Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı devlet hastanesinde verdiler, senin farklı hastane mi?
Aynen diğer hastanede yer yokmuş kasıma kadar mecbur oraya verdiler.
Aslında iyi sonuç 2-3 aysa dha iyi oluyomuş bu özeller niye 1 ay da çağırıylar anlamadım bende İnşallah güzel çıkar sonuçlar

Bende de bu biberondan var biberonu verirken hep boğazına kaçırıyor ben mi yanlış tutuyorum bilmiyorum çok endişeleniyorum öyle olunca sizde de oluyor mu

Şu sayfaya 3 günde geldim resmen. Atak haftasında mıymışız neymiş, 3 gündür ne yaşıyorum bilmiyorum. Saat başı uyanmalar, nefessiz kalırcasına ağlamalar... inşallah sizlerin daha sakin geçiyordur

Daha bu sabah deli gibi kustu, iştahlı bebişlerde kusma da fazla olurmuş zaten. Korkumdan banyo yaptırmadım ben
Var mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Her bezde kaka var ama hiç pişik olmadı hatta kızarmadı bile doğru dürüst. Bezden mi acaba
Tesadüf değil kesinlikle ben 2 haftadır kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum. Onun sıcaklığıyla bol bol kaka yapıyor ve inanılmaz rahatlıyor. Çoğu gece o kemerle uyuyor
Bennde giysileri kullanmam ama havlu ve kitaplar güzel gerçekten. Bayraklı'da da bir şey yok.
Yumruk ve emzik kardeşi
Aynı emzik, aynı tulum... benim kız sandım :) ama uzun kollu giydiriyor musun?
Ah sabah çok güzel emdi yatırdım ıkına ıkına kendini öyle bir kustu ki
Görmeden inanmazsın kendi üzeri yatak benim üzerim 1lt süt çıktı nerdeyse
Bu sabah bizimki de çok kustu, o durumda ne zaman besliyorsun tekrar? Midesindeki her şeyi kusmuş gibi ama midesi de hassas ne zaman emzirsem bilemedim bugün mesela

Kızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
Yakında tek olacağım. Şimdiye kadar ütülendi. Burada ohoo ütü olacak bir yaşına kadar falan yazıyordu çoğu arkadaş. Bence çoğunluğun gardı düşmüş.

Ben ilk 6 ay ütülerim diye düşündüm. Muhtemelen öyle yaparım.

İstanbul hala sıcak. Her gün body,ağız mendili değişiyor ama çoğu zaman kıyafet giymiyor bile. En çok müslim örtüler değişiyor Yeni yeni kısa kollu tulum giydiriyorum. Ama çoğu zaman emzirirken vs yine çıkartıp body ile duruyor. Siz kıyafet ne giydiriyorsunuz... sanırım çok farklı değildir. Şimdilik ütü çok yok ama tabii tekken vakit kalmayabilir göreceğiz.

Bebek ağladığında ve durmadıgında aşırı strese giriyorum canim. Ve çok ağlarsa hemen boğazı kuruyor boğulur gibi oluyor tırsıyorum. Her şeyi deniyorum bu yüzden:)
Bogaz kurumasi dedin de benmki de uykudan kalkincâ sanki bogazi kurumuş tahriş olmuş gibi degisik uyaniyor tükürük mü doluyor acaba ne yapiyor anlamiyorum. Agzinda aci tat mi kaliyor acep midesinin suyu mu yapıyot falan diye dusundum. Böyle olan var mi

Dün 2 tabak aşure yedim
Gece dediğin sekilde rahatsızlık yasamadıkara sıra geliyorlar bebelere bence
Vallahi ilk defa ben boyle gaz gordüm benimki ilk defa bu kadar perişan halde agladı. Normalde de mizirdar aglar ama gazini cikarirdik bu sfer gozünden yaş geldi resmen kiyamiyor insan. Ondan aşure geldi aklma belki fasulyenin nohutun haşladigi suyundan koymustur komşu sormadim nasil yaptugini da. Yedigim 5 kaşik burnumuzdan geldi. Eger oysa sebebi tabi.

Kızlar ben Philips avent ultra air emzik kullanıyorum kullanım süresi ne kadar oluyor ne zman yenisini almalıyım? Gerçi aldğım 2 liydi diğerine ne zman geçmeliyim

Masaj sicak su uugulamasi falan yap sabunla o yumusatir belki.

Iyi cok sukur arabaya gerek kalmadi şu topuk kani canimi sıktı canım kaninda hastalik cikmis tekrar verdik onun sonucu gelene kadar keyfim yok
Yapıyorum canım uykusuzluk mahvediyor beni de
Çözdünüz demek sıkıntıyı inşallah temiz gelir canım dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…