Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok sağol canım tekrar tutarsa deneyeceğim hemen inşallah bende faydasını görürüm

Bizim geçmedi ya neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Çocuğun ağzı hala beyaz .

Kaka yapmıyor 2.gün bugün doktorlar normal dese de canım sıkılıyor cocuk rahatsız gibi geliyor.
Ben yapmayınca bir çay kaşığı hakiki zeytinyağı içiriyorum doktora sordum içir dedi ama dördüncü günü falan bekliyorum .. evet bir gün bile olsa huzursuzlaniyor devamlı ikiniyor bebis

Mutlaka dene ama yanacak dediğim gibi dayanmaya çalış en azından yarım saat kalsın alnında sürekli kolonya dök sonra bana dua et canım
Migren ağrısına dayanıyorum ona kesin kesin dayanırım resmen ağrıyla bayılıyorum artık en son etmezmiyim canım

Selam herkese nasılsınız diycem ama herkes gazla uğraşıyordur
Gaz damlasını bırakmıştım dün ve bugün aşırı ıkınınca yeniden verdim
Kaka yapıyor alttan ve üstten gazda çıkarıyor ama ıkınma asla bitmiyor sizinde böyle mi yoksa geciyor mu kaka yapınca

Hadi yaa öyleyse seninkide çok az , ama benimkide çok fazla. Hep su gibi geliyo dışarı çıktık şimdi inşallah sorun olmaz
Cnım ben çok geldiğinde bebek bezinin kenarlarını yırtıp koyuyordum doğumdan sonra da öyle yaptım çok yoğun zmnlarda hatta depend lerden kaldıysa gece faln giy çok rahat

Ay kızlar oğlumun gözüne kendi saçı girmiş tam gözbebeğinde duruyodu boydan boya. Elimle falan çıkarmam mümkün değildi o kadar korktum ki. Annemi aradım hemen telaş yapma ağlayınca çıkar dedi gerçektende ağlayınca gözyaşıyla birlikte çıktı tabi bi süre ağlatmam gerekti ama aklım çıktı görünce napıcam diye. Başınıza gelirse korkmayın benim gibi taze anneler yazayım dedim

Evet ben de yeni müslin aldım. Havlu, örtü, nevresim her şekilde kullanıyorum. Ama aldığım yenidoğan kıyafetler duruyor.

Ütü konusunda yakında tek kalacağım. İç bodyleri ütülerim hiç olmazsa, kıyafete yetişemesem bile.

Anladm canim. Beeo nun vardi sanrm babam getirmisti galiba. Ben onlari yagda cözdürülüyor diye biliyordum. Belki bizdeki öyledir ya da senin dedigin gibidir bakmadim da. Ama bilmiyorum kullanamam sanrm bebege. Kendim bile onu kullaninca aklma geliyor acaba alerji olur mu cocuk diyorum. Birisi emzirirken cilek yedim bebek alerji oldu demisti de hep o geliyor aklma.

Cok haklisin canm ilac firmaları ve bircok firma reklam ve kendi ürününü sevimli gostermek adına ne kadar dogal sey varsa kötülendi karalandı sen cesaretlisin ben bilemedim cesaret edemem heralde bakalm

Umut oldun bize sagol varol

Cnım ben çok geldiğinde bebek bezinin kenarlarını yırtıp koyuyordum doğumdan sonra da öyle yaptım çok yoğun zmnlarda hatta depend lerden kaldıysa gece faln giy çok rahat
Bugun giycem sanırım gece uyanmasan wc yetişemiyodum vallaaa anca bana o yeter feciiiyimm bakalım kaç gün sürcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…