Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence de gaz olur gibi bir anlamı vardır. Ama doktorlar yediklerimizin az miktarda etkisi olduğunu söylüyorlar. Bebeklerin miğde ve bağırsağı gelişmemiş olduğundan aslında gaz. Bence kurufasulye ve nohut dan vazgecme bol kimyon at ye. Ben öyle yapıyorum. Zaten pişirirken bol atardım. Yerken ekstra atıyorum.

Kızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
Ben alarm kuruyorum saat 3 e
Ama alarm çalmasına yakın kendi kalkıyor .:)
00.00
03.00
06.00 genelde bu saatlerde besleniyor
Gece hala 3 saatte bir mi kaldiriyorsun gerci kendi de kalkiyormuş ama sonra hep böyle kalırsa gece hep kalkacak mısın

Gerçekten çok mantıksız zaten bi kere karpuzun çekirdeğini yemesen daha iyidir ben yemem ha yedin diyelimki onu bebek süt halinde besin degerlerini alırken tane tane nasıl yesin süt kanallarından pilavlar çekirdeklerimi geçiyor .. bende acı severim ve neredeyse hergunde yerim sivri biber kızartması, pul biber vs.. o benimde aklıma geliyor acaba sütün tadını yapısını etkilermi diye

Acı biber için bilgi bulursan benimle de paylaş canım

00.00
03.00
00.30
04.00
07.00
Alarmlarım bu saatlere kurulu ama öncesinde uyanıyor kendisi 10 dk önce falan. 7den sonra da uyumuyor uyumuyoruz yani

00.00
03.00
Aynı gidiyoruz.
Dün akşam durmadı eşimde duşta masaj yapa yapa sakinleştirdi.
Bu arada bizimkinin sırtındaki dikenler yeni çıkmaya başladı. Ya da biz yeni becerebiliyoruz.
Duştan çıkınca memede ağladı eme eme en sonundaki mama verdik. Gece 3 te kalkmadı sabah 6 da uyandı bı aç Yapıştı hemen memeye .

Bu uyku ve beslenmede saat düzenine 1 bucuk ay sonra mı geçtiniz? Biz daha yeni yeni biseyleri düzenleyebiliyoruz ama hala bi günü bi gününü tutmuyor nasıl olcak ki. Bazen gece 2 lere kadar zor uyuyor bazen de 10 11 de sızıyor cocuk. Beslenme de ona göre 3 4 veya 5 oluyir mesela saati hep degisiyor bu iyi bişey degil sanrm ama nasıl düzene girebilir ki

Bende bu düzen konusunda beceriksizim.. ilk oğlumda da bebeklik döneminde beceremedim

Etkiler mesela şekerli yiyince tatlı oluyor sút

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…