Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ee hani eski haline dönüyordu orası?
Valla bence hic eski halinde degil ben taniyamadim doktorada ustune basarak sordum artik eskisi gibi gorunmuyor bi sorunmu var dedim oda eskiyi unutuyoruz ordan kac kilo cocuk cikti bidaha hic eskisi gibi olmiycak zaten dedi

Bi yarımsaat oyalandim sonra zaten acıktı midesi boşalınca emdi uyudu

Valla bence hic eski halinde degil ben taniyamadim doktorada ustune basarak sordum artik eskisi gibi gorunmuyor bi sorunmu var dedim oda eskiyi unutuyoruz ordan kac kilo cocuk cikti bidaha hic eskisi gibi olmiycak zaten dedi
Ufak bir operasyon ile eski haline gelir hatta daha da güzel olur eğer çok rahatsızlık verirse bir uzmanla görüş derim canım bazı kadın doğum uzmanı doktorlar estetik cerrahisi de oluyor benim doktorum öyle mesela öyle bir doktorada gidebilirsin direkt esetetik cerrahına da

Yaa
E yalanmış o zaman vajinanın eskiye dönme durumu
Canım kişiye doğum hikayesine bebeğin kilosuna doktorun ebenin dogumdaki tutumu ve becerisine göre değişiyor.. benim doktorum da ebe de çok çok iyiydi çok güzel yönlendirdi ikinci doğumum olmasına rağmen şeklinde hiç bir değişiklik yok ve iki doğumda da dikişim yirtigim olmadı ama içeride gevşeme varsa eğer 6 ay içinde belli olur dedi doktor belki bir iki dikişle daraltiriz dedi bakalım

Evet hersey yolunda dedi çok şükür ama vajina birdaha hicbirzaman eskisi gibi gorunmuycrkmis bu goruntuyu gorup sizde korkmayin
Hadi ya
Ne güzel ifade etmiş üzdü

Ne kadar şanslısın yırtıksız dikişsiz. Gercekten doktor ve ebede bitiyor iş. Artk dedigin gibi daraltma vs biseyler yaptırılır. Sen ozelde mi dogurmuştun?

Ben doğumdan önce ütüledim sadece.
Başka hiç ütülemedim. Buna ne vaktim var ne de halim

Bende izmirdeyim klima hep açık zaten ,doğduğu gün hariç başka bir gün ne uzun kollu ne uzun bacaklı bir şey giymedi daha.
Gündüzleri kolsuz bacaksız zıbın ,gece de kısa kollu şortlu tulumlardan giydiriyoum. Başta çorap da giydiriyordum altına ama doktor bırak giymesin dedi ama gece giydiriyorum
Ya muslin tam bir kurtarıcı değil mi , 10 tane almıştım ama kesinlikle yetmiyor . Birde bazı aldıklarım teri emmiyor gibi elim onlara gitmiyor. Muslinde kumaş kalitesi çok önemli ,dün bir tane aldım yeni çok güzel geldi.
Valla ben yıkama işini anca hallediyorum doğumdan önce 6nay ütülerim diyordum ama o işler öyle olmuyormuş
Aynen doğumdan önce burda da konuşulmuştu 1 yaşına kadar ütülenir falan diye. Ama gerçekten buna vakit yok , ben makinaya atıyorum eşim asıp topluyor . Bir ara şey düşünmüştüm şu küçük buharli el ütulerinden ama vazgeçtim .

Nbl probiyotik d3 kullananlar. Günde kac damla veriliyor. Ve faydası var mi gercekten
Nbl probiyotik 6damla dedi doktorumuz bize bi de ayrı zeytinyağlı D vitamini var o da bir fıss faydasını bilmiyorum dün acildeydik yine kaka yapamadık 6gündür lağman yapıldı bakalım çok gazı varmış Napcaz bilmiyorum her şey gaz yapıyor diye bi şey de yiyemez oldum resmen hamile kaldığım kilonun da altına düştüm 47 ye düşmüşüm

Hadi yaa o zaman cok da kendini ihmal etme burda dün konusulduydu yenilen seyler her daim de gaz yapmiyor ya da yemesen de bebek gazlı oluyor. Bari ye de kendini toparla hiç yoktan.

Bebeklere lavman ı da ilk defa duydum bu arada. Benimki de bu aralar pek ıkınıyor ya. Makatta catlama gordüm sanki. Cok ikınmaktan sanrm. O yüzden vermek istiyorum inş rahatlar.

Ya yatarken nasıl koyuyorsunuz? Ben sanki iki büklüm oluyor gibi hissediyorum canı yanacak rahatsız olacak diye korkuyorum
Sevil 2 gündür o kadar rahat ettirdi ki sling . Bugün daha bir guzel bağladim videodan baka baka . İçinde 2 saat uyudu bende önce mutfağı toparladım sonea koltuğa uzanıp 1 bölüm dizi bile izleyebildim

Bu videodakilerin hepsini yapıorum ben peşpeşe
Çok rahatlatıyor
Bence bi dene.
Bebeğin altı açıkken daha iyi oluyor hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…