- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.281
Evet canım özelde yaptım tabii biraz kişiye de bağlı sanırım normalde ona uygun olmak da gerekiyor ama doktor ve ebede çok güzel yönlendirdi beni ıkınmam gereken yerde durmam gereken yerde sürekli komut verdiler gerçi ilk doğumumdaki doktorum çok başarılı değildi ama gene dikiş atılmamıştı en İstanbul'da medikal Park Hastanesi'ne gidiyorum dediğim gibi 6 ay sonra muayeneye gideceğim o zaman karar vereceğiz büyük ihtimalle ufak bir operasyon yaptiririmNe kadar şanslısın yırtıksız dikişsiz. Gercekten doktor ve ebede bitiyor iş. Artk dedigin gibi daraltma vs biseyler yaptırılır. Sen ozelde mi dogurmuştun?
Canım benim de migrenim var ama biliyorsun çeşidi çok eğer ki tek taraflı gözünün kaşının olduğu yerden başlıyorsa sana bir tarif verebilirim tek seferde geçirip aylarca Bir daha da tutmuyor yani ben de çok işe yaradıKızlar benim gibi migreni olan var mı? Her gece tutmaya başladı artık çok zorlanıyorum. Uykusuzluk yorgunluk iyice tetikliyor ama dinlenmeye fırsatım yok hiç
Canım bizde NBL kullanıyoruz.. bazen 4 gün kaka yapmadığı oluyor bir çay kaşığı zeytinyağı içiyorum ben yiyeceklerin çok da gaz yaptığına inanmıyorum çünkü baktığın zaman bütün yiyecekler neredeyse gaz yapıyor ben dikkat etmiyorum kola bile içiyorum bazen çocuğum da aşırı gazlı değilNbl probiyotik 6damla dedi doktorumuz bize bi de ayrı zeytinyağlı D vitamini var o da bir fıss faydasını bilmiyorum dün acildeydik yine kaka yapamadık 6gündür lağman yapıldı bakalım çok gazı varmış Napcaz bilmiyorum her şey gaz yapıyor diye bi şey de yiyemez oldum resmen hamile kaldığım kilonun da altına düştüm 47 ye düşmüşüm
Biz kullanıyoruz günde 6:damla yiyeceklere çok dikkat etmiyorum biliyorsun gazımız var ama öyle çok şiddetli değil çıkarana kadar ağlıyor sonra geçiyor belki NBL probiyotiklinin faydasıdır bilmiyorum.. inşallah böylede atlatirizNbl probiyotik d3 kullananlar. Günde kac damla veriliyor. Ve faydası var mi gercekten
AA tamam öyle bende koyuyorum, ama emzirdiğimiz pozisyonda da koyuyorlar ya, eller serbest emzirmek için şahane mesela ama ben öyle denedim bir kaç kez koyamadım içim rahat etmediCanım omzuma aldığımda durduğu gibi koyuyorum öyle durmayı seviyor. Bir sürü video izleyip öyle buldum koyma yolunu. Bende ilk seferlerde korktum canı aciycak diye sonra alıştım.
MaaalesefYaa
E yalanmış o zaman vajinanın eskiye dönme durumu
Valla sadece goruntu icin boylr birsey dusunmuyorum ama eger bir genisleme soz konusu olmussa esim hoslanmazsa bende dusunuyorum bunuUfak bir operasyon ile eski haline gelir hatta daha da güzel olur eğer çok rahatsızlık verirse bir uzmanla görüş derim canım bazı kadın doğum uzmanı doktorlar estetik cerrahisi de oluyor benim doktorum öyle mesela öyle bir doktorada gidebilirsin direkt esetetik cerrahına da
MaalesefHadi ya
Ne güzel ifade etmişüzdü
İlk başlarda dikişlerden dolayı ayrı takıldık, sonra aynı odaya geçtik eşimin işitme engelli olduğu için çocuğu bn duyuyorum eşimi dürtüp beraber kalkıyoruz ben emziriyorum bakrım gaz mızmızladı eşim gezdirip yatırıyor uyutuyor bnde o sırada uyumuş oluyorum.Kızlar eşinizle aynı odada mi kalıyorsunuz yoksa o başka bir odada mi kalıyor. Geceleri ben hep yalnızım. Sizin de mi böyle
Ay çok sevinirim inşallah bendede işe yarar canım ömür boyu duacın olurum. Benim tam dediğin gibi başlıyor ve malum sonu istifra..Canım benim de migrenim var ama biliyorsun çeşidi çok eğer ki tek taraflı gözünün kaşının olduğu yerden başlıyorsa sana bir tarif verebilirim tek seferde geçirip aylarca Bir daha da tutmuyor yani ben de çok işe yaradı
Genel modumuz boyleÜzerimde yatmayi cok seviyor ,kriz gelince birtek boyle durunca susuyor
Nasıl bi propolis? Biz de yagda cözdürülmüs formu var ama ondan mı surdünüz
Geçmiş olsun nesi var?Zorlu 2 gün geçirdikdünden beri hastanede idrar testi vermeye uğraşıyoruz.allahim kız bebeğe idrar verdirmek ne kadar zor biseymis.sacma sapan bişey veriyolar yapıştıriyorsun falan yok anam olmuyor deli oldum erkeklerin ki kolay, canım çıktı 2 yudum çiş yakalayacağım diye
Sağol canım, sarılığı var araştırılacak ne olduğu.uzayan sarılık sanırım. Değeri 9 çıkmış makinede 12 buçuk çıkmıştı.Geçmiş olsun nesi var?
Valla bence hic eski halinde degil ben taniyamadim doktorada ustune basarak sordum artik eskisi gibi gorunmuyor bi sorunmu var dedim oda eskiyi unutuyoruz ordan kac kilo cocuk cikti bidaha hic eskisi gibi olmiycak zaten dedi
Benim ikisinde de eski haline döndü sadece erken şuan.Evet hersey yolunda dedi çok şükür ama vajina birdaha hicbirzaman eskisi gibi gorunmuycrkmis bu goruntuyu gorup sizde korkmayin
İdrara da mı bakılıyor sarılık için bilmiyordumSağol canım, sarılığı var araştırılacak ne olduğu.uzayan sarılık sanırım. Değeri 9 çıkmış makinede 12 buçuk çıkmıştı.
Aynen ben de arı ürunü nasil olcakki dedim alerjen maddeler ama merakimdan sordm
2.oğlumda anne sütü sariligi vardı. Değerler normal çıkar insaallah öyleyse sorun olmuyor.Sağol canım, sarılığı var araştırılacak ne olduğu.uzayan sarılık sanırım. Değeri 9 çıkmış makinede 12 buçuk çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?