- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.121
1 ay diye biliyorumKızlar ben Philips avent ultra air emzik kullanıyorum kullanım süresi ne kadar oluyor ne zman yenisini almalıyım? Gerçi aldğım 2 liydi diğerine ne zman geçmeliyim
Üçünde de sadece doğumdan önce ütüledimYakında tek olacağım. Şimdiye kadar ütülendi. Burada ohoo ütü olacak bir yaşına kadar falan yazıyordu çoğu arkadaş. Bence çoğunluğun gardı düşmüş.
Ben ilk 6 ay ütülerim diye düşündüm. Muhtemelen öyle yaparım.
İstanbul hala sıcak. Her gün body,ağız mendili değişiyor ama çoğu zaman kıyafet giymiyor bile. En çok müslim örtüler değişiyor Yeni yeni kısa kollu tulum giydiriyorum. Ama çoğu zaman emzirirken vs yine çıkartıp body ile duruyor. Siz kıyafet ne giydiriyorsunuz... sanırım çok farklı değildir. Şimdilik ütü çok yok ama tabii tekken vakit kalmayabilir göreceğiz.
Günde 3 defa dedi 2 damla şeklinde ama başka bir şey demedi. Aile hekimleri çok ilgisiz
Bi kaç günümüz kaldı demek diğerine geçeyim yenisi sipariş vereyim1 ay diye biliyorum
İns tutar. Benimki tutmadı
Ben dün unuttum ve yedim. Değişen bir şey olmadı, çocuk zaten huysuzÖf ben de aşure yicektim, moralimi bozdunuz
40. Gün diye biliyorum, hatta 60. güne bile gidenler duydumyoncambenim 25 ağustosa gün verdiler ultrasona. Demek ki tam 1 aylıkken olmuyor bu ultrason
Özeldekiler ne demeye 1. Ayda çağırıyor anlamadım
Dün korktum ve kaldırdım zaten ortadanH Hoscakalmelek ben doktora sordum acı elma yağını
Gerek yok zaten kullandığın gaz damlasıyla aynı içeriğe sahip dediaynı seyler onlar kullanılmasına gerek yok damla yeterli dedi
Mikostatin mi ?
Sadece hastane çantasına koyacağım şeyleri utuledim ele güne karşıKızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
Ben dün yedim farklı bir etkisini görmedim ama bugün çok ağlıyor ondan değildir ama
Kustuktan sonra uyursa ellemiyorum ben. İki saat bile ara verdiğim oluyorDaha bu sabah deli gibi kustu, iştahlı bebişlerde kusma da fazla olurmuş zaten. Korkumdan banyo yaptırmadım ben
Her bezde kaka var ama hiç pişik olmadı hatta kızarmadı bile doğru dürüst. Bezden mi acaba
Tesadüf değil kesinlikle ben 2 haftadır kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum. Onun sıcaklığıyla bol bol kaka yapıyor ve inanılmaz rahatlıyor. Çoğu gece o kemerle uyuyor
Bennde giysileri kullanmam ama havlu ve kitaplar güzel gerçekten. Bayraklı'da da bir şey yok.
Aynı emzik, aynı tulum... benim kız sandım :) ama uzun kollu giydiriyor musun?
Bu sabah bizimki de çok kustu, o durumda ne zaman besliyorsun tekrar? Midesindeki her şeyi kusmuş gibi ama midesi de hassas ne zaman emzirsem bilemedim bugün mesela
Biz bir yere de gitmedik ama bilmiyorum ayın konumu falandır belki sebebiDün yedim bugün sabahtan beri ilk kez uyudu doğru düzgünsabahtan göz taramasına gittik , acaba onunla mi ilgili diyorum
Tükürüğümün dolunayıBiz bir yere de gitmedik ama bilmiyorum ayın konumu falandır belki sebebi
Valla ben yıkama işini anca hallediyorumKızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
Ya bu sene canım çok aşure istiyor.
Başka şeyle nefis körelecek bir şey de değilki. Ne yapsam
Ben ettim siz etmeyin yemeyin kardeşlerim yedikten sonrası afet, faciaÖf ben de aşure yicektim, moralimi bozdunuz
Ben de yıkadım uyuyor ama uyanıp duruyor sürekliTükürüğümün dolunayıyikadim biraz rahatladı sanki.
Kızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?