- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.341
Hiç bilmiyordum yıkarken bakayım bi. Rahatsız olmuyorsa ellemem ama muhtemelenCanın her bebekte varmış. Ben ilk başta denedim çıkmayınca Yok sandım. Geçen banyoda hani hamur yoğursun ya avucunun sert kısmıyla orayla belin üst kısımlarının ovdum omuzlarını da. Böyle tüller diken diken çıkıyor her banyoda yavaş yavaş dökülüyor bebeğin rahatlaması içinmiş.
..
Bebeklerde sırt dikeni nedir? Bebeklik döneminde yaygın olarak görülen ancak, çoğu zaman fark edilmeyen sırt dikeni sırt bölgesindeki tüylenme ile kendini gösterir. Erkek bebeklere nazaran kızlarda daha sık rastlanan bu durum, sert ve batan kıllar eşliğinde sırtın ovulması ile ortaya çıkar.
Aa gözyaşı geliyor mu? Benimkinin saçı da geliyor gözüne ama uyuyup uyanınca çıkmış oluyorAy kızlar oğlumun gözüne kendi saçı girmiş tam gözbebeğinde duruyodu boydan boya. Elimle falan çıkarmam mümkün değildi o kadar korktum ki. Annemi aradım hemen telaş yapma ağlayınca çıkar dedigerçektende ağlayınca gözyaşıyla birlikte çıktı tabi bi süre ağlatmam gerekti ama aklım çıktı görünce napıcam diye. Başınıza gelirse korkmayın benim gibi taze anneler yazayım dedim
Geliyor ama bir süre ağlaması gerekiyorHiç bilmiyordum yıkarken bakayım bi. Rahatsız olmuyorsa ellemem ama muhtemelen
Aa gözyaşı geliyor mu? Benimkinin saçı da geliyor gözüne ama uyuyup uyanınca çıkmış oluyor
Umut oldun bize sagol varol
Cok haklisin canm ilac firmaları ve bircok firma reklam ve kendi ürününü sevimli gostermek adına ne kadar dogal sey varsa kötülendi karalandı sen cesaretlisin ben bilemedim cesaret edemem heraldebakalm
Büyük oğlumda sorun çok olmadı aslında ama yinede düzen olsaydı ben daha da rahat ederdim sürekli emmek istiyor sadece memede uyuyordu emzikte almadı 3 yaşına kadar emzirdim katı gıdalara altıncı ayda geçtik ama düzenli diyebileceğim sadece sabahları kahvaltı mamasiydi gerisinde hep meme emiyordu öğle uykusu hiç uyumuyordu bakalım bu nasıl olacak nasıl düzen kurucam bilmiyorumBu beslenme ve uyku düzenini sağlayamasak sorun olur mu ki ben de cok becerebilecegimi sanmiyorum
Kızlar, biogaıa kullananlar dikkatınızı çeken bisi oldu mu kaka konusunda ?
Benımkı her pırtta kaka yapardı ufacık
Bugün yapmadı ilk kez . Ve kaka yapmadığı için tabii ki sancılı .
Bıogaıa bebeğin pırtlamasındakı kakayı da kesti .
Ondan suphelenıyırum. VVallabırazdan çöpe aticam onu. Araştırdım bu tarz şikayetleri olanlar var
Pırtlı kakalar gitti orda anlamalıydım. Çöpe attım. Sap sımplex i de atıcamBir haftadır biogaia vermiyorum. Sadece çok zorlanırsa sab simplex veriyorum.
Verdiğim dönemden pek de farklı değil sindirimi.
İyi de gözlemlerim ama algılayamadığım başka etkiler var mı bilemiyorum.
Tekrar başlayıp biraz daha gözlemleyeceğim.
Ayın 15 inde doktor kontrolü var sormak istiyorum. Sırf prebiyotik için kullanmak gerekirse devam ederim. Yararlı bakterilere ihtiyacı var çünkü..
Çok şükür bizim bugunlerde yoğun bir gazimiz yok birkaç gün çok yogundu . Her emzirme öncesi bez değişiminde masaj ,ve ikinmalar başlayınca Kiraz çekirdeği yastigini ısıtıp koyuyorum rahatlatıyor kesinlikle. Biz de biogaia kullanmaya başlayalı 2.gundeyiz olumlu ya da olumsuz bir şey görmedim.Selam herkese nasılsınız diycem ama herkes gazla uğraşıyordur
Gaz damlasını bırakmıştım dün ve bugün aşırı ıkınınca yeniden verdim
Kaka yapıyor alttan ve üstten gazda çıkarıyor ama ıkınma asla bitmiyor sizinde böyle mi yoksa geciyor mu kaka yapınca
Pırtlı kakalar gitti orda anlamalıydım. Çöpe attım. Sap sımplex i de atıcam
Çünkü zaten üst gazi çıkarıyorum ben rahatca. En güzeli akışına bırakmak
Bende bakayım dedim rahatsız oldum acaba huysuz olunca ondan mı diye düşünmektense her banyoda ufaliyorumHiç bilmiyordum yıkarken bakayım bi. Rahatsız olmuyorsa ellemem ama muhtemelen
Cnm benimki onu kullanınca sulu yaptı. Bugün kullanmadım bakalım nasıl olacak.Kızlar, biogaıa kullananlar dikkatınızı çeken bisi oldu mu kaka konusunda ?
Ondan suphelenıyırum. VVallabırazdan çöpe aticam onu. Araştırdım bu tarz şikayetleri olanlar var
Ben gitsem bile kimseye veremiyorum ya.Bende 2 gündür annemdeyimmmm prensesler gibiyimmmm baba evimde modundayım bebişi herkes bakıyo bana sıra gelmiyomisss bugun dışarı çıktıkkk bebiş hep uyudu. Bakalım gecelicekmi, gerçi gecelesede annem bakıcak
Ben kıyamıyorum yaBende 2 gündür annemdeyimmmm prensesler gibiyimmmm baba evimde modundayım bebişi herkes bakıyo bana sıra gelmiyomisss bugun dışarı çıktıkkk bebiş hep uyudu. Bakalım gecelicekmi, gerçi gecelesede annem bakıcak
Ben hala alamadımBizim geçmedi ya neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Çocuğun ağzı hala beyaz .
Canım benimki her pirtta kaka yapmayı bırakmıştı ilk birkaç gün bir sabah bir aksama donmustu. Sonra eski performansına döndü. Sürekli kaka yapıyor yine. Bugün en az 4-5kez temizledim.Kızlar, biogaıa kullananlar dikkatınızı çeken bisi oldu mu kaka konusunda ?
Aaaa ben rahatım sanırım o konuda annemle kardeşime güveniyorum, hele kardeşim sanki benden daha iyi bakıyo ben uyuyorum mesela bebeğimm uyuuyunca, ama kardeşim hep başında duruyoBen gitsem bile kimseye veremiyorum ya.
Güvenemiyorum eşimden başkasına
Ben kıyamıyorum ya
Bir öğüne okey, bu aksam yattım biraz mesela dolaptaki sütten verdi eşim. Ama sabaha kadar kıyamam bırakmaya. Uyanalım kokumu alsın, emsin istiyorum ne kadar yorgun olsam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?