- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.001
Hadi atlattın sen de sağlıcakla canım geçmiş olsunEvet ya şükür 9. Gün çıkarttık. Hemen yaptım tuvaletimi, mutluluktan ağladım.Zaten ilk 10-15 günüm zor geçti lohusalık anlamında da. Şimdi gaz,uyku, emzirme derken alıştık gitti şükür.
İlacın adı mikosatin mi öyle bir şeyİlacın adı nedır ? Benimkinde pamukçuk yok hordugum kadarıyla. Ama boğaza yakın damak üstü 2 taraf beyaz. Acaba o nornal mi yoksa pamukcuk mu bilmiyorum. Netten de öyle bir görsel bulamadım
Bizimki de uyuduğu zaman kesinlikle ağzını açmaz. Biberon alıyor mu o zaman peki ?Emzireceğim ama ağzını açmıyor uyuduğu için. Bizde de problemlerden biri bu. Uyuduğu zaman kesinlikle ağzını açmıyor
Ben de sagdıgımı vermek zorunda kalıyorum
Dedim bu kız hep buradaydı nolduArada bakiyorum canim , annemdeydim 2 gündür 1 saat önce eve geldik , sen nasilsin bebiş nasil
Ay buraya yazdıktan sonra aralıksız 4saat uyudu bebişBizimkide benimle televizyon izliyo uyumaya niyeti yok 9dan beri uyanık
Bir günleri bir günlerini tutmuyor resmen her gün farklı bir huy çıkarıyorlarBen 11 de banyoya soktum eşimin kucağına verdim. Yarın saat sonra çıkardık. O da sırtındaki dikenler yeni çıkmaya başladı. Banyonun kapıdan çıkınca cıngar başlıyorYağlayıp masaj yapınca biraz duruluyor. Bu ara alt değiştirirken de başladı Alt açınca sorun yok. Giydirmeye başlayınca ağlama krizi
Büyüdükçe sorunları da büyüyor dediklerinin içinde bu da var mıydı acaba
Ağzını açıp ben sokuyorumBizimki de uyuduğu zaman kesinlikle ağzını açmaz. Biberon alıyor mu o zaman peki ?
Çok şükür sağolasınHadi atlattın sen de sağlıcakla canım geçmiş olsun
Uyku gelmediğinde ya da uyuyamadıgında Uyutuyorum. Cunku uyutmasam ne yapacak kiKızlar bebeklerinizi uyutuyor musunuz yoksa uykularınız gelmesini mi bekliyorsunuz
Zaten en az yarım saatte uykuya daliyorlar .Aslında önce yatağını mi denemek lazım?sonra mi besige koymak gerekUyku gelmediğinde ya da uyuyamadıgında Uyutuyorum. Cunku uyutmasam ne yapacak ki
Biraz koltukta takılıyor
Sonra ağlamaya başlıyor. Kucağına alıp gezdırıyorsun bir müddet sonra 2 büklüm oluyor. Uyku geliyor mesela uyumuyor. Belki memede olsa uyur . Ama şuan memeyi ara sıra alıyor
Mesela uyumadı beşikte az önce
Emzik verdım beyaz gürültü açtım koltukta uyuyakaldı
Bizim aile hekimliğindekiler önce veya sonra gelebilirsiniz dediler bizim 1 ayımızda 26 ağustosda doluyor bize bir sonraki hafta içinde gelebilirsizniz dedilerKızlar salı günü 1 aylık asimiz var ona pazartesi gitsem olur mu eşim pazartesi izinli sağlık ocağına ulaşamıyorum meşgul çalışıyor hep.
Bı gün önce gitmis olucam
Olur tabiKızlar salı günü 1 aylık asimiz var ona pazartesi gitsem olur mu eşim pazartesi izinli sağlık ocağına ulaşamıyorum meşgul çalışıyor hep.
Bı gün önce gitmis olucam
Yataktan kalkmıştık durmadı . Sizin yatak ve beşik ayrı mi?Zaten en az yarım saatte uykuya daliyorlar .Aslında önce yatağını mi denemek lazım?sonra mi besige koymak gerek
Allah kolaylık versin canim. Sağlıcakla al kucağına. Bu arada sizin grup yok mu ?Günaydın inşallah akşama aranıza bende anayım diyerek gelirimartık sütüm yok uykum var demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?