- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.261
Yok kiz normal dogurdum benCanım noldu tam olarak ?sen som dakika sezeryan degil miydin?
Ee hani eski haline dönüyordu orası?Yok kiz normal dogurdum benalt tarafin goruntusu beni korkutunca doktora gitmistim ama normalmis onu diyorum
Valla bence hic eski halinde degil ben taniyamadim doktorada ustune basarak sordum artik eskisi gibi gorunmuyor bi sorunmu var dedim oda eskiyi unutuyoruz ordan kac kilo cocuk cikti bidaha hic eskisi gibi olmiycak zaten dediEe hani eski haline dönüyordu orası?
YaaValla bence hic eski halinde degil ben taniyamadim doktorada ustune basarak sordum artik eskisi gibi gorunmuyor bi sorunmu var dedim oda eskiyi unutuyoruz ordan kac kilo cocuk cikti bidaha hic eskisi gibi olmiycak zaten dedi
Bi yarımsaat oyalandim sonra zaten acıktı midesi boşalınca emdi uyuduDaha bu sabah deli gibi kustu, iştahlı bebişlerde kusma da fazla olurmuş zaten. Korkumdan banyo yaptırmadım ben
Her bezde kaka var ama hiç pişik olmadı hatta kızarmadı bile doğru dürüst. Bezden mi acaba
Tesadüf değil kesinlikle ben 2 haftadır kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum. Onun sıcaklığıyla bol bol kaka yapıyor ve inanılmaz rahatlıyor. Çoğu gece o kemerle uyuyor
Bennde giysileri kullanmam ama havlu ve kitaplar güzel gerçekten. Bayraklı'da da bir şey yok.
Aynı emzik, aynı tulum... benim kız sandım :) ama uzun kollu giydiriyor musun?
Bu sabah bizimki de çok kustu, o durumda ne zaman besliyorsun tekrar? Midesindeki her şeyi kusmuş gibi ama midesi de hassas ne zaman emzirsem bilemedim bugün mesela
Ufak bir operasyon ile eski haline gelir hatta daha da güzel olur eğer çok rahatsızlık verirse bir uzmanla görüş derim canım bazı kadın doğum uzmanı doktorlar estetik cerrahisi de oluyor benim doktorum öyle mesela öyle bir doktorada gidebilirsin direkt esetetik cerrahına daValla bence hic eski halinde degil ben taniyamadim doktorada ustune basarak sordum artik eskisi gibi gorunmuyor bi sorunmu var dedim oda eskiyi unutuyoruz ordan kac kilo cocuk cikti bidaha hic eskisi gibi olmiycak zaten dedi
Canım kişiye doğum hikayesine bebeğin kilosuna doktorun ebenin dogumdaki tutumu ve becerisine göre değişiyor.. benim doktorum da ebe de çok çok iyiydi çok güzel yönlendirdi ikinci doğumum olmasına rağmen şeklinde hiç bir değişiklik yok ve iki doğumda da dikişim yirtigim olmadı ama içeride gevşeme varsa eğer 6 ay içinde belli olur dedi doktor belki bir iki dikişle daraltiriz dedi bakalımYaa
E yalanmış o zaman vajinanın eskiye dönme durumu
Aynen ben de arı ürunü nasil olcakki dedim alerjen maddeler ama merakimdan sordmBal 1 yaşa kadar yasak propolis de öyle değil midir ?
Hadi yaEvet hersey yolunda dedi çok şükür ama vajina birdaha hicbirzaman eskisi gibi gorunmuycrkmis bu goruntuyu gorup sizde korkmayin
Ne güzel ifade etmişValla bence hic eski halinde degil ben taniyamadim doktorada ustune basarak sordum artik eskisi gibi gorunmuyor bi sorunmu var dedim oda eskiyi unutuyoruz ordan kac kilo cocuk cikti bidaha hic eskisi gibi olmiycak zaten dedi
Ne kadar şanslısın yırtıksız dikişsiz. Gercekten doktor ve ebede bitiyor iş. Artk dedigin gibi daraltma vs biseyler yaptırılır. Sen ozelde mi dogurmuştun?Canım kişiye doğum hikayesine bebeğin kilosuna doktorun ebenin dogumdaki tutumu ve becerisine göre değişiyor.. benim doktorum da ebe de çok çok iyiydi çok güzel yönlendirdi ikinci doğumum olmasına rağmen şeklinde hiç bir değişiklik yok ve iki doğumda da dikişim yirtigim olmadı ama içeride gevşeme varsa eğer 6 ay içinde belli olur dedi doktor belki bir iki dikişle daraltiriz dedi bakalım
Ben doğumdan önce ütüledim sadece.
Başka hiç ütülemedim. Buna ne vaktim var ne de halim
Bende izmirdeyim klima hep açık zaten ,doğduğu gün hariç başka bir gün ne uzun kollu ne uzun bacaklı bir şey giymedi daha.İstanbul hala sıcak. Her gün body,ağız mendili değişiyor ama çoğu zaman kıyafet giymiyor bile. En çok müslim örtüler değişiyor Yeni yeni kısa kollu tulum giydiriyorum. Ama çoğu zaman emzirirken vs yine çıkartıp body ile duruyor. Siz kıyafet ne giydiriyorsunuz... sanırım çok farklı değildir. Şimdilik ütü çok yok ama tabii tekken vakit kalmayabilir göreceğiz.
Aynen doğumdan önce burda da konuşulmuştu 1 yaşına kadar ütülenir falan diye. Ama gerçekten buna vakit yok , ben makinaya atıyorum eşim asıp topluyor . Bir ara şey düşünmüştüm şu küçük buharli el ütulerinden ama vazgeçtim .Valla ben yıkama işini anca hallediyorumdoğumdan önce 6nay ütülerim diyordum ama o işler öyle olmuyormuş
Nbl probiyotik 6damla dedi doktorumuz bize bi de ayrı zeytinyağlı D vitamini var o da bir fıss faydasını bilmiyorum dün acildeydik yine kaka yapamadık 6gündür lağman yapıldı bakalım çok gazı varmış Napcaz bilmiyorum her şey gaz yapıyor diye bi şey de yiyemez oldum resmen hamile kaldığım kilonun da altına düştüm 47 ye düşmüşümNbl probiyotik d3 kullananlar. Günde kac damla veriliyor. Ve faydası var mi gercekten
Hadi yaa o zaman cok da kendini ihmal etme burda dün konusulduydu yenilen seyler her daim de gaz yapmiyor ya da yemesen de bebek gazlı oluyor. Bari ye de kendini toparla hiç yoktan.Nbl probiyotik 6damla dedi doktorumuz bize bi de ayrı zeytinyağlı D vitamini var o da bir fıss faydasını bilmiyorum dün acildeydik yine kaka yapamadık 6gündür lağman yapıldı bakalım çok gazı varmış Napcaz bilmiyorum her şey gaz yapıyor diye bi şey de yiyemez oldum resmen hamile kaldığım kilonun da altına düştüm 47 ye düşmüşüm
Bebeklere lavman ı da ilk defa duydum bu arada. Benimki de bu aralar pek ıkınıyor ya. Makatta catlama gordüm sanki. Cok ikınmaktan sanrm. O yüzden vermek istiyorum inş rahatlar.Nbl probiyotik 6damla dedi doktorumuz bize bi de ayrı zeytinyağlı D vitamini var o da bir fıss faydasını bilmiyorum dün acildeydik yine kaka yapamadık 6gündür lağman yapıldı bakalım çok gazı varmış Napcaz bilmiyorum her şey gaz yapıyor diye bi şey de yiyemez oldum resmen hamile kaldığım kilonun da altına düştüm 47 ye düşmüşüm
Ac mi kullandın tok mu acaba ? Nasıl kullanmistinBen hala alamadım. Aslinda çok iyi bir ilaçtır bende daha önce kullandım defalarca
Sevil 2 gündür o kadar rahat ettirdi ki sling . Bugün daha bir guzel bağladim videodan baka baka . İçinde 2 saat uyudu bende önce mutfağı toparladım sonea koltuğa uzanıp 1 bölüm dizi bile izleyebildimYa yatarken nasıl koyuyorsunuz? Ben sanki iki büklüm oluyor gibi hissediyorum canı yanacak rahatsız olacak diye korkuyorum
Nbl probiyotik 6damla dedi doktorumuz bize bi de ayrı zeytinyağlı D vitamini var o da bir fıss faydasını bilmiyorum dün acildeydik yine kaka yapamadık 6gündür lağman yapıldı bakalım çok gazı varmış Napcaz bilmiyorum her şey gaz yapıyor diye bi şey de yiyemez oldum resmen hamile kaldığım kilonun da altına düştüm 47 ye düşmüşüm
Ne kadar da mutluÜzerimde yatmayi cok seviyor ,kriz gelince birtek boyle durunca susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?