- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.061
Yanındaydım ıkınıyordu ses değişti bi anda hemen kaldırdımİnanırım. Bir defasında benimki de öyle yaptı.
Bir de yanında değildim mutfakta işim vardı. Bir geldim battaniyesi reflü yatağı kafasının altına kadar batmış.
Ya boğazında kaçsaydı diye o kadar kötü hissettim ki bir süre kucağımdan indiremedim
Bu sabah az kustu. Gaz çıkarmak için uğraştım zaten. Yoksa ememiyordu bile ıkınmaktan
Mikostatin mi ?Karbonat değil de o ilaçtan al .Ben 3 gündür kullanıyorum biraz azaldı. Daha 3 gün devam ederim .ilaç bile hemen geçirmedi. Azıcık görünüyordu meğerse varmış bayağı ilacı kullanınca anladım. Keşke 1 hafta beklemeseydim şimdiye gecerdi .çocuk tadını da sevmiyor ilacın. Gaz damlası d vitamini bu ilaç serum fizyolojik sürekli bir ilaç süreci var.
Gozumde canlandrmaya calistim zor olduKızlar, bir uyutma yöntemi var aşırı sancısı tutunca ise yarıyor .
Koltuğa oturun ve dizlerinıze kalın bisi serin. Bebegın yüzü size baksın, ayaklar havada dursun, göğsünüze kadar geliyor ayakları zaten . Sallayın dizlerinizi
Ben de ise yarıyor. Önceden elde battanıyeyle sallardık
Şimdi kimseye ihtiyaç duymuyorum:)
Peki, anlatabildim mi acaba?,
Gorsel attım aslındaGozumde canlandrmaya calistim zor oldubu arada dün feci gaz sancusina girdik zeytinyagiyla masajin geldi aklma o nasil bir mucize
O gazdan bu gece biz de yaşadık. Malesef ki gaflette bulundum dün dayanamadim bir miktar aşure yedim. Tabi icindeki nohut ve kuru fasulyeleri yemedim ama yine de olan oldu. Koca adam gibi ne gegirmeler ne gazlar bitmek bilmedi. Cırım cırım agladı anca o gaz ve geğirmeyi zeytinyagiyla masaj yaparak halledebildim. Diğer türlü cıkaramıyor ıkınıyor kızariyordu. 1 saat ovaladim yeminle. Bezini tam kapatmadim yataga alt acma bezi serdim işedi mıçtı batirdı ama kurtuldu rahatladi. Ve saat gece 3 de anca uyudukAyy bir gece geçirmişiz kızlar evlerden ırakminicik şeylerde bu kadar gaz nasıl oluyor hayret içindeyim. Meme reddi bitti benimkinde çok şükür ama bu seferde memeyi bırakmıyor ortası yok mu bunun
Simdi gordüm gorseli anladm ben oyle bacagima koyuyordum ama uyutmayi denemedim. Onu da deneyim senin dedigin tavsiye ettigin ne varsa çok iyi geliyor vallahi sagol bacıGorsel attım aslındakaranlık ama olsun.
Hergün akşam saatinde yapiyorum canim
Önce izin vermiyor ama sonra sakinleşiyor.
Sonrada banyo yaptırıyorum.
Netten de hangi yönlere yapılıyor bakabilirsin bakmadıysan.
Ben de işe yarayanları ysöylüyorumSimdi gordüm gorseli anladm ben oyle bacagima koyuyordum ama uyutmayi denemedim. Onu da deneyim senin dedigin tavsiye ettigin ne varsa çok iyi geliyor vallahi sagol bacı
Aynen ya mantıgını takdir ediyorum zor zamanlari olabildigince az hasarla ve bol bol uyuyarak ve olabildigince tüm imkanları seferber ederek gecirmeyi dusunuyorsun cok mantikli.Ben de işe yarayanları ysöylüyorum
Sizde de belki faydalı olur diye.
Böyle böyle zaman geçecek napalım
Yani regl mi diyorsun anlayamadımBen tam 40mda oldum hala geliyoooSeninki 50gün geçmiş olabilir
Aşure ile alakası ne ki canım.O gazdan bu gece biz de yaşadık. Malesef ki gaflette bulundum dün dayanamadim bir miktar aşure yedim. Tabi icindeki nohut ve kuru fasulyeleri yemedim ama yine de olan oldu. Koca adam gibi ne gegirmeler ne gazlar bitmek bilmedi. Cırım cırım agladı anca o gaz ve geğirmeyi zeytinyagiyla masaj yaparak halledebildim. Diğer türlü cıkaramıyor ıkınıyor kızariyordu. 1 saat ovaladim yeminle. Bezini tam kapatmadim yataga alt acma bezi serdim işedi mıçtı batirdı ama kurtuldu rahatladi. Ve saat gece 3 de anca uyuduk[/SPOILER]
Hahahha aynen regl oldum 40mdan sonraYani regl mi diyorsun anlayamadım
Teşekkür ederim
Ben en başından beri bundan kullanıyorum hemen tuttuSonra bunlardan da alıcam :) ınce emzik
Masallah
Bebek ağladığında ve durmadıgında aşırı strese giriyorum canim. Ve çok ağlarsa hemen boğazı kuruyor boğulur gibi oluyor tırsıyorum. Her şeyi deniyorum bu yüzden:)Aynen ya mantıgını takdir ediyorum zor zamanlari olabildigince az hasarla ve bol bol uyuyarak ve olabildigince tüm imkanları seferber ederek gecirmeyi dusunuyorsun cok mantikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?