Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kayınvalıdeme gittik
Ilerı saatlerde bebek durmadı. Pazartesi şehir dışına çıkıcam 5 gün ne yapicam bebekle bilmiyorum. Ailemin yanına gidicem

Ben acayip stresli bi manyagım

Günde 3 defa dedi 2 damla şeklinde ama başka bir şey demedi. Aile hekimleri çok ilgisiz
Benimki de en son gittigimde şöyle oluyo diyrm normal diyo kusuyor cok fazla normal hiriltili nefesi burnu tikaniyor normal o normal bu normal bu hafta aşıya gitcez yine sorcam bi surü soru normal dese de yine sorcam bu pamukcugu kesin sorcam var mi ben anlayamadm diycem

Aaa hakikaten disarda tuvaletimiz gelirse bebeyle napiyoruz bu benim icin cok buyük skntı teşkil eder hic düsünmemiştm

Aaa hakikaten disarda tuvaletimiz gelirse bebeyle napiyoruz bu benim icin cok buyük skntı teşkil eder hic düsünmemiştm
Ben max. Hastaneye tek basıma gitmiş olurum uzun süreli olarak. O yüzden çok sallamıyorum

Market vs zaten çok uzun süreli yerler değil.
Gezmeye gitmişsek illaki biri vardır yanımızda

Ya yatarken nasıl koyuyorsunuz? Ben sanki iki büklüm oluyor gibi hissediyorum canı yanacak rahatsız olacak diye korkuyorum
Canım omzuma aldığımda durduğu gibi koyuyorum öyle durmayı seviyor. Bir sürü video izleyip öyle buldum koyma yolunu. Bende ilk seferlerde korktum canı aciycak diye sonra alıştım.

Sende stresliysen biz neyiz acabaaa
Sen üstesinden gelirsin
Aşırı stresli bir insanım cocuk konusunda canim. Kamerayı açıp terasa çıktım
Ona rağman aklım hep çocukta.
aşağı indim. Şimdi yatağa yatırcam ben de yatıcam yanına. Gittiğin yere beşiği goturmeyecegım kısa süreli gittiğim için onun gerginliği de var .
Bakmayın benınkı de fena aslında
Sadece
Sallanma
Emzik
Beyaz gürültü ile halkından gelebiliyorum. Ev de yoluna sokuyorum en azından.

Svava salıncak var ben de . Anneme onu da gotureyim dedim ama . Eşim ayıp olur delinmez tavan diyor. Annem istediğini yap getir diyor. Giderken her ihtimale karşı yanıma almayı dusunuyorum.

Gaz derdı ve meme sıkıntısı olmasa bu kadar stres yapmam

Canim o hazmedemez demek istemiştir , banada ince bulgurla yogrulan kofte yeme bebegin yüreğine çöker diyorlar yani hazmi zor olurmuş

Aslında çok rahat biri gibi duruyorsun yani burdan takip ettiğim mkadariyla
Annen sorun etmiyorsa götur bence

Kızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
Ben alarm kuruyorum saat 3 e
Ama alarm çalmasına yakın kendi kalkıyor .:)
00.00
03.00
06.00 genelde bu saatlerde besleniyor
Benimkide 11 de uyudu ve ben uyumadan emzirdim simdi uykusuna devam ediyor 3 veya 3:30 gibi uyanir hic alarm kurmuyorum ve sonra 6 ile 7 arasi yine emzriirim sonrasi kuş uykusu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…