Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Ben salonda yatsın istiyorum aslında ama o israrla yatak odasında benimle yatıyor bide bebeği alıyorum emzirirken yatağa iki büklüm tek tarafıma yatmaktan mahvoluyorum şimdi sünnet olduğu için iki gecedir salondanki bebegin bir yerine carpmayalim diye.. hee ama yanımda yatıyor Sabah işe gidecek diye bebek aglasada uyandirmiyorum oda çok aglamazsa duymuyor zaten

Kızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Ben salonda yatsın istiyorum aslında ama o israrla yatak odasında benimle yatıyor bide bebeği alıyorum emzirirken yatağa iki büklüm tek tarafıma yatmaktan mahvoluyorum şimdi sünnet olduğu için iki gecedir salondanki bebegin bir yerine carpmayalim diye.. hee ama yanımda yatıyor Sabah işe gidecek diye bebek aglasada uyandirmiyorum oda çok aglamazsa duymuyor zaten

Siz de sırt dikeni var o zaman. Ben benimkinde öyle bisi görmedim. İyi olmuş temizlendiği

Sabah 6 civarı benınkı de meme emiyor
Emmeye çalışıyor diyelim

İlk defa duyuyorum çok şaşırdım

Merhabalar diğeri dediğiniz hangi damla acaba

Sırt dikeni olan bebek durmazmış. Ben yine de ıslak mendille bi sırtını kontrol edeyim bakayım
Bende öyle biliyordum. Geçen öyle elime geldi de ovalayinca çıktı Habur yogurtdugun kısımla yap canım. Bilmiyorum banyoda çok kaldık ondan mı şimdi çıktı vücut yumuşayınca

Bio gaiya ile beraber sab simplex ben memnun kaldım. Biraz pahallilar ama gerçekten ağlama krizleri kesildi.
Ben de ikisini kullanıyorum, memnunum. Ama bir ay kullanmak yetecek mi yoksa 2. Ayda da kullanmak gerekir mi Dr soracağım aylık muayenede.

Bir de 1. Ay muayenesinde kan tahlili vs isteniyor mu? Öyle bir şey varsa ASM de verelim. Daha sağlık sigortası da yaptırmadım

Bittikten sonra kullanmayacağım . Ama 1 hafta içinde ilk zamanlarını fark edersem
2. Ay da kullanırım. Sonra zaten baya rahatlamış olacak inşallah

Yok cnm. Sadece kalbini dinledi bizim Dr. Boy kilo genel muayene yaptı. Tabi ben devlete gidiyorum artık doktorumuz iyi denk geldi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…