi. Azıcık görünüyordu meğerse varmış bayağı ilacı kullanınca anladım. Keşke 1 hafta beklemeseydim şimdiye gecerdi .çocuk tadını da sevmiyor ilacın. Gaz damlası d vitamini bu ilaç serum fizyolojik sürekli bir ilaç süreci var.

Buna lohusa sendromu diyorlar birebir aynısını geçirdim. Sanki nezle gibiydim .kolların ellerim aciyordu cocuk emerken bile uykum gelmiyordu .Kendime baktım 3 4 güne toparladım. Dua ettim .41 kere nas Felak okudum .Tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ama çok şükür geçti şimdi. Tabi arada geliyor. O zaman da acıyorum oyun havası bebekle oynuyorum. Ağlıyor ama olsun .sonra o da susuyor .Her sabah mutsuz uyanıyorum. Allahim bugün ne olacak diye .alısacagiz alışmak zorundayız. Yoksa kendimize zarar vereceğiz.

Şimdi yeni huyumuz emmeden 6 -9 arası uyumak .memeyi almıyor reddediyor .biraz sallayınca pat gidiyor .uyumak onun için daha öncelikli demekki .Ayarsız bebem benim Bilmiyorum şu pamukcuk ilacı mi yaptı ne yaptı çocuğa. Çocuk böyle uyumazdi.

İlacın adı nedır ? Benimkinde pamukçuk yok hordugum kadarıyla. Ama boğaza yakın damak üstü 2 taraf beyaz. Acaba o nornal mi yoksa pamukcuk mu bilmiyorum. Netten de öyle bir görsel bulamadım

Kızlar, bir uyutma yöntemi var aşırı sancısı tutunca ise yarıyor .

Koltuğa oturun ve dizlerinıze kalın bisi serin. Bebegın yüzü size baksın, ayaklar havada dursun, göğsünüze kadar geliyor ayakları zaten . Sallayın dizlerinizi
Ben de ise yarıyor. Önceden elde battanıyeyle sallardık
Şimdi kimseye ihtiyaç duymuyorum:)

Peki, anlatabildim mi acaba?,

Bebe dizimizde bize bakarken ayaklari havaya kaldırıp, kendi bacaklarimizi sallıyoruz bende canlanan bu doğrumu bilmem

Bebe dizimizde bize bakarken ayaklari havaya kaldırıp, kendi bacaklarimizi sallıyoruz bende canlanan bu doğrumu bilmem
evet . Bacaklarıı havada kalıyor sizin göğsünüze yaslanmış oluyor

Emzıkte varsa
Pışş pişşş sesi ya da beyaz gürültü. Sahane.

Demokraside çareler tükenmez

Amuda bile kalkarım kriz anında susması icin.

Yok bende işe yaramadı bebe dizime sığmadı kafası aşağı duscek çocuğun
Valla bende amuda kalkarım bazen bir basliyor anammmm

Yalnız değilsin canım ama biraz daha rahat olmaya çalış lütfen bebeğin sana ihtiyacı var biz de öyleyiz ayakta durmaya çalışıyoruz işte hepimiz benzer duygular yaşıyoruz

Pek çok konuda yazdıkların işe yarıyor canım böyle devam süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…