Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle

Ben salonda yatıyorum. Koltuk alçak olduğu için rahat geliyor o yüzden

Ama biz nöbetleşe bakıyoruz. Uyutup eşimle bırakıyorum uyanana kadar yatak odasında sessizlikte uyuyorum.
Tek başıma baktığım geceler de oluyor ama birkaç saat uyumak günün geri kalanı için iyi oluyor.
Gaz sancıları falan bitsin odamda yatarım..

Sırttaki dikenler nedir?
Son 3-4 gündür bu saat düzeni tutmadı mesela saat başı uyandı. Gaz çıkmayınca zaten düzen kalmıyor. Ama genel olarak belli oluyor bebenin uyku saatleri

Bu arada mikostatin kullanmayı düşünen kızlar bizde hiç ise yaramadi .cocugun ağzı aynen duruyor .yanlış mı yapıyorum ise mi yaramıyor anlamadım

O ilaçtan hiç memnun kalmamıştım. Memnun kalmayan çoktu forumlardan okuduğum kadarıyla.
Hem günde 3 4 sefer ilaç vermek çok rahatsız etti.
Propolis sürdüm mis gibi. Aklımı seveyim

O ilaçtan hiç memnun kalmamıştım. Memnun kalmayan çoktu forumlardan okuduğum kadarıyla.
Hem günde 3 4 sefer ilaç vermek çok rahatsız etti.
Propolis sürdüm mis gibi. Aklımı seveyim
Ya evet sürekli cocuk ağzını eksitiyor. Sanki hiç kullanmamisim gibi duruyor. Ama benimki daha küçük propolis suremem. Daha da zararı olabilir .

Kızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Biz ayrı yatıyoruz cnm ben salonda yatıyorum yatak odasındaki yatak çok yüksek olduğu için dikişlerle orada hiç rahat edemedim ilk gün denedim yok yatması kalkması inmesi işkence gibi geldi dedim ben salonda yatcam sonra kışa kadar salonda kalmaya karar verdim Çünkü eşim sıcağı hiç sevmez cam kapı ne varsa açık yatıyor hamileyken bana da iyi geliyordu ama şimdi üşüyorum geceleri baya soğuk oluyor hele bebek hiç yatamaz. Israr edip yanına geçsem bu sefer sıcaktan gece kalkıp kendisi salona kaçacak ne altına çarşaf alır ne yastık taşır kilosu da var koltuklarımın içine eder

Sırttaki dikenler nedir?

Canın her bebekte varmış. Ben ilk başta denedim çıkmayınca Yok sandım. Geçen banyoda hani hamur yoğursun ya avucunun sert kısmıyla orayla belin üst kısımlarının ovdum omuzlarını da. Böyle tüller diken diken çıkıyor her banyoda yavaş yavaş dökülüyor bebeğin rahatlaması içinmiş.

..

Bebeklerde sırt dikeni nedir? Bebeklik döneminde yaygın olarak görülen ancak, çoğu zaman fark edilmeyen sırt dikeni sırt bölgesindeki tüylenme ile kendini gösterir. Erkek bebeklere nazaran kızlarda daha sık rastlanan bu durum, sert ve batan kıllar eşliğinde sırtın ovulması ile ortaya çıkar.

Tabi ki hayır eşim ben bebek aynı oradayız. Tamam sabah işe gidiyor ama bir ihtiyacım olduğunda getiriyor. O kadar çok uyanmadan kimse ölmez. Sonuçta bende bazen 1 bazen 2 de yatıyorum. Bebiş 5.30-6 gibi kalkıyor. Ben çok az uyuyorum. Ama ayaktayım gündüzde uyumuyorum. Dolayısıyla eşimde gece bir iki kere kalkabilir. Misal altını degistiricek oluyorum malzemeler onun tarafında veriyor. Gece ya da sabah bebiş uyaniksa ve tuvalete ya da elimi yüzümü yıkamaya gittiysem ağlarsa ilgileniyor. En önemlisi de 3.30 sütünü eşim veriyor. Zaten 10dksibi alıyor. Baska odada olmasina gerek yok. İlk çocukta eşim ise gidiyor diye bebeği alır salona giderdim uyanmasin rahat uyusun diye. Ama mahvoldum. Gerek yokmuş baba olduysa o da uykusuz kalsın.

Hiç de haberim yoktu diken de çıktı halledilmesi gereken desene

Biz aynı odadayz bebegn beşigi de yanimizda eşim yatagimda yatcam dedi ben de öyle olmwsı gerektigini dusunuyorum herkes yerinde yatsn dedim.

Ya evet sürekli cocuk ağzını eksitiyor. Sanki hiç kullanmamisim gibi duruyor. Ama benimki daha küçük propolis suremem. Daha da zararı olabilir .

Sen de yap demiyorum zaten yanlış anlaşılmasın. Ben propolise daha çok güvendiğim için kullandım.
Tavsiye değil yani. Sadece propolisin ilaçtaki etken maddelerden daha zararlı olacağını düşünmediğimden insiyatif kullandım demek istiyorum.

Zaten ben kullandığımda da kızım 1 aylık falandı. Yeni değil yani. Hem 1 ay ile 2 ay arasında çok fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…