- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.101
Aaa nereye aldın. Banada 25 ağustosa verdilerdeyoncambenim 25 ağustosa gün verdiler ultrasona. Demek ki tam 1 aylıkken olmuyor bu ultrason
Özeldekiler ne demeye 1. Ayda çağırıyor anlamadım
Aynı devlet hastanesinde verdiler, senin farklı hastane mi?Aaa nereye aldın. Banada 25 ağustosa verdilerde
Aynen diğer hastanede yer yokmuş kasıma kadar mecbur oraya verdiler.Aynı devlet hastanesinde verdiler, senin farklı hastane mi?
Bende de bu biberondan var biberonu verirken hep boğazına kaçırıyor ben mi yanlış tutuyorum bilmiyorum çok endişeleniyorum öyle olunca sizde de oluyor muKolik aparatlı biberonum geldi kızlar. Klasik avent 125 ml bıberona aparat takılmış.
Aslında ben araştırdım biraz sadece aparatta satın alınıyor ama elınızde bu biberondan olması lazım. Ben de vardı ama sağma makinasına aitti.
Hem başlık, hem aparat biberon fiyatına geldiği için bu sekilde aldım ben de .
Ben doğumdan önce ütüledim sadece.Kızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
9 eylüle verdiler bize deyoncambenim 25 ağustosa gün verdiler ultrasona. Demek ki tam 1 aylıkken olmuyor bu ultrason
Katlayıp yerleştirirsem şükrediyorumKızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
Ben dün yedim farklı bir etkisini görmedim ama bugün çok ağlıyor ondan değildir amaÖf ben de aşure yicektim, moralimi bozdunuz
Bize 2.ay dedi doktor , daha doğrusu 6.haftadan sonra artık yapılmaya başlanabilir dedi. 2.ayda gideceğiz bakal..yoncambenim 25 ağustosa gün verdiler ultrasona. Demek ki tam 1 aylıkken olmuyor bu ultrason
Ay iyi bende vicdan yapmıştimKatlayıp yerleştirirsem şükrediyorum
Daha bu sabah deli gibi kustu, iştahlı bebişlerde kusma da fazla olurmuş zaten. Korkumdan banyo yaptırmadım benBizim bebişin kiloları nerdeyse aynı gitmiş 33 günlük şuan. Yeme ölçüleri aynı sanırım bizim bebiş de iştahlı bayabu yüzden sanırım çok kusuyor hatta fışkırarak kustuğu da oluyor. Yarın doktora gideceğim bunun için. Sizde de oluyor mu kusma?
Bu arada dün aşı oldu akşamına banyo yaptırdık hemşire yaptırabilirsiniz demişti bi sıkıntı yaşamadık. 2 aylık aşısında banyo yaptırılmıyormuş
Her bezde kaka var ama hiç pişik olmadı hatta kızarmadı bile doğru dürüst. Bezden mi acabaVar mı bizim gibi her bezinde küçük bile olsa kaka olan. Pişiğe neden oluyor maalesef
Tesadüf değil kesinlikle ben 2 haftadır kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum. Onun sıcaklığıyla bol bol kaka yapıyor ve inanılmaz rahatlıyor. Çoğu gece o kemerle uyuyorKızlar bugün benim kızın da ilk kez gaz sancıları başladı . Aklıma reflü yataginin içinde olan kiraz çekirdeği minderi geldi . Çıkartıp onu mikrodalgada 1 dk ısıttim ve emzirdikten sonra yatırıp karnına koydum . Baya rahatlattı ve birkaç dk sonra gazlar çıktı. Belki tesaduf belki de değil ama paylaşmak istedimbir sonraki turda bir daha deneyeceğim
Bennde giysileri kullanmam ama havlu ve kitaplar güzel gerçekten. Bayraklı'da da bir şey yok.İzmir'de oturanlar , internetten İzmir'e hoş geldin bebek çantası talep etmistim içinde kitap falan var diye . Geçen geldi böyle kitap da var içinde. Diğer seylerin üstünde kocaman İzmir'e hoş geldin bebek logosu var ama
Bazı belediyelerin çok güzel hizmetleri varmış,Karşıyaka in özellikle . Konakta bir şey göremedim suanlik
Aynı emzik, aynı tulum... benim kız sandım :) ama uzun kollu giydiriyor musun?Yumruk ve emzik kardeşi
Bu sabah bizimki de çok kustu, o durumda ne zaman besliyorsun tekrar? Midesindeki her şeyi kusmuş gibi ama midesi de hassas ne zaman emzirsem bilemedim bugün meselaAh sabah çok güzel emdi yatırdım ıkına ıkına kendini öyle bir kustu ki
Görmeden inanmazsın kendi üzeri yatak benim üzerim 1lt süt çıktı nerdeyse
Yok cidden ütülemiyorum giyince düzleşiyoKızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
Yakında tek olacağım. Şimdiye kadar ütülendi. Burada ohoo ütü olacak bir yaşına kadar falan yazıyordu çoğu arkadaş. Bence çoğunluğun gardı düşmüş.Kızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
Bogaz kurumasi dedin de benmki de uykudan kalkincâ sanki bogazi kurumuş tahriş olmuş gibi degisik uyaniyor tükürük mü doluyor acaba ne yapiyor anlamiyorum. Agzinda aci tat mi kaliyor acep midesinin suyu mu yapıyot falan diye dusundum. Böyle olan var miBebek ağladığında ve durmadıgında aşırı strese giriyorum canim. Ve çok ağlarsa hemen boğazı kuruyor boğulur gibi oluyor tırsıyorum. Her şeyi deniyorum bu yüzden:)
Vallahi ilk defa ben boyle gaz gordüm benimki ilk defa bu kadar perişan halde agladı. Normalde de mizirdar aglar ama gazini cikarirdik bu sfer gozünden yaş geldi resmen kiyamiyor insan. Ondan aşure geldi aklma belki fasulyenin nohutun haşladigi suyundan koymustur komşu sormadim nasil yaptugini da. Yedigim 5 kaşik burnumuzdan geldi. Eger oysa sebebi tabi.Dün 2 tabak aşure yedim
Gece dediğin sekilde rahatsızlık yasamadıkara sıra geliyorlar bebelere bence
Benimki memede uyuduğu için ben gözleri açıkken temizliyorum canım ama arkadaşlar emzirmelerden sonra yapıyorlar galibaMeme emdikten önce mi sonra mı temizliyz
Yapıyorum canım uykusuzluk mahvediyor beni deMasaj sicak su uugulamasi falan yap sabunla o yumusatir belki.
Iyi cok sukur arabaya gerek kalmadişu topuk kani canimi sıktı canım kaninda hastalik cikmis tekrar verdik onun sonucu gelene kadar keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?