- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.441
Doğru yatırma pozisyonu nasılmışBiz ilk 15 gün gece gündüz başında nöbet tuttuk eşimle
Öyle hemen olabilen bir şey sanıyorduk. Doktor baya rahatlattı, sonra da doğru yatırma pozisyonu, emzik vs derken unuttuk.
Dediğiniz gibi Allah evlatlarımızı korusun
Evet bunu izledim ama güvenemedim .Herkes bir şey diyor .kimi diyor ki karbonat zararlı kimi diyor hemen geçiyor
Yine mi kısa emiyor ? Niye kısa emiyor bu çocuklarBen emzirmek istiyorum ama almıyor benınkı gece memeyi:) uyuduğu icin ağzı da kapalı tabii. Uğraşıyorum baya sonrada sinirleniyorum. Bu yüzden direkt biberon verıyorum artık
Öyle valla. 20 gün içinde dil bağını kestirecegım bakalım fark olacak miYine mi kısa emiyor ? Niye kısa emiyor bu çocuklar
İlk basta da mı böyleydi? Benimkinde dil bagi da yok 5 dakikadan sonra sonra ağzından çıkarıp çıkarıp atıyorÖyle valla. 20 gün içinde dil bağını kestirecegım bakalım fark olacak mi
Hayır değildi 15-20 dk emiyordu.İlk basta da mı böyleydi? Benimkinde dil bagi da yok 5 dakikadan sonra sonra ağzından çıkarıp çıkarıp atıyor
Sen sagdigin için acaba sütünü daha da artırıyor olabilir misin ?Hayır değildi 15-20 dk emiyordu.
Ama benim süt emerken çok fazla geliyor cocuk tıkanıyor
Belki ondan dolayı almak istemiyor. Bir suur pozisyon deniyorum. Bugün hep emzirdim
Yeni doğduğunda da tıkanıyordu korkuyordum artık emzirmeye. Tek göğüs emiyordu zaten.Sen sagdigin için acaba sütünü daha da artırıyor olabilir misin ?
Benimde öyle yatarak emzirince tıkanma olmadi bide arada makas yapıyorum öyle öyle hallettim çok nadir oluyor tıkanmaHayır değildi 15-20 dk emiyordu.
Belki ondan dolayı almak istemiyor. Bir suur pozisyon deniyorum. Bugün hep emzirdim
Evet canım ben hep bu Dr izliyorum karbonatlı suyun tarifini veriyor
Evet, halbuki yatarak emdıgınde daha fazla süt gidiyormuş öyle yazıyor nette :) ama suan yatarak da emmıyor zilloşBenimde öyle yatarak emzirince tıkanma olmadi bide arada makas yapıyorum öyle öyle hallettim çok nadir oluyor tıkanma
Bize faydası oldu ama bilemedim :))Evet, halbuki yatarak emdıgınde daha fazla süt gidiyormuş öyle yazıyor nette :) ama suan yatarak da emmıyor zilloş
Benimde emmiyor sütte tazyik var elle ya da makineyle sagıyorum yine tazyik oluyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Tazyik olunca çırpınıyor memede emmiyor.Hayır değildi 15-20 dk emiyordu.
Ben mama vermiyorum ama kakasını da hergun yapıyor neden oldu anlamadım gazdan dolayı olabilir mi acaba
Doktorların dediğine göre sırt üstü, kafası da sağa veya sola dönük olacak şekilde.Doğru yatırma pozisyonu nasılmış
Bunu tummy de yapıyorum ben. Karnına yastık koyup ayaklar arkada dururken arada başını kaldırıyor,arada yatıyor. Gaz da çıkarıyor. Ama bu resimde çok havada bebek,biraz dengesiz duruyor.Kızlar, İnstagramda gördüm. Bu sekilde çocuğa zararlı degil mi acaba ?
Ben o sekilde yatırıyorum hepDoktorların dediğine göre sırt üstü, kafası da sağa veya sola dönük olacak şekilde.
Maalesef aynen.Benimde emmiyor sütte tazyik var elle ya da makineyle sagıyorum yine tazyik oluyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Tazyik olunca çırpınıyor memede emmiyor.
Bilmiyorum ki yarın öğrenicezMakat darlığı olabilir mi acaba?
Yeğenimde çıkmıştı. Her doktor anlamıyormuş bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?