Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün 2 tabak aşure yedim
Gece dediğin sekilde rahatsızlık yasamadıkara sıra geliyorlar bebelere bence

Bebek ağladığında ve durmadıgında aşırı strese giriyorum canim. Ve çok ağlarsa hemen boğazı kuruyor boğulur gibi oluyor tırsıyorum. Her şeyi deniyorum bu yüzden:)
Ben stres yapmıyorum ama bu günlerin kısa sürdüğünü önemli olanın en az hasarla geçirmek olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence uyusun nasıl uyursa uyusun. Dalamazsa yaygara kopuyor çünkü.

Dedim bu kız hep buradaydı noldu
Beni sorma ya göğsümde sertlik var geçmiyor acımaya başladı mastit olmasam iyidir bebiş de uzayan sarılık oldu
Senin bebe nasıl oldu hala arabada geziyor musunuz
Masaj sicak su uugulamasi falan yap sabunla o yumusatir belki.

Iyi cok sukur arabaya gerek kalmadi şu topuk kani canimi sıktı canım kaninda hastalik cikmis tekrar verdik onun sonucu gelene kadar keyfim yok

Aşure ile alakası ne ki canım.
Ben yarma ile 2 3 malzeme yapıyorum haftada bı süt olsun diye. Hiç sorun yaşamadım
Icinde fasulye nohut da vardi cok yemedim komsu getirdi bi tas eşim de yedi biraz da ben yedim ama yani blmiyorum gaz yapacak başka da bisey yemedim ki. Ondan oldugunu dusunduk

Sizce umut var mı tutar mi 3 4 dk emip atıyor yaygarayı basıyor sonra
Eki Görüntüle 3112273

Umut var ama ağır geliyor bu soothie
Bizde var. Emzik kısmı güzel kolay tutuyor ama ağır geldiği için dilini gevşetince düşüyor

Avent ultra air aldım. İyi ki diğerlerini tutmadı diye almamazlık etmemişim

Bundan bizimki..

Ahahah aynı beeen bende aşure yemiştim hep boğazım yüzünden oldu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…