Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende duymadım iyi k de duymadık yine o kabus hün gelecekti aklıma Allah korusun

Kızlar deprem oldu burda o panikle uyuyan bebeği aldım kucağıma uyandı tabii çok huzursuz şimdi de çok suçlu hissediyorum

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun herkesi

O anda kucağına almaman tuhaf olurdu zaten. İnsan kaptığı gibi kaçmak istiyor o an

Öyle deme sonuçta sen de onu koruma iç güdüsüyle aldın kötülüğü için değil o da korkmustur tak memene dursun

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun herkesi

O anda kucağına almaman tuhaf olurdu zaten. İnsan kaptığı gibi kaçmak istiyor o an
Uyuyamıyor da şimdi ondan sorumlu hissediyorum. Geçmiş olsun herkese. Dolunay vardı dün, ben inanırım açıkçası

Düzenli kullanıyorum. Gaz ile kaka geliyor şuan her seferinde.
Biogaia kültür olduğu için gaz kaka konusunda çok etkilemez gibi geliyor ama bilmiyorum tam. Belki kabızlık gibi bir durumun olmuştur.

Bu arada o doktor yakınınız malesef sizi biraz yanlış yönlendşrmil canım çünkü biz hastanede yatarken antibiyotik tedavisi aldık idrar yolu enfeksiyonu için 10 gün boyunca 2 farklı ilaçla ve bçwsla ateş falan yoktu hiç bir belirti yoktu. Üniversitede herşeyin baktıkları için kültür testi aldılar ve üreme vardı

Dün 6. Hafta kontrolüne gittim. Çok zor bir doğum olunca insan korkuyor doktora anlattım yaşadıklarımı şaşkınlıkla dinledi, hadi gel muayene edelim dedi ben kesin içeride iyileşmeye yerler vardır diye düşünürken doktor sanki o anlattıkların hiç yaşanmamış gibi vücut kendini tamamen iyileştirmiş yenilemiş dedi. Korkum yersizmiş, ilişki serbest dedi . Görüntü de bir sorun yoktu hep ama içeidsi çok acıyor yanıyordu bende içeride sanki bir yerler hala yara sanıyodum falan sanıyodum psikolojikmiş vücut mucizevi bişi

Düzenli kullanıyorum. Gaz ile kaka geliyor şuan her seferinde.
Biogaia kültür olduğu için gaz kaka konusunda çok etkilemez gibi geliyor ama bilmiyorum tam. Belki kabızlık gibi bir durumun olmuştur.
Bugün kullanmadım
2 kere küçük kakalar yapmış. Hanı lü pırt yaparken gelen kakadan.

Kakayı etkıledıgını dusunuyorum

Canım dil bağından sonra emmede değişiklik oldu mu olumlu yönde?

Kızlar 2 3 gündür sabaha karşı oğlum hep huzursuzdu kaka yaparken falan çok ikiniyordu bugün farkettim makatta çatlak oluşmuş daha önce başına gelen var mı hemen geçer mi yarın doktora gidicem gostercem
O yüzden kıvranıp duruyormuş

Öyle canım cok zor. 5-6aylık olsa al mama sandalyesine koy
Dışarı çıkar oturarak girsin bebek arabasında. Yani ilk 4 ay zor kesınlıkle

Bugün kullanmadım
2 kere küçük kakalar yapmış. Hanı lü pırt yaparken gelen kakadan.

Kakayı etkıledıgını dusunuyorum
Ben biogaia yı bir ay kullanıp memnun kalmadım bıraktım ama kakaya hiç bir etkisi yoktu. Pırt kaka şeklinde devam etti o süreçte.
Şuan Nurse Harvey kullanıyorum gözle görülür bir fayda var çocuk 4 gündür çok sakin. Bu arada aldığımızın ilk ikşgğnğ bende emin değildim pek faydası Yok bununda demiştim prospektüste günde 20 damla bir seferde diyor. Eczacımız 5 damla 4 seferde ver demiş son 4 gündür günde 4 kez veriyorum gerçekten çocukta gözle görülür bir iyilik var. 5 dk. Bile sakince durmayan çocuk duruyor. Ağlamaları azaldı, deneyin derim

Günaydın herkese doktorumuz sab simpleks başladı günde 3 kere 10 damla şeklinde, siz hangi dozda veriyorsunuz?

Günaydın herkese doktorumuz sab simpleks başladı günde 3 kere 10 damla şeklinde, siz hangi dozda veriyorsunuz?
4x10 a kadar verilebilir gaz durumunda ama rutinde günde bir on damla veriyorum sabah. Bir kere iki kez verdim. Onun dışında aynı gidiyor.

Hepsini yapıyorum. Memeye de ilaç sürüyorum. Emzigi de yıkıyorum yine geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…