- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.201
Bebek konusunda asla rahat biri değilimAslında çok rahat biri gibi duruyorsun yani burdan takip ettiğim mkadariyla
Annen sorun etmiyorsa götur bence
Bende 3.30 gibi alarm kuruyorum. Yeni uyudu zaten. 5.30-6 gibi kendisi uyanıyor.Kızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
Ben alarm kuruyorum saat 3 e
Ama alarm çalmasına yakın kendi kalkıyor .:)
00.00
03.00
06.00 genelde bu saatlerde besleniyor
Bende öyle veriyorum biberonu.Bebek sırt üstü yatıyor koltukta ya da yatakta
Kafası yan çevrili:)
Canım benim kız da önceden 25-30 dk emiyordu. Şimdi 10 dk ya filan düşürdü. Ama bezi sürekli dolu. Demek senin dediğin gibi çabuk emiyor.Benim de öyle. 24 dakika emerdi şimdi çok nadir 18 dakika çoğu zaman 12 13 dakika .Senin de hızlı hızlı mı emiyor
Bence de gaz olur gibi bir anlamı vardır. Ama doktorlar yediklerimizin az miktarda etkisi olduğunu söylüyorlar. Bebeklerin miğde ve bağırsağı gelişmemiş olduğundan aslında gaz. Bence kurufasulye ve nohut dan vazgecme bol kimyon at ye. Ben öyle yapıyorum. Zaten pişirirken bol atardım. Yerken ekstra atıyorum.Haklısın. Ben kuru fasulye ve nohut dışında herşeyi yiyorum.
Acı seviyorum yiyorum acaba acı bebeğe dokunuyor mu.
Birde bana mantıksız gelen birşey sormak istiyorum.
Annem bana dedi karpuz yerken çekirdekleri iyice çiğne bebeğin bağırsakların da kalır.
Pilavı iyice pişir bağırsağında kalır.
İyide bebek onları yemiyor ki. Onlar süt oluyor nasıl kalsın bağırsağında.
Gece hala 3 saatte bir mi kaldiriyorsun gerci kendi de kalkiyormuş ama sonra hep böyle kalırsa gece hep kalkacak mısınKızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
00.00
03.00
Gerçekten çok mantıksız zaten bi kere karpuzun çekirdeğini yemesen daha iyidir ben yemem ha yedin diyelimki onu bebek süt halinde besin degerlerini alırken tane tane nasıl yesin süt kanallarından pilavlar çekirdeklerimi geçiyorHaklısın. Ben kuru fasulye ve nohut dışında herşeyi yiyorum.
Acı seviyorum yiyorum acaba acı bebeğe dokunuyor mu.
Birde bana mantıksız gelen birşey sormak istiyorum.
Annem bana dedi karpuz yerken çekirdekleri iyice çiğne bebeğin bağırsakların da kalır.
Pilavı iyice pişir bağırsağında kalır.
İyide bebek onları yemiyor ki. Onlar süt oluyor nasıl kalsın bağırsağında.
Acı biber için bilgi bulursan benimle de paylaş canımGerçekten çok mantıksız zaten bi kere karpuzun çekirdeğini yemesen daha iyidir ben yemem ha yedin diyelimki onu bebek süt halinde besin degerlerini alırken tane tane nasıl yesin süt kanallarından pilavlar çekirdeklerimi geçiyor.. bende acı severim ve neredeyse hergunde yerim sivri biber kızartması, pul biber vs.. o benimde aklıma geliyor acaba sütün tadını yapısını etkilermi diye
00.30Kızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
00.00
03.00
Ben de artık arada girebiliyorum gerçekdenBin ölüp 1 kez dhaa diriliyoruzen az gunde 1 kez de olsa bakiyorum ben iyi oluyo ama cogunlukla yarıda kaliyor sonra kaldigim yeri ariyorum bi de
Bizdede kendisi uyanıyo acıkıncaaa alarma gerek kalmıyoKızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
00.00
03.00
Tamam yazarım tabii bulursamAcı biber için bilgi bulursan benimle de paylaş canım
Aynı gidiyoruz.Kızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
00.00
03.00
Bende bu düzen konusunda beceriksizim.. ilk oğlumda da bebeklik döneminde beceremedimBu uyku ve beslenmede saat düzenine 1 bucuk ay sonra mı geçtiniz? Biz daha yeni yeni biseyleri düzenleyebiliyoruz ama hala bi günü bi gününü tutmuyor nasıl olcak ki. Bazen gece 2 lere kadar zor uyuyor bazen de 10 11 de sızıyor cocuk. Beslenme de ona göre 3 4 veya 5 oluyir mesela saati hep degisiyor bu iyi bişey degil sanrm ama nasıl düzene girebilir ki
00.30 03.30 06.30 benimde ama çoğu zaman uyanıyor zatenKızlar gece beslenmesini nasıl yapıyorsunuz?
00.00
03.00
EtkilerGerçekten çok mantıksız zaten bi kere karpuzun çekirdeğini yemesen daha iyidir ben yemem ha yedin diyelimki onu bebek süt halinde besin degerlerini alırken tane tane nasıl yesin süt kanallarından pilavlar çekirdeklerimi geçiyor.. bende acı severim ve neredeyse hergunde yerim sivri biber kızartması, pul biber vs.. o benimde aklıma geliyor acaba sütün tadını yapısını etkilermi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?