- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.981
Yumruk ve emzik kardeşiBizimki aventi tuttu, bibs tutmadı. Onuda galiba her ay yeni almak gerekiyo
Olsun indirim indirmdirbende bidahakide pişikde sizin gibi sudocrem alcammm iyimi memnun kaldın mı
Bence siz beceremıyoesunjzBende de sığmıyor. Akşamları eşime veriyorum o sallıyor. Onun bacakları uzun
Her sesi açtım bana mısın demediBenımkı de uyandı gazi var bu akşam biraz
Attım yatağa. Su sesi açtım
Uyandıkça pışlıuorum
Brnim 165 sanırım becermek işime gelmiyorBence siz beceremıyoesunjz
160 benöyle uzun bacaklarım yok
Beceremiyorsunuz ben napımHer sesi açtım bana mısın demedihala memede uyuyacak. Bibs emziği de tutmadı. Sırada ne var
Ben becerdim çocuk da uyudu ama yatağına koyunca uyandiBence siz beceremıyoesunjz
160 benöyle uzun bacaklarım yok
Fatoş marka emzik vardi eskiden. Onu bulup alayım bariBeceremiyorsunuz ben napım
Yaaaaa resmennnYumruk ve emzik kardeşi
Aaa ilk defa duydum bunuHamazinc pişik için süper doktor yazdı
Emzireceğim ama ağzını açmıyor uyuduğu için. Bizde de problemlerden biri bu. Uyuduğu zaman kesinlikle ağzını açmıyorBen becerdim çocuk da uyudu ama yatağına koyunca uyandi
Arada bakiyorum canim , annemdeydim 2 gündür 1 saat önce eve geldik , sen nasilsin bebiş nasil
Bizimkide benimle televizyon izliyo uyumaya niyeti yok 9dan beri uyanıkUyumuyooo
Ben 11 de banyoya soktum eşimin kucağına verdim. Yarın saat sonra çıkardık. O da sırtındaki dikenler yeni çıkmaya başladı. Banyonun kapıdan çıkınca cıngar başlıyorUyumuyooo
Esim cok israrci davranmadi bir kez teklifte bulundu ben istemeyince uzatmadi ama yinede onuda bekletmek istemiyorum doktor normal der umsrim bir sorun yoktur
Benim de öyle bembeyaz değil zaten ortasında ve boğaza doğru varİlacın adı nedır ? Benimkinde pamukçuk yok hordugum kadarıyla. Ama boğaza yakın damak üstü 2 taraf beyaz. Acaba o nornal mi yoksa pamukcuk mu bilmiyorum. Netten de öyle bir görsel bulamadım
Kızlar, bir uyutma yöntemi var aşırı sancısı tutunca ise yarıyor .
Koltuğa oturun ve dizlerinıze kalın bisi serin. Bebegın yüzü size baksın, ayaklar havada dursun, göğsünüze kadar geliyor ayakları zaten . Sallayın dizlerinizi
Ben de ise yarıyor. Önceden elde battanıyeyle sallardık
Şimdi kimseye ihtiyaç duymuyorum:)
Peki, anlatabildim mi acaba?,
Ben şimdi bundan aldım ama hiç gece göremedik parlamasını. Niye çünkü çocuk emmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?