- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.081
En iyi bunu tuttu 4 seçenek arasından. 2.cide bunu tutmuştu. Çocuk 1.5 aylık olacak hala şansımı deniyorumMasallah
Ağır bu ya:)
Kızımda kullanıyordum kısa sürdü
Dün 2 tabak aşure yedimO gazdan bu gece biz de yaşadık. Malesef ki gaflette bulundum dün dayanamadim bir miktar aşure yedim. Tabi icindeki nohut ve kuru fasulyeleri yemedim ama yine de olan oldu. Koca adam gibi ne gegirmeler ne gazlar bitmek bilmedi. Cırım cırım agladı anca o gaz ve geğirmeyi zeytinyagiyla masaj yaparak halledebildim. Diğer türlü cıkaramıyor ıkınıyor kızariyordu. 1 saat ovaladim yeminle. Bezini tam kapatmadim yataga alt acma bezi serdim işedi mıçtı batirdı ama kurtuldu rahatladi. Ve saat gece 3 de anca uyuduk[/SPOILER]
Ben stres yapmıyorum ama bu günlerin kısa sürdüğünü önemli olanın en az hasarla geçirmek olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence uyusun nasıl uyursa uyusun. Dalamazsa yaygara kopuyor çünkü.Bebek ağladığında ve durmadıgında aşırı strese giriyorum canim. Ve çok ağlarsa hemen boğazı kuruyor boğulur gibi oluyor tırsıyorum. Her şeyi deniyorum bu yüzden:)
Pastanelerde satılıyor yanlış hatırlamıyorsam . Ya da trendyol yemekten de sıparıs verebılırsınYa bu sene canım çok aşure istiyor.
Başka şeyle nefis körelecek bir şey de değilki. Ne yapsam
Masaj sicak su uugulamasi falan yap sabunla o yumusatir belki.Dedim bu kız hep buradaydı noldu
Beni sorma ya göğsümde sertlik var geçmiyor acımaya başladı mastit olmasam iyidir bebiş de uzayan sarılık oldu
Senin bebe nasıl oldu hala arabada geziyor musunuz
Küçük insan konusunda korkağım:)Ben stres yapmıyorum ama bu günlerin kısa sürdüğünü önemli olanın en az hasarla geçirmek olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence uyusun nasıl uyursa uyusun. Dalamazsa yaygara kopuyor çünkü.
Ben yaptım birsey olmadı demeyi sevmem ama ben yedim birsey olmadı gercektendeYa bu sene canım çok aşure istiyor.
Haklısın derdini anlatamıyor ve tamamen bize muhtaç. Ama gittikçe kolaylaşacak insaallah.Küçük insan konusunda korkağım:)
Ya bu sene canım çok aşure istiyor.
Icinde fasulye nohut da vardi cok yemedim komsu getirdi bi tas eşim de yedi biraz da ben yedim ama yani blmiyorum gaz yapacak başka da bisey yemedim ki. Ondan oldugunu dusundukAşure ile alakası ne ki canım.
Ben yarma ile 2 3 malzeme yapıyorum haftada bı süt olsun diye. Hiç sorun yaşamadım
Pastanelerde satılıyor yanlış hatırlamıyorsam . Ya da trendyol yemekten de sıparıs verebılırsın
Ben yaptım birsey olmadı demeyi sevmem ama ben yedim birsey olmadı gercektende
Sonradan anladım :)Gazdan tırsıyorum kız. Az buz şey yokki içinde
Gerçi ayrı ayrı haşlanıyorlar ama
Ahahah aynı beeenO gazdan bu gece biz de yaşadık. Malesef ki gaflette bulundum dün dayanamadim bir miktar aşure yedim. Tabi icindeki nohut ve kuru fasulyeleri yemedim ama yine de olan oldu. Koca adam gibi ne gegirmeler ne gazlar bitmek bilmedi. Cırım cırım agladı anca o gaz ve geğirmeyi zeytinyagiyla masaj yaparak halledebildim. Diğer türlü cıkaramıyor ıkınıyor kızariyordu. 1 saat ovaladim yeminle. Bezini tam kapatmadim yataga alt acma bezi serdim işedi mıçtı batirdı ama kurtuldu rahatladi. Ve saat gece 3 de anca uyuduk[/SPOILER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?