Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yanındaydım ıkınıyordu ses değişti bi anda hemen kaldırdım
Yan yatırmak bu yüzden çok önemli Allah korusun ya

Mikostatin mi ?

Gozumde canlandrmaya calistim zor oldu bu arada dün feci gaz sancusina girdik zeytinyagiyla masajin geldi aklma o nasil bir mucize

Gozumde canlandrmaya calistim zor oldu bu arada dün feci gaz sancusina girdik zeytinyagiyla masajin geldi aklma o nasil bir mucize
Gorsel attım aslında karanlık ama olsun.

Hergün akşam saatinde yapiyorum canim
Önce izin vermiyor ama sonra sakinleşiyor.
Sonrada banyo yaptırıyorum.

Netten de hangi yönlere yapılıyor bakabilirsin bakmadıysan.

Ayy bir gece geçirmişiz kızlar evlerden ırak minicik şeylerde bu kadar gaz nasıl oluyor hayret içindeyim. Meme reddi bitti benimkinde çok şükür ama bu seferde memeyi bırakmıyor ortası yok mu bunun
O gazdan bu gece biz de yaşadık. Malesef ki gaflette bulundum dün dayanamadim bir miktar aşure yedim. Tabi icindeki nohut ve kuru fasulyeleri yemedim ama yine de olan oldu. Koca adam gibi ne gegirmeler ne gazlar bitmek bilmedi. Cırım cırım agladı anca o gaz ve geğirmeyi zeytinyagiyla masaj yaparak halledebildim. Diğer türlü cıkaramıyor ıkınıyor kızariyordu. 1 saat ovaladim yeminle. Bezini tam kapatmadim yataga alt acma bezi serdim işedi mıçtı batirdı ama kurtuldu rahatladi. Ve saat gece 3 de anca uyuduk [/SPOILER]

Gorsel attım aslında karanlık ama olsun.

Hergün akşam saatinde yapiyorum canim
Önce izin vermiyor ama sonra sakinleşiyor.
Sonrada banyo yaptırıyorum.

Netten de hangi yönlere yapılıyor bakabilirsin bakmadıysan.
Simdi gordüm gorseli anladm ben oyle bacagima koyuyordum ama uyutmayi denemedim. Onu da deneyim senin dedigin tavsiye ettigin ne varsa çok iyi geliyor vallahi sagol bacı

Ben de işe yarayanları ysöylüyorum
Sizde de belki faydalı olur diye.

Böyle böyle zaman geçecek napalım
Aynen ya mantıgını takdir ediyorum zor zamanlari olabildigince az hasarla ve bol bol uyuyarak ve olabildigince tüm imkanları seferber ederek gecirmeyi dusunuyorsun cok mantikli.

Aşure ile alakası ne ki canım.
Ben yarma ile 2 3 malzeme yapıyorum haftada bı süt olsun diye. Hiç sorun yaşamadım

Kolik aparatlı biberonum geldi kızlar. Klasik avent 125 ml bıberona aparat takılmış.

Aslında ben araştırdım biraz sadece aparatta satın alınıyor ama elınızde bu biberondan olması lazım. Ben de vardı ama sağma makinasına aitti.
Hem başlık, hem aparat biberon fiyatına geldiği için bu sekilde aldım ben de .

Eklentiler

• 20220812_143436.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 20220812_143430.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 69
Aynen ya mantıgını takdir ediyorum zor zamanlari olabildigince az hasarla ve bol bol uyuyarak ve olabildigince tüm imkanları seferber ederek gecirmeyi dusunuyorsun cok mantikli.
Bebek ağladığında ve durmadıgında aşırı strese giriyorum canim. Ve çok ağlarsa hemen boğazı kuruyor boğulur gibi oluyor tırsıyorum. Her şeyi deniyorum bu yüzden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…