Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün hava serindi burda, benim ev de serin biraz
Bariz üşüdü bebe
Dün gece bu tulumla ve penyeyle yatırdım
Bi önceki gece kısakol ve müslinle yatmıştı halbuki
Üşüyünce sesi hemen çatallaşıyor kuzumun

Sabah doktora gidicez diye suyu az içtim
Wcye gitmem gerekirse çocuğu kime bırakırım diye
Eve geldik ki bebe memeden inmiyor
Çünkü olan süt doyurmuyor
Sıvı tüketiminin önemi
Normalde bu saatlere kadar en az 3lt içmiş oluyorum
5 litreyle günü kapatıyorum
Dolaptaki sütten verdim sustu yaygaracı

Ağızda tükürük birikiyor bence

Bez olduğunu sanmıyorum canim

Kızlar uzayan sarılık olanlar varmiydi, kanda hangi değerlere bakıldı ne çıktı.uzayan sarılık çıktı bizde billurin seviyesi kanda 9 çıkmış sonuç şimdi çıktı.kan uyuşmazlığımiz yok sanırım, ab pozitifim bebek a pozitif.baska biseye bakmışlar direk combs test diye oda negatif çıkmış.neyle alakalı acaba nette çok şeyler yazıyor da bakıp kendimi korkutmak istemiyorum daha fazlaanne sütündeki billurin bebeğe geçebiliyormuş en masumu bu galiba bumudur ki acaba

Benim de öyle. Hani miden eksir de tepki verirsin ya onun gibi yapıyor

Maalesef Canım 4 ile en fazla 10 dakika. Ama memeyi isteniyor bu aralar.
Bak çok forum okudum sana da yazayım. Eğer sütun iyiyse bebek sütü hemen çekip alıyormuş. Zaten ilk 5 dakika yüzde 90 ini alıyormuş bebek gerisi emme güdusuymus.Bizimki 10 dakika emince hızlı hızlı emiyor nefes bile almıyor. Ama 25 dakika emince durup durup emiyor .belki de sütun hızlı geliyor bebek bir dil hareketiyle hepsini alıyor. Ben bezine de bakıyorum bezi de güzel cisli yani .Hani doymasa bezi cisli olmaz ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…