- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.141
Dün hava serindi burda, benim ev de serin birazDaha bu sabah deli gibi kustu, iştahlı bebişlerde kusma da fazla olurmuş zaten. Korkumdan banyo yaptırmadım ben
Her bezde kaka var ama hiç pişik olmadı hatta kızarmadı bile doğru dürüst. Bezden mi acaba
Tesadüf değil kesinlikle ben 2 haftadır kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum. Onun sıcaklığıyla bol bol kaka yapıyor ve inanılmaz rahatlıyor. Çoğu gece o kemerle uyuyor
Bennde giysileri kullanmam ama havlu ve kitaplar güzel gerçekten. Bayraklı'da da bir şey yok.
Aynı emzik, aynı tulum... benim kız sandım :) ama uzun kollu giydiriyor musun?
Bu sabah bizimki de çok kustu, o durumda ne zaman besliyorsun tekrar? Midesindeki her şeyi kusmuş gibi ama midesi de hassas ne zaman emzirsem bilemedim bugün mesela
Maalesef Canım 4 ile en fazla 10 dakika. Ama memeyi isteniyor bu aralar.Surrender senin kızın da kısa süreli mi emiyor ?40 li günlerde olan kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyor
Ağızda tükürük birikiyor benceBogaz kurumasi dedin de benmki de uykudan kalkincâ sanki bogazi kurumuş tahriş olmuş gibi degisik uyaniyor tükürük mü doluyor acaba ne yapiyor anlamiyorum. Agzinda aci tat mi kaliyor acep midesinin suyu mu yapıyot falan diye dusundum. Böyle olan var mi
Bez olduğunu sanmıyorum canimDaha bu sabah deli gibi kustu, iştahlı bebişlerde kusma da fazla olurmuş zaten. Korkumdan banyo yaptırmadım ben
Her bezde kaka var ama hiç pişik olmadı hatta kızarmadı bile doğru dürüst. Bezden mi acaba
Tesadüf değil kesinlikle ben 2 haftadır kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum. Onun sıcaklığıyla bol bol kaka yapıyor ve inanılmaz rahatlıyor. Çoğu gece o kemerle uyuyor
Bennde giysileri kullanmam ama havlu ve kitaplar güzel gerçekten. Bayraklı'da da bir şey yok.
Aynı emzik, aynı tulum... benim kız sandım :) ama uzun kollu giydiriyor musun?
Bu sabah bizimki de çok kustu, o durumda ne zaman besliyorsun tekrar? Midesindeki her şeyi kusmuş gibi ama midesi de hassas ne zaman emzirsem bilemedim bugün mesela
2 kere verdım .yan yatırıp verıyorum benBende de bu biberondan var biberonu verirken hep boğazına kaçırıyor ben mi yanlış tutuyorum bilmiyorum çok endişeleniyorum öyle olunca sizde de oluyor mu
Ben 5-6 ay olarak biliyorumKızlar ben Philips avent ultra air emzik kullanıyorum kullanım süresi ne kadar oluyor ne zman yenisini almalıyım? Gerçi aldğım 2 liydi diğerine ne zman geçmeliyim
Nasıl yan temsili bi görsel atabilir misiniz2 kere verdım .yan yatırıp verıyorum ben
Öyle bisi olmadı.
Bebek sırt üstü yatıyor koltukta ya da yataktaNasıl yan temsili bi görsel atabilir misiniz
Kız ne ütülemesi makinaya atmaya vaktim olsaKızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
Canım sen kalça ultrasonu atar msın bi bakim beni de 2.çağırdılar daAynen diğer hastanede yer yokmuş kasıma kadar mecbur oraya verdiler.
Aslında iyi sonuç 2-3 aysa dha iyi oluyomuş bu özeller niye 1 ay da çağırıylar anlamadım bendeİnşallah güzel çıkar sonuçlar
Amin canim cok sagolYapıyorum canım uykusuzluk mahvediyor beni de
Çözdünüz demek sıkıntıyıinşallah temiz gelir canım dualarımız sizinle
Benim de öyle. 24 dakika emerdi şimdi çok nadir 18 dakika çoğu zaman 12 13 dakika .Senin de hızlı hızlı mı emiyorMaalesef Canım 4 ile en fazla 10 dakika. Ama memeyi isteniyor bu aralar.
Benim de öyle. Hani miden eksir de tepki verirsin ya onun gibi yapıyorBogaz kurumasi dedin de benmki de uykudan kalkincâ sanki bogazi kurumuş tahriş olmuş gibi degisik uyaniyor tükürük mü doluyor acaba ne yapiyor anlamiyorum. Agzinda aci tat mi kaliyor acep midesinin suyu mu yapıyot falan diye dusundum. Böyle olan var mi
Böyle canım senin nasılCanım sen kalça ultrasonu atar msın bi bakim beni de 2.çağırdılar da
Bak çok forum okudum sana da yazayım. Eğer sütun iyiyse bebek sütü hemen çekip alıyormuş. Zaten ilk 5 dakika yüzde 90 ini alıyormuş bebek gerisi emme güdusuymus.Bizimki 10 dakika emince hızlı hızlı emiyor nefes bile almıyor. Ama 25 dakika emince durup durup emiyor .belki de sütun hızlı geliyor bebek bir dil hareketiyle hepsini alıyor. Ben bezine de bakıyorum bezi de güzel cisli yani .Hani doymasa bezi cisli olmaz ki .Maalesef Canım 4 ile en fazla 10 dakika. Ama memeyi isteniyor bu aralar.
Ya yatarken nasıl koyuyorsunuz? Ben sanki iki büklüm oluyor gibi hissediyorum canı yanacak rahatsız olacak diye korkuyorumBende sabahları cogunlukla slinge koyuyorum ben kahvaltı yaparken orda uyuyor şaşkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?