Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Üçünde de sadece doğumdan önce ütüledim

Grubumuzda hazır mama veren kaç anne var bilmiyorum ama bir sorum olacaktı kızlar.
Benim kızçe uyanınca anne sütü içer 2-3 posta. Bir o meme, bir bu meme. Sakinleşir, bakınmaya başlar, maksimum bir saat sonra hazır mama ister. Artık 60 ml i bitiriyor. 3 haftalık bebek için 60 ml iyi gibi, ama 90 ml istiyor sanki. 90ı belki bitiremez, 70-80 içer, ama 60ı son damlasına kadar içiyor.
Ne yapacağımı şaşırdım Aç mı bırakıyorum, ya da fazla verirsem çok mu abartmış olurum?
Doktor her zaman onun isteğine göre davran dedi ama anne sütü üstüne 90 ml içmesi de ay ne bileyim

Kızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
Sadece hastane çantasına koyacağım şeyleri utuledim ele güne karşı onun dışında ütü yapmam ben bu sıcakta. Her gün en az 1 makine çamaşır yıkıyorum utulesem aç karnımı doyuramam

Kustuktan sonra uyursa ellemiyorum ben. İki saat bile ara verdiğim oluyor

Kızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.

Ben kurutma makinesi olduğu için ütülemiyorum. Baya hijyen sağlıyordur bence

Kurutma olmasaydı ütülerdim bir süre daha. Ufak parçalar çabuk ütüleniyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…