Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selam kızlar nasılsınz nasıl geçiyor günleriniz dicem de vazgectm sormıcam muhtemelen hepimiz aynıyız ya benim bu kanama bitmedi hala az az devam ediyor sıkıldım artık vallahi sizde de devam eden var mı bide doktor 40 cıktık tan sonra kontrole gel demşti gitmeyi düşünmedm acıkcası cok şükür bişeyim yok ama kanama devam ettiği için gtsem mi diyrm sizi de cagrdı mı doktorlarınız ne için cagrıyo lar napıyo lar bana ebe korunma konularını falan konuşcak doktor demşti o yüzden gidip gtmemekte kararsızım. Bide ilişki konularını naptınızz kesin konuşulmuş tur ama okuyamadım sayfayı benide aydınlatırsanız sevinirim

Evet canım aynı hislerdeyim. 3 aylık falan olsa biraz rahatlarız gibi geliyor. Bir düzen kurabiliriz belki o zaman.
Destek şahane, benimde inanılmaz ihtiyacım var ama bdv lik bir haldeyim yani resmen hayatımın en yalnız dönemi. Herkes arkasına bakmadan kendi işlerine güçlerine kaçtı biz yalnız kaldık

Ya kızlar bebeğim emiyor emiyor çişli bez sayısıda 5 6 yı çok rahat geçiyor. Ama çok ağlıyor kuzum 5 ten beri doğru düzgün emmedi ağlamaktan mecburen sağıp biberonla verdim bitirdi hepsini. Sütüm mü yetmiyor noluyor anlayamıyorum

Maşaallah sana. İçinde nohut fasulye de vardır
Evet vardı canım .. ben daha önceden de yazmıştım bakıyorum herşey yasak herşey gaz yapıyor süt ürünleri bakliyat taze sebze meyveler kavrulmuş kuruyemiş geriye hiç bir şey kalmadı ki oyuzden saldım vallahi yiyor içiyorum çok aşırı da gazimiz yok

Haklısın. Ben kuru fasulye ve nohut dışında herşeyi yiyorum.
Acı seviyorum yiyorum acaba acı bebeğe dokunuyor mu.
Birde bana mantıksız gelen birşey sormak istiyorum.
Annem bana dedi karpuz yerken çekirdekleri iyice çiğne bebeğin bağırsakların da kalır.
Pilavı iyice pişir bağırsağında kalır.
İyide bebek onları yemiyor ki. Onlar süt oluyor nasıl kalsın bağırsağında.

Aynen öyle canım. Alıştım ilk günler uzunca emmesıne, şimdi garip geliyor

Biz de var bugün 4 tüp kan aldılar içim acıdı sonuçlarımız henüz çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…