Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar, İnstagramda gördüm. Bu sekilde çocuğa zararlı degil mi acaba ?

Aşırı rahatsız bir pozisyon. Beline ve dizlerine çok fazla baskı var.

Ben bazen dalamayınca reflü yatağında yüzüstü yatırıyorum. Uyuduğu zaman dakika tutuyorum neredeyse kaldırmak için.
Sanki kafası yan dönük uyuduğu için boynu tutulacakmış gibi geliyor

Kızlar kırkı çıkıp kanaması devam eden var mı? yoncambenim canım sanki sen yazmıştın diye hatrlyrmm hala devam ediyor mu. Cok az geliyordu dünden beri deli gibi adet olurmuş gibi geliyor normal mi bu anlamadm bu işten bişey

Benim 20sinden sonra akıntıya dönmüştü, 40ndan sonra normal regle döndü çok geliyo, ama şuan hala geliyo nezman biter bilmiyorum

Doktorların dediğine göre sırt üstü, kafası da sağa veya sola dönük olacak şekilde.
Ya benimki hep kafayı solda tutuyor inatla . Uyuyor saga çeviriyorum bı bakmışım yine solda . Kafası yamulacak diye korkuyorum bazen
Maalesef aynen.
Şaşırmış durumdayım
Tayzikli gittiğini nasıl anlıyorsunuz tam olarak . Sıktığınızda fışkırir gibi gittiğinde mi

Emin değilim
Ama her yutkunmada aşırı efor sarfediyor ve tıkanıyor

Kizlar bebeğim ikina ikina ağlıyor ,gaz problemi var. Poposunun arasında makat kısmında nokta nokta kızarıklık vardı . Bugün kanama yaptı o kırmızılıklar . Ne yapmalıyım ? Başına gelen var mı ? Siz hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz ?

Bakınca ben bile rahatsız oldum :)

Benimki de dünden beri öyle maalesef poposu da azıcık kızarmış, gün içinde havalandıriyorum. Gece boyu ıkındı durdu. Biogaia almıştım bıraktım, ada çayı yağını da bıraktım. Zinco duydum aldım, dün başladım. Birkaç gün daha devam ederse sab simpleks ya da nurse harveys e geçeceğim galiba. Deneme yanılma yoluyla bulacağız. Doğru değil aslında ama insan çaresiz kalıyor

Ben de benim bebegin makatta ufak catlama gördüm haddinden fazla ıkıniyor. Salı sorcam doktora. Birgaripyyolcu sen yarın sorunca ne dedigini bana da yazar mısın? Bi de gaz damlası vs kullaniyor musunuz?

Fito ve madecassol var ama kullanmadm kafama göre iş yapmiyim diye

Bugun en son aglamaya durdum yeminle. Sabahtandir kusuyoruz. Yavrum ac susuz kalacak diye strese girdim. Üst baş yika sil temizle temiz elbisye tekrar yastıga örtüye derken en son bunaldim vallahi aglama geldi. Bi de uyuyamadi. En son kiz yeter bi uyu gali diyince yavrum 1 aylik ama nedense hissetmiş gibi durdu bi üzüldü duruldu gibi oldu bi de ona vicdan yaptm aglama geldi. Hissetti belki bilmiyorum ama cok gerildim bugun zaten 2 3 gundür hafif gecmeyen gıcik bi baş agrm var. Rabbim kafayı sıyırcam sanrm mala bağladm ben yaa

120 cc çok iyi değil mi, benim bir türlü artamadi böyle, en çok 60 cc iki göğüs, sürekli mama ile desteklemem gerekiyor. Herkesin bu kadar çok mu sütü, ben nerede yanlış yapıyor olabilirim, bugünlerde canım çok sıkılıyor bu konuya

Kızlar PTT alınan parayı alanınız varmı? E devletten bakıyorum yatmamış gibi görünüyor bir kere sordum ama erkendi bir daha da gidip sormadım.gec mi yatiyor böyle ?

2 göğüs baya doluysa eger canim. Aslında süt meselesini iyi ayarlamak gerek.
Uykusuz kalmayacaksın
Yorgun olmayacaksın
Bebeği gereksiz beslemeyeceksın

Emzirdikce artıyor sanırım, bebek ne kadar çok emerse ona göre beyin süt uretiyormus diyolar.bizimkine de ben yetiremiyorum bazen destekliyorum yapacak bişey yok bol uyku bol su bol emzirmek.

Kızlar PTT alınan parayı alanınız varmı? E devletten bakıyorum yatmamış gibi görünüyor bir kere sordum ama erkendi bir daha da gidip sormadım.gec mi yatiyor böyle ?
Benim ptt ye emzirme parası yattı hemen dogumdan bi iki gün sonra mesaj geldiydi e devlette de goründü gidip cekmistim. Ama dogum parasını diyorsan ona kendim başvuru yaptm emzirme parası gibi otomatik yatmiyor muş. Ve dogum parasının onaylanmasi yatmasi 55 gün falan sürer dediler.

Valla benim ssk yok birini alıyorum sadece oda süt parasi sanırım.hala alamadım

2 göğüs baya doluysa eger canim. Aslında süt meselesini iyi ayarlamak gerek.
Uykusuz kalmayacaksın
Yorgun olmayacaksın
Bebeği gereksiz beslemeyeceksın
Ben yalnız bakıyorum bir süredir, hep uykusuzum, etkiliyordur kesin ama kiminin sütü daha bol kiminin de az oluyor bir şekilde, mamayla desteğe devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…