- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.161
Şu günler biraz azalsa daha rahat girermişşz gibi geliyor ama baya zor geçiyor yaYavaş yavaş sessizleşmeyemi başlıcaz acaba
Evet canım aynı hislerdeyim. 3 aylık falan olsa biraz rahatlarız gibi geliyor. Bir düzen kurabiliriz belki o zaman.Benimkilerde öyle üstelik büyük oğlum 2. Kez aynı şeyi yaşıyor. Bizimkiler öyle olumsuz duygularını ifade de edemiyorlar. Büyük sürekli bir şeyler yaparak dikkatimi çekmeye çalışıyor. Küçük oğluş da her şeyi beraber yapardık şimdi öyle olmayınca duygularını da ifade edemeyince ilk günler gece sürekli altına yaptı mesela. O kadar üzülüyorum ki bu duruma şu an bile gözlerim doldu
Destek şahane, benimde inanılmaz ihtiyacım var ama bdv lik bir haldeyim yani resmen hayatımın en yalnız dönemi. Herkes arkasına bakmadan kendi işlerine güçlerine kaçtı biz yalnız kaldıkDoğum olarak kolaydı, hamilelik en zoruydu ama. Bakım olarakta en kolay bu bence, tecrübe çok etken. Çocuklar arasında dengeyi kurmayı bir şekilde hallettik gibi. Ama destek almaklada ilgili ben cok destek alıyorum. Genel olarak bence kolay. Uykusuz kalıyorum ama hergün değil yoruluyorum ama geçiyor. Ben ilk gibi hissediyorum bir yandan da attım kenara büyüdü diyemem. Aşırı memede mesela bu yoruyor çocukları ama o emerken kitap yaptırıyorum diğerlerine. Belli bir düzen ayarladım bunun dışında hergün park haftada 2 etkinlik gibi. Kendimde sadece bebekle çıkıyorum oda iyi geliyor.
Ben yedim canım ekstra bir şey olmadı her zamanki gazı nazi vardı hemde iki kase yedimYa bu sene canım çok aşure istiyor.
Başka şeyle nefis körelecek bir şey de değilki. Ne yapsam
Güzel günler göreceğiz güneşli günler büyüsünler inşallahŞu günler biraz azalsa daha rahat girermişşz gibi geliyor ama baya zor geçiyor ya
Ben yapamıyorum artık.. memeden zaten zor ayrılıyor oda ye iç yıka pisire yetmiyor bileKızlar bebeğin kıyafetlerini ütuluyor musunuz ? Annem varken yıkayıp utuluyordu ama şimdi tekim , çamaşırlar birikti kararsız kaldım utulemekte.
6-12 hafta diye okudum bende sonradan canımBen 5-6 ay olarak biliyorum
Sonuçta silikon .
Maşaallah sana. İçinde nohut fasulye de vardırBen yedim canım ekstra bir şey olmadı her zamanki gazı nazi vardı hemde iki kase yedim
Amin amin inşaallahGüzel günler göreceğiz güneşli günler büyüsünler inşallah
Evet vardı canım .. ben daha önceden de yazmıştım bakıyorum herşey yasak herşey gaz yapıyor süt ürünleri bakliyat taze sebze meyveler kavrulmuş kuruyemiş geriye hiç bir şey kalmadı ki oyuzden saldım vallahi yiyor içiyorum çok aşırı da gazimiz yokMaşaallah sana. İçinde nohut fasulye de vardır
Haklısın. Ben kuru fasulye ve nohut dışında herşeyi yiyorum.Evet vardı canım .. ben daha önceden de yazmıştım bakıyorum herşey yasak herşey gaz yapıyor süt ürünleri bakliyat taze sebze meyveler kavrulmuş kuruyemiş geriye hiç bir şey kalmadı ki oyuzden saldım vallahi yiyor içiyorum çok aşırı da gazimiz yok
Aynen öyle canım. Alıştım ilk günler uzunca emmesıne, şimdi garip geliyorBak çok forum okudum sana da yazayım. Eğer sütun iyiyse bebek sütü hemen çekip alıyormuş. Zaten ilk 5 dakika yüzde 90 ini alıyormuş bebek gerisi emme güdusuymus.Bizimki 10 dakika emince hızlı hızlı emiyor nefes bile almıyor. Ama 25 dakika emince durup durup emiyor .belki de sütun hızlı geliyor bebek bir dil hareketiyle hepsini alıyor. Ben bezine de bakıyorum bezi de güzel cisli yani .Hani doymasa bezi cisli olmaz ki .
Ben de dikkat etmiyorum.yoksa yiyecek bisi kalmayacakBu gaz yapan yiyecekler konusunda en çok ilk çocukta dikkat ettim en çok gaz da onda olduO yüzden besinlerle çok da ilişkili olmadığı kanaatine vardım diğerlerinde hiç düşünmüyorum bile gaz yapar mı yapmaz mı
Evet sütün akışına gore emiyorBenim de öyle. 24 dakika emerdi şimdi çok nadir 18 dakika çoğu zaman 12 13 dakika .Senin de hızlı hızlı mı emiyor
Ben deYa yatarken nasıl koyuyorsunuz? Ben sanki iki büklüm oluyor gibi hissediyorum canı yanacak rahatsız olacak diye korkuyorum
Biz de var bugün 4 tüp kan aldılar içim acıdı sonuçlarımız henüz çıkmadıKızlar uzayan sarılık olanlar varmiydi, kanda hangi değerlere bakıldı ne çıktı.uzayan sarılık çıktı bizdebillurin seviyesi kanda 9 çıkmış sonuç şimdi çıktı.kan uyuşmazlığımiz yok sanırım, ab pozitifim bebek a pozitif.baska biseye bakmışlar direk combs test diye oda negatif çıkmış.neyle alakalı acaba nette çok şeyler yazıyor da bakıp kendimi korkutmak istemiyorum daha fazla anne sütündeki billurin bebeğe geçebiliyormuş en masumu bu galiba bumudur ki acaba
Ahahah aynı beeenbende aşure yemiştim hep boğazım yüzünden oldu bunlar
Bizim ekiple mümkün müYavaş yavaş sessizleşmeyemi başlıcaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?