- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.181
Ben yandim siz yanmayin sabahtandir baş agrisi yasiyorum g3ceden kalmayimÖf ben de aşure yicektim, moralimi bozdunuz
Benimki de en son gittigimde şöyle oluyo diyrm normal diyo kusuyor cok fazla normal hiriltili nefesi burnu tikaniyor normal o normal bu normalGünde 3 defa dedi 2 damla şeklinde ama başka bir şey demedi. Aile hekimleri çok ilgisiz
Aaa hakikaten disarda tuvaletimiz gelirse bebeyle napiyoruzSabah doktora gidicez diye suyu az içtim
Wcye gitmem gerekirse çocuğu kime bırakırım diye
Eve geldik ki bebe memeden inmiyor
Çünkü olan süt doyurmuyor
Sıvı tüketiminin önemi
Normalde bu saatlere kadar en az 3lt içmiş oluyorum
5 litreyle günü kapatıyorum
Dolaptaki sütten verdim sustu yaygaracı
Sonra da ögürüyor kalkinca kuscak gibi oluyor uyurken tükürügünü yutamiyor demekkiAğızda tükürük birikiyor bence
Ayyynen sonra öğürüyor midesi bulaniyor bazen öksürüyor nefesi de kesilmis gibi yaptigı oldu zaten uyaninca bakiyrm ki ekşitti suratı aliyorum kucagima dik tutuyorumBenim de öyle. Hani miden eksir de tepki verirsin ya onun gibi yapıyor
Aynen yazdıkdan sonra farkettim yine devam olduBizim ekiple mümkün mü
Bin ölüp 1 kez dhaa diriliyoruzAynen yazdıkdan sonra farkettim yine devam oldu
Sende stresliysen biz neyiz acabaaaKayınvalıdeme gittik
Ilerı saatlerde bebek durmadı. Pazartesi şehir dışına çıkıcam 5 gün ne yapicam bebekle bilmiyorum. Ailemin yanına gidicem
Ben acayip stresli bi manyagım
Aynen bizimnde öyle catlicakdi çocuğum ağlamaktanBiz de var bugün 4 tüp kan aldılar içim acıdı sonuçlarımız henüz çıkmadı
Ben max. Hastaneye tek basıma gitmiş olurum uzun süreli olarak. O yüzden çok sallamıyorumAaa hakikaten disarda tuvaletimiz gelirse bebeyle napiyoruzbu benim icin cok buyük skntı teşkil eder hic düsünmemiştm
Evet canım bugün verdik çok üzüldüm zaten kuş kadar kanı vardır 4 tüp aldılar karaciğer enzimler tiroid vs bakıcaklarmışAynen bizimnde öyle catlicakdi çocuğum ağlamaktanbugünmü aldılar kani
Yok canım ya sanmam. Ben çok yiyorum. Gerçi ben fasulye nohut koymuyorum ama.Icinde fasulye nohut da vardi cok yemedim komsu getirdi bi tas eşim de yedi biraz da ben yedim ama yani blmiyorum gaz yapacak başka da bisey yemedim ki. Ondan oldugunu dusunduk
Canım omzuma aldığımda durduğu gibi koyuyorum öyle durmayı seviyor. Bir sürü video izleyip öyle buldum koyma yolunu. Bende ilk seferlerde korktum canı aciycak diye sonra alıştım.Ya yatarken nasıl koyuyorsunuz? Ben sanki iki büklüm oluyor gibi hissediyorum canı yanacak rahatsız olacak diye korkuyorum
Böyle canım normal dedi ama rutin kontrol dediBöyle canım senin nasıl
Aşırı stresli bir insanım cocuk konusunda canim. Kamerayı açıp terasa çıktımSende stresliysen biz neyiz acabaaa
Sen üstesinden gelirsin
Canim o hazmedemez demek istemiştir , banada ince bulgurla yogrulan kofte yeme bebegin yüreğine çöker diyorlar yani hazmi zor olurmuşHaklısın. Ben kuru fasulye ve nohut dışında herşeyi yiyorum.
Acı seviyorum yiyorum acaba acı bebeğe dokunuyor mu.
Birde bana mantıksız gelen birşey sormak istiyorum.
Annem bana dedi karpuz yerken çekirdekleri iyice çiğne bebeğin bağırsakların da kalır.
Pilavı iyice pişir bağırsağında kalır.
İyide bebek onları yemiyor ki. Onlar süt oluyor nasıl kalsın bağırsağında.
Aslında çok rahat biri gibi duruyorsun yani burdan takip ettiğim mkadariylaAşırı stresli bir insanım cocuk konusunda canim. Kamerayı açıp terasa çıktım
Ona rağman aklım hep çocukta.
aşağı indim. Şimdi yatağa yatırcam ben de yatıcam yanına. Gittiğin yere beşiği goturmeyecegım kısa süreli gittiğim için onun gerginliği de var .
Bakmayın benınkı de fena aslında
Sadece
Sallanma
Emzik
Beyaz gürültü ile halkından gelebiliyorum. Ev de yoluna sokuyorum en azından.
Svava salıncak var ben de . Anneme onu da gotureyim dedim ama . Eşim ayıp olur delinmez tavan diyor. Annem istediğini yap getir diyor. Giderken her ihtimale karşı yanıma almayı dusunuyorum.
Gaz derdı ve meme sıkıntısı olmasa bu kadar stres yapmam
Benimkide 11 de uyudu ve ben uyumadan emzirdim simdi uykusuna devam ediyor 3 veya 3:30 gibi uyanir hic alarm kurmuyorum ve sonra 6 ile 7 arasi yine emzriirim sonrasi kuş uykusu artikKızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
Ben alarm kuruyorum saat 3 e
Ama alarm çalmasına yakın kendi kalkıyor .:)
00.00
03.00
06.00 genelde bu saatlerde besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?