- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #83.961
İşte huni muhabbeti olmuş yaHemde ne deli duygular...
Popodan sonrası havada zaten ama yinede kafası dizimi aşıyor tontiritkonunZaten sığmıyor dızlerepopodan sonrası havada kalacak
Bende pusetın içine konulan minderden var, kafası biraz dışarı taşıyor ama problem olmuyorPopodan sonrası havada zaten ama yinede kafası dizimi aşıyor tontiritkonun
Ayyyyy malesefİnşallah canım ya işte bunlar hep büyük göğüslerin bize bıraktıkları
Yok sonra kendiliğinden geçtiArkadaslar bu kokuyla basedebılen var mı
Allahını seven bısey soylesın
Nefret ettım kendımden
Mikostatin canımİlacın adı nedır ? Benimkinde pamukçuk yok hordugum kadarıyla. Ama boğaza yakın damak üstü 2 taraf beyaz. Acaba o nornal mi yoksa pamukcuk mu bilmiyorum. Netten de öyle bir görsel bulamadım
Benimde eşim öyle sallıyor. Ben beceremiyorum.Kızlar, bir uyutma yöntemi var aşırı sancısı tutunca ise yarıyor .
Koltuğa oturun ve dizlerinıze kalın bisi serin. Bebegın yüzü size baksın, ayaklar havada dursun, göğsünüze kadar geliyor ayakları zaten . Sallayın dizlerinizi
Ben de ise yarıyor. Önceden elde battanıyeyle sallardık
Şimdi kimseye ihtiyaç duymuyorum:)
Peki, anlatabildim mi acaba?,
Evet ya şükür 9. Gün çıkarttık. Hemen yaptım tuvaletimi, mutluluktan ağladım.
Ben şimdi bundan aldım ama hiç gece göremedik parlamasını. Niye çünkü çocuk emmiyor.6aydan sonra bundan alıcam geceleri parlıyomuş
Bende de sığmıyor. Akşamları eşime veriyorum o sallıyor. Onun bacakları uzunYok bende işe yaramadıbebe dizime sığmadı kafası aşağı duscek çocuğun
Valla bende amuda kalkarım bazen bir basliyor anammmm
Aaaaa keşke emeydi yaaBen şimdi bundan aldım ama hiç gece göremedik parlamasını. Niye çünkü çocuk emmiyor.
Bende okuyorum sürekli YouTube'dan dualar açıyorum dinliyorum rahatlıyorum benim degerler çok dusuktu ondan olduğunu düşünüyorum inşallah atlatırızBuna lohusa sendromu diyorlar birebir aynısını geçirdim. Sanki nezle gibiydim .kolların ellerim aciyordu cocuk emerken bile uykum gelmiyordu .Kendime baktım 3 4 güne toparladım. Dua ettim .41 kere nas Felak okudum .Tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ama çok şükür geçti şimdi. Tabi arada geliyor. O zaman da acıyorum oyun havası bebekle oynuyorum. Ağlıyor ama olsun .sonra o da susuyor .Her sabah mutsuz uyanıyorum. Allahim bugün ne olacak diye .alısacagiz alışmak zorundayız. Yoksa kendimize zarar vereceğiz.
Onun için toparlanmaya çalışıyormYalnız değilsin canım ama biraz daha rahat olmaya çalış lütfen bebeğin sana ihtiyacı var biz de öyleyiz ayakta durmaya çalışıyoruz işte hepimiz benzer duygular yaşıyoruz
Maşallah ne güzel. Şimdi bibsi tuttu Allahtan bizim kız dünden beri. Bakalım vazgeçmezse.Aaaaa keşke emeydi yaabenimki uyuyana kadar emiyo uyuduğunda atıyo
Bizimki aventi tuttu, bibs tutmadı. Onuda galiba her ay yeni almak gerekiyoMaşallah ne güzel. Şimdi bibsi tuttu Allahtan bizim kız dünden beri. Bakalım vazgeçmezse.Buarada bibs indirime girmiş alacak olan varsa. Ben 110'a almıştım 100 olmuş. Normal modelleri 94 trendyolda. Çok büyük bir indirim değil ama olsun
Hee evet bak bu mantıklıBende pusetın içine konulan minderden var, kafası biraz dışarı taşıyor ama problem olmuyor
Minderin içi dolu cunku
Hamazinc pişik için süper doktor yazdıBizimki aventi tuttu, bibs tutmadı. Onuda galiba her ay yeni almak gerekiyo
Olsun indirim indirmdirbende bidahakide pişikde sizin gibi sudocrem alcammm iyimi memnun kaldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?