- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.221
Bazen karpuz falan yiyince ağladigina denk geliyor daha bitirmeden emzirmeye başlıyorum hadi oğlum karpuzlu süt içeceksin diye aklımdan geçiriyorumEtkilermesela şekerli yiyince tatlı oluyor sút
Birlikte uyuyoruz, dönüşümlü bakıyoruz. İlk çocukta da hiç ayrı yatmadıkKızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Niye yalnızsınKızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Beraber başlıyoruz geceye sonra herkes bir yerdeKızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Biz birlikte yatıyoruz nöbetleşe bakıyoruz canımKızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Kızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Yok oluyor da işinde çok yoruluyor uyuyup kalıyor. Ona da üzülüyorumNiye yalnızsın
Yardımcı olmuyor mu?
Sırttaki dikenler nedir?Aynı gidiyoruz.
Dün akşam durmadı eşimde duşta masaj yapa yapa sakinleştirdi.
Bu arada bizimkinin sırtındaki dikenler yeni çıkmaya başladı. Ya da biz yeni becerebiliyoruz.
Duştan çıkınca memede ağladı eme eme en sonundaki mama verdik. Gece 3 te kalkmadı sabah 6 da uyandı bı açYapıştı hemen memeye .
Son 3-4 gündür bu saat düzeni tutmadı mesela saat başı uyandı. Gaz çıkmayınca zaten düzen kalmıyor. Ama genel olarak belli oluyor bebenin uyku saatleriBu uyku ve beslenmede saat düzenine 1 bucuk ay sonra mı geçtiniz? Biz daha yeni yeni biseyleri düzenleyebiliyoruz ama hala bi günü bi gününü tutmuyor nasıl olcak ki. Bazen gece 2 lere kadar zor uyuyor bazen de 10 11 de sızıyor cocuk. Beslenme de ona göre 3 4 veya 5 oluyir mesela saati hep degisiyor bu iyi bişey degil sanrm ama nasıl düzene girebilir ki
Bu arada mikostatin kullanmayı düşünen kızlar bizde hiç ise yaramadi .cocugun ağzı aynen duruyor .yanlış mı yapıyorum ise mi yaramıyor anlamadım
Ya evet sürekli cocuk ağzını eksitiyor. Sanki hiç kullanmamisim gibi duruyor. Ama benimki daha küçük propolis suremem. Daha da zararı olabilir .O ilaçtan hiç memnun kalmamıştım. Memnun kalmayan çoktu forumlardan okuduğum kadarıyla.
Hem günde 3 4 sefer ilaç vermek çok rahatsız etti.
Propolis sürdüm mis gibi. Aklımı seveyim
Biz ayrı yatıyoruz cnm ben salonda yatıyorum yatak odasındaki yatak çok yüksek olduğu için dikişlerle orada hiç rahat edemedim ilk gün denedim yok yatması kalkması inmesi işkence gibi geldi dedim ben salonda yatcam sonra kışa kadar salonda kalmaya karar verdimKızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Sırttaki dikenler nedir?
Tabi ki hayır eşim ben bebek aynı oradayız. Tamam sabah işe gidiyor ama bir ihtiyacım olduğunda getiriyor. O kadar çok uyanmadan kimse ölmez. Sonuçta bende bazen 1 bazen 2 de yatıyorum. Bebiş 5.30-6 gibi kalkıyor. Ben çok az uyuyorum. Ama ayaktayım gündüzde uyumuyorum. Dolayısıyla eşimde gece bir iki kere kalkabilir. Misal altını degistiricek oluyorum malzemeler onun tarafında veriyor. Gece ya da sabah bebiş uyaniksa ve tuvalete ya da elimi yüzümü yıkamaya gittiysem ağlarsa ilgileniyor. En önemlisi de 3.30 sütünü eşim veriyor. Zaten 10dksibi alıyor. Baska odada olmasina gerek yok. İlk çocukta eşim ise gidiyor diye bebeği alır salona giderdim uyanmasin rahat uyusun diye. Ama mahvoldum. Gerek yokmuş baba olduysa o da uykusuz kalsın.Kızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Ben hala alamadım. Aslinda çok iyi bir ilaçtır bende daha önce kullandım defalarcaBu arada mikostatin kullanmayı düşünen kızlar bizde hiç ise yaramadi .cocugun ağzı aynen duruyor .yanlış mı yapıyorum ise mi yaramıyor anlamadım
Hiç de haberim yoktu diken de çıktı halledilmesi gereken deseneCanın her bebekte varmış. Ben ilk başta denedim çıkmayınca Yok sandım. Geçen banyoda hani hamur yoğursun ya avucunun sert kısmıyla orayla belin üst kısımlarının ovdum omuzlarını da. Böyle tüller diken diken çıkıyor her banyoda yavaş yavaş dökülüyor bebeğin rahatlaması içinmiş.
..
Bebeklerde sırt dikeni nedir? Bebeklik döneminde yaygın olarak görülen ancak, çoğu zaman fark edilmeyen sırt dikeni sırt bölgesindeki tüylenme ile kendini gösterir. Erkek bebeklere nazaran kızlarda daha sık rastlanan bu durum, sert ve batan kıllar eşliğinde sırtın ovulması ile ortaya çıkar.
Banyoyu suyu seviyorsa sorun yok canım. Rahat çıkıyor zaten. Bizim kız rahat ta ben huzursuz oluyorum. Sanki kıza batıyor rahatsız ediyor gibi gelioHiç de haberim yoktu diken de çıktı halledilmesi gereken desene
Biz aynı odadayz bebegn beşigi de yanimizda eşim yatagimda yatcam dedi ben de öyle olmwsı gerektigini dusunuyorum herkes yerinde yatsn dedim.Kızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Ya evet sürekli cocuk ağzını eksitiyor. Sanki hiç kullanmamisim gibi duruyor. Ama benimki daha küçük propolis suremem. Daha da zararı olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?