- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.361
Ben kullanmaya başlamadım, muhtemelen benimki de çöp olacakKızlar, biogaıa kullananlar dikkatınızı çeken bisi oldu mu kaka konusunda ?
Benımkı her pırtta kaka yapardı ufacık
Bugün yapmadı ilk kez . Ve kaka yapmadığı için tabii ki sancılı .
Bıogaıa bebeğin pırtlamasındakı kakayı da kesti .
Ondan suphelenıyırum. VVallabırazdan çöpe aticam onu. Araştırdım bu tarz şikayetleri olanlar var
Ben özlüyorum zaten iki saatten fazla zaman gecinceBen kıyamıyorum ya
Bir öğüne okey, bu aksam yattım biraz mesela dolaptaki sütten verdi eşim. Ama sabaha kadar kıyamam bırakmaya. Uyanalım kokumu alsın, emsin istiyorum ne kadar yorgun olsam da
Benim bebe henüz 5 saat aç durmadıAaaa ben rahatım sanırım o konuda annemle kardeşime güveniyorum, hele kardeşim sanki benden daha iyi bakıyo ben uyuyorum mesela bebeğimm uyuuyunca, ama kardeşim hep başında duruyoben ona baktım sıra onda
Valla yalan yok bi bırakınca bende kıyamıyorum ahh şuan içeree bensiz diyorum ama bazen cidden uyumaya ihtiyacım oluyor zaten en fazla 5 saat uyuyorum sonra uyanıyorum yani yine sadece 1 öğün yiyo bensiz , sonra alıyorum analıqqq ama o 5 saat deliksiz uyku bi anneye harika geliyor
Fotolara da bakıyor musunBen özlüyorum zaten iki saatten fazla zaman gecince
Nerdee.. Mesaiye kaldığımız yerden devam., biraz eşime devrettim şimdilik o kadar...Uyuyonuz mu len
Yok beee bak mesela hala uyumadım emzirdim şimdi yatıcam birazdan ,6 gibi annem mama vericek 8-9 gibide ben uyanırım zaten , sadece 1 öğün vermiş oluyo onu demek istedimBenim bebe henüz 5 saat aç durmadı
Ay inşallah. Zaman diycez o zmn biz cidden hemen olsun istyrz. Eşim de daha 1 ay oldu cok gibi geleblr ama cok kisa bir süre zira bi de oncesi var 9 ay gibi bi sürec gecirdi vucudun falan diyor. Cok haklı ama işte ben yok catlaklarm var yok göbegim tam inmedi yok gobegimdeki kahve cizgi duruyorAma gerçekten vücut bir şekilde kendini yeniliyor. Sadece biraz zaman alıyor.
Zira vücut bütünlüğü bozuluyor olacak o kadar
Hatta benim dikiş iyileşti ama baya bir süre vajinal gaz denen olay vuku buldu. Resmen oradan hava kaçırıyordum
Galiba üşütünce çok oluyordu. Bundan çok rahatsız olanlar operasyon geçiriyor mesela.
Ama zamanla hepsi geçip gidiyor
Benim yapmam lazm ya izin bitince calismaya baslamak zorunda kalabilirimBüyük oğlumda sorun çok olmadı aslında ama yinede düzen olsaydı ben daha da rahat ederdim sürekli emmek istiyor sadece memede uyuyordu emzikte almadı 3 yaşına kadar emzirdim katı gıdalara altıncı ayda geçtik ama düzenli diyebileceğim sadece sabahları kahvaltı mamasiydi gerisinde hep meme emiyordu öğle uykusu hiç uyumuyordu bakalım bu nasıl olacak nasıl düzen kurucam bilmiyorum
Benımkı de öyle. Süt sağıyorum şimdiSaat 4 bizimkinin uyanma saati oldu resmen, güneş doğmadan güne hazırız
Oyy o sapma işlemi akşam denedim çok acıdı yawBenımkı de öyle. Süt sağıyorum şimdi
Ağzını açmaz uyurken
Böyle durumlarda elle müdahale riskli zaten kendiliğinden çıkmıyorsa Dr çıkarıyor ben geçen haftalarda Dr a çıkarttım bikaç gün boyunca çıkmamıştıAy kızlar oğlumun gözüne kendi saçı girmiş tam gözbebeğinde duruyodu boydan boya. Elimle falan çıkarmam mümkün değildi o kadar korktum ki. Annemi aradım hemen telaş yapma ağlayınca çıkar dedigerçektende ağlayınca gözyaşıyla birlikte çıktı tabi bi süre ağlatmam gerekti ama aklım çıktı görünce napıcam diye. Başınıza gelirse korkmayın benim gibi taze anneler yazayım dedim
Sorarsan cevabı bize de yazsana canımBen hala alamadımkarbonatlı şu ile devam ediyorum bizim ki de geçmedi. Pazartesi doktora gidicem bakalım. Ama başka yerlerden okudum. Emzik biberon sağma malzemelerini de karbonatlı suyla yıkamak gerekiyormuş hatya emmeden memeyide öyle silmek. Doktora sorucam bakalım.
Gunaydinn sabah 6 buçuktakini diyorsun değil mi ? Geçmiş olsun hepimize,hiç suçlu hissetme iç güdüsel tabi ki alacaktin kucağına . Ben uyaniktim ama hissetmedim ,eşim uyanıp koşup geldi bir anda .Kızlar deprem oldu burda o panikle uyuyan bebeği aldım kucağıma uyandı tabii çok huzursuz şimdi deçok suçlu hissediyorum
Öyle deme sonuçta sen de onu koruma iç güdüsüyle aldın kötülüğü için değilKızlar deprem oldu burda o panikle uyuyan bebeği aldım kucağıma uyandı tabii çok huzursuz şimdi deçok suçlu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?