- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.241
Ben salonda yatsın istiyorum aslında ama o israrla yatak odasında benimle yatıyor bide bebeği alıyorum emzirirken yatağa iki büklüm tek tarafıma yatmaktan mahvoluyorum şimdi sünnet olduğu için iki gecedir salondanki bebegin bir yerine carpmayalim diye.. hee ama yanımda yatıyor Sabah işe gidecek diye bebek aglasada uyandirmiyorum oda çok aglamazsa duymuyor zatenKızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Ben salonda yatsın istiyorum aslında ama o israrla yatak odasında benimle yatıyor bide bebeği alıyorum emzirirken yatağa iki büklüm tek tarafıma yatmaktan mahvoluyorum şimdi sünnet olduğu için iki gecedir salondanki bebegin bir yerine carpmayalim diye.. hee ama yanımda yatıyor Sabah işe gidecek diye bebek aglasada uyandirmiyorum oda çok aglamazsa duymuyor zatenKızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Siz de sırt dikeni var o zaman. Ben benimkinde öyle bisi görmedim. İyi olmuş temizlendiğiAynı gidiyoruz.
Dün akşam durmadı eşimde duşta masaj yapa yapa sakinleştirdi.
Bu arada bizimkinin sırtındaki dikenler yeni çıkmaya başladı. Ya da biz yeni becerebiliyoruz.
Duştan çıkınca memede ağladı eme eme en sonundaki mama verdik. Gece 3 te kalkmadı sabah 6 da uyandı bı açYapıştı hemen memeye .
İlk defa duyuyorum çok şaşırdımCanın her bebekte varmış. Ben ilk başta denedim çıkmayınca Yok sandım. Geçen banyoda hani hamur yoğursun ya avucunun sert kısmıyla orayla belin üst kısımlarının ovdum omuzlarını da. Böyle tüller diken diken çıkıyor her banyoda yavaş yavaş dökülüyor bebeğin rahatlaması içinmiş.
..
Bebeklerde sırt dikeni nedir? Bebeklik döneminde yaygın olarak görülen ancak, çoğu zaman fark edilmeyen sırt dikeni sırt bölgesindeki tüylenme ile kendini gösterir. Erkek bebeklere nazaran kızlarda daha sık rastlanan bu durum, sert ve batan kıllar eşliğinde sırtın ovulması ile ortaya çıkar.
Merhabalar diğeri dediğiniz hangi damla acabaBen damlayı kullandım beri çok rahatım. Gece huysuzluklari kesildi. Bir yeri açıyor gibi ağlıyordu. Ciyak ciyak saatlerce susturamiyorduk. Şimdi biogaiya yi sabah 8 gibi veriyorum. Diğerini de gündüz bir gece kriz saatine doğru bir daha veriyorum. Gayet iyi. Memnunum damlalardan. Önceden zırt pırt kaka yapıyordu. Şimdi o da düzene girdi. Bir de sezeryan doğumlarda çocuk anneden gelecek bir takım bakterileri alamadığı için bu damlayı öneriyorlarmis.
Bende yok diyordum.o kadar da yıkadık.Siz de sırt dikeni var o zaman. Ben benimkinde öyle bisi görmedim. İyi olmuş temizlendiği
Sabah 6 civarı benınkı de meme emiyor
Emmeye çalışıyor diyelim
Sırt dikeni olan bebek durmazmış. Ben yine de ıslak mendille bi sırtını kontrol edeyim bakayımBende yok diyordum.o kadar da yıkadık.
Geçen biraz bastırınca avucun altı ile fark ettim.
Geçecek tosuncuk bu gunler merak etmeÜzerimde yatmayi cok seviyor ,kriz gelince birtek boyle durunca susuyor
Bende öyle biliyordum. Geçen öyle elime geldi de ovalayinca çıktıSırt dikeni olan bebek durmazmış. Ben yine de ıslak mendille bi sırtını kontrol edeyim bakayım
Bio gaiya ile beraber sab simplex ben memnun kaldım. Biraz pahallilar ama gerçekten ağlama krizleri kesildi.Merhabalar diğeri dediğiniz hangi damla acaba
Bende hiç duymamıştımBende öyle biliyordum. Geçen öyle elime geldi de ovalayinca çıktıHabur yogurtdugun kısımla yap canım. Bilmiyorum banyoda çok kaldık ondan mı şimdi çıktı vücut yumuşayınca
Ben önce sap simplex i bıraktım. Gazı rahat çıkarıyor Bugün de biogaia yi bırakayım bakalımBio gaiya ile beraber sab simplex ben memnun kaldım. Biraz pahallilar ama gerçekten ağlama krizleri kesildi.
Nasıl bi propolis? Biz de yagda cözdürülmüs formu var ama ondan mı surdünüzO ilaçtan hiç memnun kalmamıştım. Memnun kalmayan çoktu forumlardan okuduğum kadarıyla.
Hem günde 3 4 sefer ilaç vermek çok rahatsız etti.
Propolis sürdüm mis gibi. Aklımı seveyim
Ben de ikisini kullanıyorum, memnunum. Ama bir ay kullanmak yetecek mi yoksa 2. Ayda da kullanmak gerekir mi Dr soracağım aylık muayenede.Bio gaiya ile beraber sab simplex ben memnun kaldım. Biraz pahallilar ama gerçekten ağlama krizleri kesildi.
Bal 1 yaşa kadar yasak propolis de öyle değil midir ?Nasıl bi propolis? Biz de yagda cözdürülmüs formu var ama ondan mı surdünüz
Bittikten sonra kullanmayacağım . Ama 1 hafta içinde ilk zamanlarını fark edersemBen de ikisini kullanıyorum, memnunum. Ama bir ay kullanmak yetecek mi yoksa 2. Ayda da kullanmak gerekir mi Dr soracağım aylık muayenede.
Bir de 1. Ay muayenesinde kan tahlili vs isteniyor mu? Öyle bir şey varsa ASM de verelim. Daha sağlık sigortası da yaptırmadım
Yok cnm. Sadece kalbini dinledi bizim Dr. Boy kilo genel muayene yaptı. Tabi ben devlete gidiyorum artık doktorumuz iyi denk geldi çok şükürBen de ikisini kullanıyorum, memnunum. Ama bir ay kullanmak yetecek mi yoksa 2. Ayda da kullanmak gerekir mi Dr soracağım aylık muayenede.
Bir de 1. Ay muayenesinde kan tahlili vs isteniyor mu? Öyle bir şey varsa ASM de verelim. Daha sağlık sigortası da yaptırmadım
Evet hersey yolunda dedi çok şükür ama vajina birdaha hicbirzaman eskisi gibi gorunmuycrkmis bu goruntuyu gorup sizde korkmayin@M-elek37 canim dün yazamadim bi turlü. doktora gitcektn dün ne dedi rahim toplar mıymis?
Canım noldu tam olarak ?sen som dakika sezeryan degil miydin?Evet hersey yolunda dedi çok şükür ama vajina birdaha hicbirzaman eskisi gibi gorunmuycrkmis bu goruntuyu gorup sizde korkmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?