Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım benim oğlumda çok oldu. Mama ile beslendiği için hep kabız oluyordu durekli ıkınma nir kaç kere kan geldi. Doktora gittik çatlak doktor Fito ve madeskol verdi ikisini karıştırıp sürüyorduk. Duzeliyirdu ama yine oluyordu maalesef. Mama beslenmesi bitip tyvalete alışınca ancak geçti. Ama sürekli Fito madeskol kullandık.

Ben mama vermiyorum ama kakasını da hergun yapıyor neden oldu anlamadım gazdan dolayı olabilir mi acaba

Kızlar size bir sorum var. Benim kıza acil durumlar harici pek emzik vermemiştim . Dün akşama kadar hep disaridaydik ve uyandikca emzik verdim . Gece de emdikten sonra tekrar aranmaya başlayınca verdim. Bugün emziksiz uyuyamiyor ,uyudugunda ağzından alayım diyorum ama hemen uyanıyor . Bu kadar kısa sürede emzige bağlanmis olabilir mi ?

Bence tamamen derin uykuya geçmediği için istiyordur. Bizimki de alıyor arada uykuya geçişte. Tam uyursa düşüyor ağzından yada emmesi duruyor ben alıyorum. Ama tavşan uykusundaysa gözleri açıp emmeye devam ediyor.

Deneyimli anneler bizim de birkaç gün önce banyo sonrası sanırım alnı pütür pütür oldu. Yanaklar burun vs kalan yüz çevresi yumuşak ama alnına el sürünce o ipeksilik yok. Neden olabilir sizce? Doktora da birkaç gün var canımı sıkmaya başladı öyle olması.

Gece emzik vermemelısın. Bebek bu ne olacağı belli olmuyor ki:)

Benimkinin de kaşlarda konak var galıba.
Sarı olduğu için kasları daha önce fark etmemiştim dün fark ettım.

Nurse Harvey gaz damlası mı canım?
Bir de sen garmastan pomad kullanmıştım ya ilk doğumunda onu silmek gerekiyor dimi lansinoh gibi değil

Götürmeyi düşünüyorum ama ne değişecek ki .yine aynı ilacı verecek
Acaba farklı bir öneri de bulunur mu diye düşündüm ama bilmiyorum tabi kullanmaya dev et de diyebilir. Bir de gazlı bezle dene olmazsa ağzına sürmeyi parmağınla gazlı bezi silince daha çok toplar mi acaba

Kızlaaar selamlaaar
Ne zamandır aklımdasınız ama bir türlü fırsat bulup giremedim
Benim minnoş kızın uykusu ve emmesi biraz düzeldi geceleri. Normalde saat başı emiyordu hiç uyuyamıyordum ilk ay. Ama şimdi ortalama 3 saatte bir uyanıyor.
Normalde ofisi eve taşıdım evden çalışıyorum ama O gün ofiste acil bir toplantıya bizzat katılmam gerekiyordu ve sütümü sağıp eve anneme bıraktım. Ne annem ne yardımcımız biberonu asla verememiş. Kusuyormuş. İlk günden beri emzik de veremedik zaten, asla sevmedi. Emzik çok matah bir şey olmadığından da ısrarcı olmadım açıkçası. Amaaaaa biberona nasıl alıştıracağız? İlk günler sütümü sağıp biberondan verebiliyorduk ama şimdi asla almıyor. Tüm gün eşimle de uğraştık ama nafile. Çeşit çeşit biberon hepsini denedik. Ben işe gitmem gerektiğinde ne yapacağım? Deneyimli annoşlar yardımmmm

Başka biberonlar deneyeceksin. Benim oglanda envayi çeşit biberon aldık sadece doctor Brown biberonu kullanıyordu. Diğerlerini almadı. Şimdi kız da uyurken biberon veriyoruz yoksa almıyor. Uyurken deneyin olmazsa uyanıkken almıyor benim kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…