- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.381
Bende duymadım iyi k de duymadık yine o kabus hün gelecekti aklıma Allah korusunGunaydinn sabah 6 buçuktakini diyorsun değil mi ? Geçmiş olsun hepimize,hiç suçlu hissetme iç güdüsel tabi ki alacaktin kucağına . Ben uyaniktim ama hissetmedim ,eşim uyanıp koşup geldi bir anda .
Daha dün misafirlerle 2 sene önceki deprem hakkında konuşmuştuk
Kızlar deprem oldu burda o panikle uyuyan bebeği aldım kucağıma uyandı tabii çok huzursuz şimdi deçok suçlu hissediyorum
Gunaydinn sabah 6 buçuktakini diyorsun değil mi ? Geçmiş olsun hepimize,hiç suçlu hissetme iç güdüsel tabi ki alacaktin kucağına . Ben uyaniktim ama hissetmedim ,eşim uyanıp koşup geldi bir anda .
Daha dün misafirlerle 2 sene önceki deprem hakkında konuşmuştuk
Öyle deme sonuçta sen de onu koruma iç güdüsüyle aldın kötülüğü için değilo da korkmustur tak memene dursun
Geçmiş olsun
Uyuyamıyor da şimdi ondan sorumlu hissediyorum. Geçmiş olsun herkese. Dolunay vardı dün, ben inanırım açıkçasıGeçmiş olsun. Allah beterinden korusun herkesi
O anda kucağına almaman tuhaf olurdu zaten. İnsan kaptığı gibi kaçmak istiyor o an
Düzenli kullanıyorum. Gaz ile kaka geliyor şuan her seferinde.Kızlar, biogaıa kullananlar dikkatınızı çeken bisi oldu mu kaka konusunda ?
Benımkı her pırtta kaka yapardı ufacık
Bugün yapmadı ilk kez . Ve kaka yapmadığı için tabii ki sancılı .
Bıogaıa bebeğin pırtlamasındakı kakayı da kesti .
Ondan suphelenıyırum. VVallabırazdan çöpe aticam onu. Araştırdım bu tarz şikayetleri olanlar var
Bu arada o doktor yakınınız malesef sizi biraz yanlış yönlendşrmil canım çünkü biz hastanede yatarken antibiyotik tedavisi aldık idrar yolu enfeksiyonu için 10 gün boyunca 2 farklı ilaçla ve bçwsla ateş falan yoktu hiç bir belirti yoktu. Üniversitede herşeyin baktıkları için kültür testi aldılar ve üreme vardıBizde de cıktı.Total bilirubin 11.33
İndirekt bilirubin 10.61
Direkt bilirubin 0.72 cikti
İdrar istediler. Vermedik. Bir doktor yakinim eger idrar yolunda enfeksiyon olsaydi bu bebek ateslenirdi 40inin cikmasini bekle duzelir bosa kan aldirma dedi ve bizden 8 tüp kan almislardi. Bugun 40i cikti minigimin insallah azalir. Bizimki gözünü kapattigimizda durmadigindan aldik fakat yapamadik mumkunse mavi isik ampul alip bebege gunde 10ar dk 3 seans ciplak tutun.
Dün 6. Hafta kontrolüne gittim. Çok zor bir doğum olunca insan korkuyor doktora anlattım yaşadıklarımı şaşkınlıkla dinledi, hadi gel muayene edelim dedi ben kesin içeride iyileşmeye yerler vardır diye düşünürken doktor sanki o anlattıkların hiç yaşanmamış gibi vücut kendini tamamen iyileştirmiş yenilemiş dedi. Korkum yersizmiş, ilişki serbest dedi . Görüntü de bir sorun yoktu hep ama içeidsi çok acıyor yanıyordu bende içeride sanki bir yerler hala yara sanıyodum falan sanıyodum psikolojikmişAma gerçekten vücut bir şekilde kendini yeniliyor. Sadece biraz zaman alıyor.
Zira vücut bütünlüğü bozuluyor olacak o kadar
Hatta benim dikiş iyileşti ama baya bir süre vajinal gaz denen olay vuku buldu. Resmen oradan hava kaçırıyordum
Galiba üşütünce çok oluyordu. Bundan çok rahatsız olanlar operasyon geçiriyor mesela.
Ama zamanla hepsi geçip gidiyor
Bugün kullanmadımDüzenli kullanıyorum. Gaz ile kaka geliyor şuan her seferinde.
Biogaia kültür olduğu için gaz kaka konusunda çok etkilemez gibi geliyor ama bilmiyorum tam. Belki kabızlık gibi bir durumun olmuştur.
Canım dil bağından sonra emmede değişiklik oldu mu olumlu yönde?Dün 6. Hafta kontrolüne gittim. Çok zor bir doğum olunca insan korkuyor doktora anlattım yaşadıklarımı şaşkınlıkla dinledi, hadi gel muayene edelim dedi ben kesin içeride iyileşmeye yerler vardır diye düşünürken doktor sanki o anlattıkların hiç yaşanmamış gibi vücut kendini tamamen iyileştirmiş yenilemiş dedi. Korkum yersizmiş, ilişki serbest dedi . Görüntü de bir sorun yoktu hep ama içeidsi çok acıyor yanıyordu bende içeride sanki bir yerler hala yara sanıyodum falan sanıyodum psikolojikmişvücut mucizevi bişi
Öyle canım cok zor. 5-6aylık olsa al mama sandalyesine koyBebek bakmak çok zormuş ya .ya da ben mi bilmiyorum. Aslında bir yönden keyfini çıkar diyorum. 1 saat uyuyor kalkıyor ne yapacağımı şaşırıyorum. Emzik alıyor ama 2 saate tamamlayana kadar canım çıkıyor. Oyala et .Gündüz zaten ayrı bir olay.Buyumus bebelere bakıyorum. Allahim diyorum benimki ne zaman büyüyecek. Zaten annem falan da bakmayı bilmiyor .Bir yanım da geçer bu günler diyor .
Oldu, bence kestirdiğinde sende faydasını göreceksinCanım dil bağından sonra emmede değişiklik oldu mu olumlu yönde?
İnşallahOldu, bence kestirdiğinde sende faydasını göreceksin
Ben biogaia yı bir ay kullanıp memnun kalmadım bıraktım ama kakaya hiç bir etkisi yoktu. Pırt kaka şeklinde devam etti o süreçte.Bugün kullanmadım
2 kere küçük kakalar yapmış. Hanı lü pırt yaparken gelen kakadan.
Kakayı etkıledıgını dusunuyorum
Günde 3 defa 8 damla demişti bizeGünaydın herkesedoktorumuz sab simpleks başladı günde 3 kere 10 damla şeklinde, siz hangi dozda veriyorsunuz?
4x10 a kadar verilebilir gaz durumunda ama rutinde günde bir on damla veriyorum sabah. Bir kere iki kez verdim. Onun dışında aynı gidiyor.Günaydın herkesedoktorumuz sab simpleks başladı günde 3 kere 10 damla şeklinde, siz hangi dozda veriyorsunuz?
5s kuralı nedir?5s kuralı bu kıza pek etki etmiyor yaa
Kız bebe 3 te uyuduUyuyonuz mu len
Hepsini yapıyorum. Memeye de ilaç sürüyorum. Emzigi de yıkıyorum yine geçmediBen hala alamadımkarbonatlı şu ile devam ediyorum bizim ki de geçmedi. Pazartesi doktora gidicem bakalım. Ama başka yerlerden okudum. Emzik biberon sağma malzemelerini de karbonatlı suyla yıkamak gerekiyormuş hatya emmeden memeyide öyle silmek. Doktora sorucam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?