Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizimki aventi tuttu, bibs tutmadı. Onuda galiba her ay yeni almak gerekiyo
Olsun indirim indirmdir bende bidahakide pişikde sizin gibi sudocrem alcammm iyimi memnun kaldın mı
Yumruk ve emzik kardeşi

Eklentiler

• 4FB2F36A-00A6-4698-9AC5-697EE49F9ECD.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 92
Ben 11 de banyoya soktum eşimin kucağına verdim. Yarın saat sonra çıkardık. O da sırtındaki dikenler yeni çıkmaya başladı. Banyonun kapıdan çıkınca cıngar başlıyor Yağlayıp masaj yapınca biraz duruluyor. Bu ara alt değiştirirken de başladı Alt açınca sorun yok. Giydirmeye başlayınca ağlama krizi

Büyüdükçe sorunları da büyüyor dediklerinin içinde bu da var mıydı acaba

İlacın adı nedır ? Benimkinde pamukçuk yok hordugum kadarıyla. Ama boğaza yakın damak üstü 2 taraf beyaz. Acaba o nornal mi yoksa pamukcuk mu bilmiyorum. Netten de öyle bir görsel bulamadım
Benim de öyle bembeyaz değil zaten ortasında ve boğaza doğru var

O yöntem benimkilerde her zaman işe yaramıyor ya

Ben konuşurken sadece bana baksın diye yapıyorum bazen. Bir veya iki elimle kafasından destekliyorum. Dikkati başka yöne kaymayınca daha iyi iletişim kuruyoruz

Ama bazen kriz anlarında ayağa kalkıp bir elimle kafadan, diğer elimle belden tutup havada şşş sesiyle hafifçe sallamak anında susturuyor

Ben şimdi bundan aldım ama hiç gece göremedik parlamasını. Niye çünkü çocuk emmiyor.

Parlıyor derken karanlıkta seçecek kadar çok hafif bir fosforluk var. Aydınlık odadan karanlığa geçince daha yoğun ve zamanla azalıyor
Benimki bunu tuttu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…