Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Doctor brown
Mam
Philips avent
Bibs

Denedik, olmadı. Ne deneyelim? Uyurken, memedeyken, gülüp mutlu anında, ağlarken… hepsini denedik ama ı ıhhhhh almıyoor

Gece emzik vermemelısın. Bebek bu ne olacağı belli olmuyor ki:)
Aa neden ki? Bizim doktorumuz ani bebek ölümünü önlüyor diye, istiyorsa gece de verebileceğimizi söyledi. Hatta genel olarak emzik önerdiğini, gaza, rahatlamaya çok faydası olduğunu söyledi.
Bizim kız geceleri almıyor ya da uyuyunca ağzından düşüyor o ayrı.

Doctor brown
Mam
Philips avent
Bibs

Denedik, olmadı. Ne deneyelim? Uyurken, memedeyken, gülüp mutlu anında, ağlarken… hepsini denedik ama ı ıhhhhh almıyoor
Nuk, tomme tippee, avent kullanıyorum ben.
Üçünü de alıyor. Hem de 3ü de farklı, hiç ayırt etmiyor.
Yazdığım ilk ikisini dene istersen.

Memeyi almaz o yuzden canim.

Şimdi de o mu cıkmış? Doktorlar emziğe karşıydı şimdi destekliyorlar
Valla garipler.

Zaten uyuyunca meme düşüyor ağızdan

Memeyi almaz o yuzden canim.

Şimdi de o mu cıkmış? Doktorlar emziğe karşıydı şimdi destekliyorlar
Valla garipler.

Zaten uyuyunca meme düşüyor ağızdan
Evet şimdi öyle diyorlar. Ben geçen ağzında uyuttum. Ama gece emzik ağzından düşünce uyanıp ağlıyor. O sebeple gece uykusunda vermem bir daha.

Evet şimdi öyle diyorlar. Ben geçen ağzında uyuttum. Ama gece emzik ağzından düşünce uyanıp ağlıyor. O sebeple gece uykusunda vermem bir daha.
Hem memeyi almaz
Hem de gece emziği alışmasın diye vermiyorum. Zaten gece bazen aşırı derin uykusu oluyor ve emzırmıyorum bılebiberon sokuyorum ağzına
O uyuyor ben bütün ihtiyaçlarını giderip yerine koyuyorum

Ya durun yeni unutmaya çalışıyodum resmen en korktuğum şey bu ani bebek ölümü. Kabuslarıma giriyor. Burada da bi ton şey okudum okumaz olaydım. Allahım sen tüm bebişleri koru

Aynen gece uyandirmiyorum bende uyurken biberonla hallediyorum. Zaten emip uyumasi 00.30 filan 3.30 gibi biberon veriyorum. 6 gibi uyanıyor kendisi.

Aynen gece uyandirmiyorum bende uyurken biberonla hallediyorum. Zaten emip uyumasi 00.30 filan 3.30 gibi biberon veriyorum. 6 gibi uyanıyor kendisi.
Ben emzirmek istiyorum ama almıyor benınkı gece memeyi:) uyuduğu icin ağzı da kapalı tabii. Uğraşıyorum baya sonrada sinirleniyorum. Bu yüzden direkt biberon verıyorum artık

Ben emzirmek istiyorum ama almıyor benınkı gece memeyi:) uyuduğu icin ağzı da kapalı tabii. Uğraşıyorum baya sonrada sinirleniyorum. Bu yüzden direkt biberon verıyorum artık
Aynen benimki de almıyor gece hatta uyurken bile zor alıyor kavga dövüş. Gece hiç ağzını açmıyor. Eşim veriyor biberonla bende en azından u4 saat uyumuş oluyorum.

Ya durun yeni unutmaya çalışıyodum resmen en korktuğum şey bu ani bebek ölümü. Kabuslarıma giriyor. Burada da bi ton şey okudum okumaz olaydım. Allahım sen tüm bebişleri koru
Biz ilk 15 gün gece gündüz başında nöbet tuttuk eşimle
Öyle hemen olabilen bir şey sanıyorduk. Doktor baya rahatlattı, sonra da doğru yatırma pozisyonu, emzik vs derken unuttuk.
Dediğiniz gibi Allah evlatlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…