- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.021
Sonra bunlardan da alıcam :) ınce emzik
Kızlar bebeklerinizi uyutuyor musunuz yoksa uykularınız gelmesini mi bekliyorsunuz
Rahat bırak çocuğu deli kadınYataktan kalkmıştık durmadı . Sizin yatak ve beşik ayrı mi?
Biz birlikte yatıyoruz. Akşam 22-23 gıbı yatağıma alıyorum, sabah 8-9 gibi durmazsa beşiğe alıyorum. Orda da durmazsa koltuğa alıyorum
Bu arada gözlerini kapatıyorum örtü ile eger dalması zor oluyorsa, uyuduğunda açıyorum gözlerini.
Ama kontrol altında tutmak lazım tabii allah korusun burnu falan kapanır.
Ahh bu hikayede yanan biz olduk. İkiler şöyle kolay gelir, böyle kolay büyür, yap yap yap. Hiç de kolay olmadı vallaİlkinde hicbir şey yaşamadım ki
Bunda olanlar oldu
Aminnn canımmmÇok sevindim canımmmm şükürrrrEvinizde sağlıklı güzel yıllarınız olsun inşallah
Yolu yarıladık inşallah sonrasında bir düzen oturur kolay olur yaBence bir bebeğin en zor dönemi ilk 3 4 ay .çünkü gaz sorunu var ,küçük banyo sorunu var ,Emzirme sorunları var .Oyun oynasan oynanmaz .Dili yok ki derdini anlatsın.pek çok sorun bir arada oluyor .senin adapte olma sorunun var .büyüyünce organları da gelişiyor. Mesela 1 yaştan sonra reflu sorunu kalmıyor. Gaz sorunu kalmıyor evet kabizlik olabiliyor ama asla gaz gibi değil.
Bizim uzamış sarılık var, sizinde mi öyle?Kızlar merhaba güzel bir tabancalı güvenilir atesolcer onerisi olan var mi? Sarılık degeri 1 ayin sonunda yuksek seyreden var mı?
Durum benlik degil yahuRahat bırak çocuğu deli kadın
Bence sessiz olandan korkacaksın
Uyumadığı zaman ne uyutuyorsun çocuğu uyanık kalsınDurum benlik degil yahu
Durmayınca napımbak koltukta uyudu mesela hic ellemedim uyuyor .
Uyudu da biz mi engel olduk
İlkinde soothıe kullandım 4 ay sadece beşikte yatacağı zaman aldı. Beşik disinda almadı . Baya ağırdı aynen.Valla ben 5 çeşit emziği tutmayınca 6. olarak bunu aldım. 130₺ idi ikilisi.
Tutarsa verdiğim para helali hoş olsun dicem dedim hatta eşime
Çok şükür tuttu. Bazen bununla uykuya dalıyor
Not: Soothie tuttu ama dana kadar ağır gelip düşüyor
Uykusu gelmeden uyumuyor. Uyuyamadığında zaten durmuyor huysuzlanıyor.
Henüz şu kadar saatte uyuması lazım diye bir düzenimiz yok
Ulaştım az önce oluyormuş :)Bizim aile hekimliğindekiler önce veya sonra gelebilirsiniz dediler bizim 1 ayımızda 26 ağustosda doluyor bize bir sonraki hafta içinde gelebilirsizniz dediler
Durmuyor ki. Kucağına alıyorsun gezıdıruorsun bir müddet sonra mızıklanıyor. Yatırıyorsun istemiyorUyumadığı zaman ne uyutuyorsun çocuğu uyanık kalsın
Ben de bir ara uyandırma peşindeydim
Geçen alıp emzirmeye niyetlendim annem yanımdaydı
Diyo ki niye kaldırıyosun
Dedm o bu kadar aç durmaz
Sanane bıraksana çocuğu uyuyor işte deli misin nesin dedi bana
Valla doğum olarak 2. Doğumum 3.den kolaydı. Hamilelik olarak da 3. Daha zor geldi bana
Bi gün size gelip tüm gün boyunca rutinin nasıl, neler yapıyorsun, nasıl beceriyorsun görmek isterdimDurum benlik degil yahu
Durmayınca napımbak koltukta uyudu mesela hic ellemedim uyuyor .
Uyudu da biz mi engel olduk
Annen haklıUyumadığı zaman ne uyutuyorsun çocuğu uyanık kalsın
Ben de bir ara uyandırma peşindeydim
Geçen alıp emzirmeye niyetlendim annem yanımdaydı
Diyo ki niye kaldırıyosun
Dedm o bu kadar aç durmaz
Sanane bıraksana çocuğu uyuyor işte deli misin nesin dedi bana
Valla doğum olarak 2. Doğumum 3.den kolaydı. Hamilelik olarak da 3. Daha zor geldi banaama tabiki bebek bakımı olarak ilk çocuktaki acemilik panik hali yok, beni yoran tek şey kardeşler arası denge kurmak. Aklım sürekli oğluşlarımda ama tahammül sınırım da epey düşük uykusuzluktan kaynaklı sürekli bir vicdan azabı modu falan işte
Benimkilerde öyle üstelik büyük oğlum 2. Kez aynı şeyi yaşıyor. Bizimkiler öyle olumsuz duygularını ifade de edemiyorlar. Büyük sürekli bir şeyler yaparak dikkatimi çekmeye çalışıyor. Küçük oğluş da her şeyi beraber yapardık şimdi öyle olmayınca duygularını da ifade edemeyince ilk günler gece sürekli altına yaptı mesela. O kadar üzülüyorum ki bu duruma şu an bile gözlerim dolduEvet. Büyüğe hiç kıyamıyorum bende. Bazen öyle haklı ki. Bıktım bu sesten dyior mesela kulaklarını tıkıyor. Haklı çocuk
Bi anda ailenin ortasına huzurlu sığınağına bomba düştü. Sabah akşam ağlıyor, sürekli kucakta be ilgi istiyor. Benden yada babasından başkasında da durmuyor. Büyük napsın mutsuz tabiki
Otomatik beşikBi gün size gelip tüm gün boyunca rutinin nasıl, neler yapıyorsun, nasıl beceriyorsun görmek isterdim
Bizim analarımızın bu ataklardan haberi var mıydı acabaDurmuyor ki. Kucağına alıyorsun gezıdıruorsun bir müddet sonra mızıklanıyor. Yatırıyorsun istemiyor
Ee ne yapicam?
Bu arada maalesef biz suan o lanet 2.ay atağı yaşıyoruz galiba
Cunku öyle ver ağzına memeyi dursun degil. Mememi her zaman almıyor. Kucakta alınca da tıkanıyor emerken
Netten pozisyonlara baktim
Yeni bir pozisyon var gece onunla yapmaya çalışıyorum ama, memeyi almakta zorlanıyor
İkimizde terliyoruz
" sen de hiç durmadın "Bizim analarımızın bu ataklardan haberi var mıydı acaba
Gelişine büyümüşüz
Doğum olarak kolaydı, hamilelik en zoruydu ama. Bakım olarakta en kolay bu bence, tecrübe çok etken. Çocuklar arasında dengeyi kurmayı bir şekilde hallettik gibi. Ama destek almaklada ilgili ben cok destek alıyorum. Genel olarak bence kolay. Uykusuz kalıyorum ama hergün değil yoruluyorum ama geçiyor. Ben ilk gibi hissediyorum bir yandan da attım kenara büyüdü diyemem. Aşırı memede mesela bu yoruyor çocukları ama o emerken kitap yaptırıyorum diğerlerine. Belli bir düzen ayarladım bunun dışında hergün park haftada 2 etkinlik gibi. Kendimde sadece bebekle çıkıyorum oda iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?