Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben kullanmaya başlamadım, muhtemelen benimki de çöp olacak

Ben kıyamıyorum ya
Bir öğüne okey, bu aksam yattım biraz mesela dolaptaki sütten verdi eşim. Ama sabaha kadar kıyamam bırakmaya. Uyanalım kokumu alsın, emsin istiyorum ne kadar yorgun olsam da
Ben özlüyorum zaten iki saatten fazla zaman gecince

Benim bebe henüz 5 saat aç durmadı

Benim bebe henüz 5 saat aç durmadı
Yok beee bak mesela hala uyumadım emzirdim şimdi yatıcam birazdan ,6 gibi annem mama vericek 8-9 gibide ben uyanırım zaten , sadece 1 öğün vermiş oluyo onu demek istedim

Ay inşallah. Zaman diycez o zmn biz cidden hemen olsun istyrz. Eşim de daha 1 ay oldu cok gibi geleblr ama cok kisa bir süre zira bi de oncesi var 9 ay gibi bi sürec gecirdi vucudun falan diyor. Cok haklı ama işte ben yok catlaklarm var yok göbegim tam inmedi yok gobegimdeki kahve cizgi duruyor sabirsizim

Benim yapmam lazm ya izin bitince calismaya baslamak zorunda kalabilirim

Bebek bakmak çok zormuş ya .ya da ben mi bilmiyorum. Aslında bir yönden keyfini çıkar diyorum. 1 saat uyuyor kalkıyor ne yapacağımı şaşırıyorum. Emzik alıyor ama 2 saate tamamlayana kadar canım çıkıyor. Oyala et .Gündüz zaten ayrı bir olay.Buyumus bebelere bakıyorum. Allahim diyorum benimki ne zaman büyüyecek. Zaten annem falan da bakmayı bilmiyor .Bir yanım da geçer bu günler diyor .

Böyle durumlarda elle müdahale riskli zaten kendiliğinden çıkmıyorsa Dr çıkarıyor ben geçen haftalarda Dr a çıkarttım bikaç gün boyunca çıkmamıştı

Sorarsan cevabı bize de yazsana canım

Kızlar deprem oldu burda o panikle uyuyan bebeği aldım kucağıma uyandı tabii çok huzursuz şimdi de çok suçlu hissediyorum
Gunaydinn sabah 6 buçuktakini diyorsun değil mi ? Geçmiş olsun hepimize,hiç suçlu hissetme iç güdüsel tabi ki alacaktin kucağına . Ben uyaniktim ama hissetmedim ,eşim uyanıp koşup geldi bir anda .
Daha dün misafirlerle 2 sene önceki deprem hakkında konuşmuştuk

Kızlar deprem oldu burda o panikle uyuyan bebeği aldım kucağıma uyandı tabii çok huzursuz şimdi de çok suçlu hissediyorum
Öyle deme sonuçta sen de onu koruma iç güdüsüyle aldın kötülüğü için değil o da korkmustur tak memene dursun

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…