- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.041
Çocuk hastalıklarına randevu aldım gittim direk orası normal muayene orda o kalça için randevu istiyorum dedim , kayıt açıyo kalça için başka bi güne okadaryoncambenim devlete gittiğinde seni doktor mu yönlendirdi de kalça muayene randevusunu aldın?
Benimkiler de öyle sürekli orasına dokunacağım burasına dokunacağım modundalarBenim uyum konusunda kızımdan yana şikayetim yok. Ama bebege aşırı sevgisi beni bunaltıyor. Mesela emzırıyorum zaten zorla aldırmışım memeyi, bakıyoeum yanımıza geliyor ve işaret ediyorum git diye
o anda gelip bebeğin elını kolunu, ayağını öpüyor ve bebek memeyi bırakıyor. İşte o anda kızımın saçından tutmak ıstıyorum
Bebek ağlıyor hemen odaya koşuyor
Aman ne üzülüyorsunBenimkiler de öyle sürekli orasına dokunacağım burasına dokunacağım modundalar
Onlardan yana bir şikayetim yok benim, ben kendim onlara yetemiyorum diye düşünüp kendimi üzüyorum işte
Ah sabah çok güzel emdi yatırdım ıkına ıkına kendini öyle bir kustu kiKendini kusturana kadar ıkınmak nedir ya?
Bebenin yumurta kapı olayından haberi yok daha.
Sanki kaka geldi mi tutabilecek. Salacak gidecek zaten
Bu çok iyiydi koptummmAman ne üzülüyorsun
Evlenip gıttıklerınde öncelikleri eşleri olmayacak mı
Dün gece nooluyorsa 3 te uyandiDurmuyor ki. Kucağına alıyorsun gezıdıruorsun bir müddet sonra mızıklanıyor. Yatırıyorsun istemiyor
Ee ne yapicam?
Bu arada maalesef biz suan o lanet 2.ay atağı yaşıyoruz galiba
Cunku öyle ver ağzına memeyi dursun degil. Mememi her zaman almıyor. Kucakta alınca da tıkanıyor emerken
Netten pozisyonlara baktim
Yeni bir pozisyon var gece onunla yapmaya çalışıyorum ama, memeyi almakta zorlanıyor
İkimizde terliyoruz
Ulaştım az önce oluyormuş :)
Benim uyum konusunda kızımdan yana şikayetim yok. Ama bebege aşırı sevgisi beni bunaltıyor. Mesela emzırıyorum zaten zorla aldırmışım memeyi, bakıyoeum yanımıza geliyor ve işaret ediyorum git diye
o anda gelip bebeğin elını kolunu, ayağını öpüyor ve bebek memeyi bırakıyor. İşte o anda kızımın saçından tutmak ıstıyorum
Bebek ağlıyor hemen odaya koşuyor
Bende çocuk hastalıklarından randevu almıştım ne güzel . Dün çocuk doktorumuza dedim devlette yaptıracağım kalça usg diye Ama doktorumuz ben kalça ile birlikte böbrek ,ciğer de bakılsın isterim dedi. Mecbur özel radyalogdan olacakÇocuk hastalıklarına randevu aldım gittim direk orası normal muayene orda o kalça için randevu istiyorum dedim , kayıt açıyo kalça için başka bi güne okadar
Ah sabah çok güzel emdi yatırdım ıkına ıkına kendini öyle bir kustu ki
Görmeden inanmazsın kendi üzeri yatak benim üzerim 1lt süt çıktı nerdeyse
Bizde sabah 5:30 dan beri aynı durumdayiz. En son slinge gelişigüzel koydum ve uyudu bir anda. İnanamadimDün gece nooluyorsa 3 te uyandiemdi bağırdı emdi bağırdı memeyi cekistiriyor sunduruyor yarım saat eşim uyutmaya çalıştı sonra gitti yattı. , 4.30 uyudu yanimda 5.30 geri uyandı. Saat 10 da anca uyudu huysuz
Aman ne üzülüyorsun
Evlenip gıttıklerınde öncelikleri eşleri olmayacak mı
Bende sabahları cogunlukla slinge koyuyorum ben kahvaltı yaparken orda uyuyor şaşkınBizde sabah 5:30 dan beri aynı durumdayiz. En son slinge gelişigüzel koydum ve uyudu bir anda. İnanamadimşuan 1 saat oldu slingin içinde uyuyor bende koltuğa uzandım oh
Tek çözüm sadece birazcık zamanDün gece nooluyorsa 3 te uyandiemdi bağırdı emdi bağırdı memeyi cekistiriyor sunduruyor yarım saat eşim uyutmaya çalıştı sonra gitti yattı. , 4.30 uyudu yanimda 5.30 geri uyandı. Saat 10 da anca uyudu huysuz
Ben tam 40mda oldum hala geliyoooBenim hamillehim diğerine göre biraz zor ve korkulu geçti. Diğer çocuğa göre rahatım. Yardımsız kotariyorum diyemiycrm. Oğlum büyük 9 yaşında ve tatil nedeniyle evde onun yardımı çok en azından getir götür ihtiyaç halinde yaninda durma gibi. Daralmadim bunalmadim arada uykusuz kaldığım oldu ama enerjim falan diğerine göre yerinde. O zaman kim ne söylese batıyordu çok bunalmistim. Ama bebek kendi zor sürekli memede oğlum emmemisti. Bir de uyanık olsa da aglamazdi. Bu minnoş ise hiç bir yerde durmuyor uyanık olduğu her an kucakta olamazsa yaygarayi basıyor. Diğer coccugum küçük olsa sizler gibi zorlanirdim muhtemelen Allah'tan büyük de hiç sıkıntı yaratmıyor yardım ediyor. Ama o da opucam sevicem yanına yaticam diye uyandırıyor arada
Kızlar bu arada demin baktım bir kaç damla kan var günlük ped de acaba regl mi oluyorumbu kadar erken mi
Valla onlar hep istiyooo bişiler hepp yani, artık para yetiştiremiyorum yeminleee, gırtlağa dayandı bilerek devlete aldım bakalım ordada mundar olmayalımdaBende çocuk hastalıklarından randevu almıştım ne güzel . Dün çocuk doktorumuza dedim devlette yaptıracağım kalça usg diye Ama doktorumuz ben kalça ile birlikte böbrek ,ciğer de bakılsın isterim dedi. Mecbur özel radyalogdan olacakbakalım ne kadara patlayacak
Meme emdikten önce mi sonra mı temizliyzGazlı bezi parmağına dola karbonatlı suya batır bebişin ağzını dilini temizle bana Dr böyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?