Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hiç bilmiyordum yıkarken bakayım bi. Rahatsız olmuyorsa ellemem ama muhtemelen
Aa gözyaşı geliyor mu? Benimkinin saçı da geliyor gözüne ama uyuyup uyanınca çıkmış oluyor

Umut oldun bize sagol varol

Ama gerçekten vücut bir şekilde kendini yeniliyor. Sadece biraz zaman alıyor.
Zira vücut bütünlüğü bozuluyor olacak o kadar

Hatta benim dikiş iyileşti ama baya bir süre vajinal gaz denen olay vuku buldu. Resmen oradan hava kaçırıyordum

Galiba üşütünce çok oluyordu. Bundan çok rahatsız olanlar operasyon geçiriyor mesela.
Ama zamanla hepsi geçip gidiyor

Cok haklisin canm ilac firmaları ve bircok firma reklam ve kendi ürününü sevimli gostermek adına ne kadar dogal sey varsa kötülendi karalandı sen cesaretlisin ben bilemedim cesaret edemem heralde bakalm

Yüzümüzü doğaya dönmemiz gerek artık

Kızlar, biogaıa kullananlar dikkatınızı çeken bisi oldu mu kaka konusunda ?
Benımkı her pırtta kaka yapardı ufacık
Bugün yapmadı ilk kez . Ve kaka yapmadığı için tabii ki sancılı .

Bıogaıa bebeğin pırtlamasındakı kakayı da kesti .

Ondan suphelenıyırum. VVallabırazdan çöpe aticam onu. Araştırdım bu tarz şikayetleri olanlar var

Bu beslenme ve uyku düzenini sağlayamasak sorun olur mu ki ben de cok becerebilecegimi sanmiyorum
Büyük oğlumda sorun çok olmadı aslında ama yinede düzen olsaydı ben daha da rahat ederdim sürekli emmek istiyor sadece memede uyuyordu emzikte almadı 3 yaşına kadar emzirdim katı gıdalara altıncı ayda geçtik ama düzenli diyebileceğim sadece sabahları kahvaltı mamasiydi gerisinde hep meme emiyordu öğle uykusu hiç uyumuyordu bakalım bu nasıl olacak nasıl düzen kurucam bilmiyorum

Bir haftadır biogaia vermiyorum. Sadece çok zorlanırsa sab simplex veriyorum.
Verdiğim dönemden pek de farklı değil sindirimi.
İyi de gözlemlerim ama algılayamadığım başka etkiler var mı bilemiyorum.
Tekrar başlayıp biraz daha gözlemleyeceğim.

Ayın 15 inde doktor kontrolü var sormak istiyorum. Sırf prebiyotik için kullanmak gerekirse devam ederim. Yararlı bakterilere ihtiyacı var çünkü..

Pırtlı kakalar gitti orda anlamalıydım. Çöpe attım. Sap sımplex i de atıcam
Çünkü zaten üst gazi çıkarıyorum ben rahatca. En güzeli akışına bırakmak

Çok şükür bizim bugunlerde yoğun bir gazimiz yok birkaç gün çok yogundu . Her emzirme öncesi bez değişiminde masaj ,ve ikinmalar başlayınca Kiraz çekirdeği yastigini ısıtıp koyuyorum rahatlatıyor kesinlikle. Biz de biogaia kullanmaya başlayalı 2.gundeyiz olumlu ya da olumsuz bir şey görmedim.

Pırtlı kakalar gitti orda anlamalıydım. Çöpe attım. Sap sımplex i de atıcam
Çünkü zaten üst gazi çıkarıyorum ben rahatca. En güzeli akışına bırakmak

Bence de.
Önceden damla mı varmış dedim valla bu hafta.
Emdikten veya mama içtikten sonra gaz çıkarttırmaya dikkat ediyorum.
Doktorlar annelere plasebo etkisi için mi veriyorlar bu damlayı nedir?

Oğluma doğru düzgün vermemiştim damla falan. Bu çok ufak doğdu zorlanır diye başlamıştım..

Cnm benimki onu kullanınca sulu yaptı. Bugün kullanmadım bakalım nasıl olacak.

Ben gitsem bile kimseye veremiyorum ya.
Güvenemiyorum eşimden başkasına

Ben kıyamıyorum ya
Bir öğüne okey, bu aksam yattım biraz mesela dolaptaki sütten verdi eşim. Ama sabaha kadar kıyamam bırakmaya. Uyanalım kokumu alsın, emsin istiyorum ne kadar yorgun olsam da

Bizim geçmedi ya neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Çocuğun ağzı hala beyaz .
Ben hala alamadım karbonatlı şu ile devam ediyorum bizim ki de geçmedi. Pazartesi doktora gidicem bakalım. Ama başka yerlerden okudum. Emzik biberon sağma malzemelerini de karbonatlı suyla yıkamak gerekiyormuş hatya emmeden memeyide öyle silmek. Doktora sorucam bakalım.

Canım benimki her pirtta kaka yapmayı bırakmıştı ilk birkaç gün bir sabah bir aksama donmustu. Sonra eski performansına döndü. Sürekli kaka yapıyor yine. Bugün en az 4-5kez temizledim.

Ben gitsem bile kimseye veremiyorum ya.
Güvenemiyorum eşimden başkasına
Aaaa ben rahatım sanırım o konuda annemle kardeşime güveniyorum, hele kardeşim sanki benden daha iyi bakıyo ben uyuyorum mesela bebeğimm uyuuyunca, ama kardeşim hep başında duruyo ben ona baktım sıra onda
Ben kıyamıyorum ya
Bir öğüne okey, bu aksam yattım biraz mesela dolaptaki sütten verdi eşim. Ama sabaha kadar kıyamam bırakmaya. Uyanalım kokumu alsın, emsin istiyorum ne kadar yorgun olsam da

Valla yalan yok bi bırakınca bende kıyamıyorum ahh şuan içeree bensiz diyorum ama bazen cidden uyumaya ihtiyacım oluyor zaten en fazla 5 saat uyuyorum sonra uyanıyorum yani yine sadece 1 öğün yiyo bensiz , sonra alıyorum analıqqq ama o 5 saat deliksiz uyku bi anneye harika geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…