- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.461
Kızlar, İnstagramda gördüm. Bu sekilde çocuğa zararlı degil mi acaba ?
Benim 20sinden sonra akıntıya dönmüştü, 40ndan sonra normal regle döndü çok geliyo, ama şuan hala geliyo nezman biter bilmiyorumKızlar kırkı çıkıp kanaması devam eden var mı?yoncambenim canım sanki sen yazmıştın diye hatrlyrmm hala devam ediyor mu. Cok az geliyordu dünden beri deli gibi adet olurmuş gibi geliyor normal mi bu anlamadm bu işten bişey
Ya benimki hep kafayı solda tutuyor inatla . Uyuyor saga çeviriyorum bı bakmışım yine solda . Kafası yamulacak diye korkuyorum bazenDoktorların dediğine göre sırt üstü, kafası da sağa veya sola dönük olacak şekilde.
Tayzikli gittiğini nasıl anlıyorsunuz tam olarak . Sıktığınızda fışkırir gibi gittiğinde miMaalesef aynen.
Şaşırmış durumdayım
Emin değilimYa benimki hep kafayı solda tutuyor inatla . Uyuyor saga çeviriyorum bı bakmışım yine solda . Kafası yamulacak diye korkuyorum bazen
Tayzikli gittiğini nasıl anlıyorsunuz tam olarak . Sıktığınızda fışkırir gibi gittiğinde mi
Bakınca ben bile rahatsız oldum :)Aşırı rahatsız bir pozisyon. Beline ve dizlerine çok fazla baskı var.
Ben bazen dalamayınca reflü yatağında yüzüstü yatırıyorum. Uyuduğu zaman dakika tutuyorum neredeyse kaldırmak için.
Sanki kafası yan dönük uyuduğu için boynu tutulacakmış gibi geliyor
Benimki de dünden beri öyle maalesefKizlar bebeğim ikina ikina ağlıyor ,gaz problemi var. Poposunun arasında makat kısmında nokta nokta kızarıklık vardı . Bugün kanama yaptı o kırmızılıklar . Ne yapmalıyım ? Başına gelen var mı ? Siz hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz ?
Ben oğluma almıştım biraz büyüdükten sonra hepsini kemirmiştiBu kartları aldık bebişkoyaaa 2-3 aydan sonra kartı izleticem
Hahahahhah sonu sanırım oBen oğluma almıştım biraz büyüdükten sonra hepsini kemirmişti
120 cc çok iyi değil mi, benim bir türlü artamadi böyle, en çok 60 cc iki göğüs, sürekli mama ile desteklemem gerekiyor. Herkesin bu kadar çok mu sütü, ben nerede yanlış yapıyor olabilirim, bugünlerde canım çok sıkılıyor bu konuyaYeni doğduğunda da tıkanıyordu korkuyordum artık emzirmeye. Tek göğüs emiyordu zaten.
Yetiyor ona. Diğeri de dolunca akıyor bir müddet sonra
Ama sagdıgımda en fazla 120 cc iki göğüs çıkıyor mesela
Öyle aşırı da cıkmıyor
2 göğüs baya doluysa eger canim. Aslında süt meselesini iyi ayarlamak gerek.120 cc çok iyi değil mi, benim bir türlü artamadi böyle, en çok 60 cc iki göğüs, sürekli mama ile desteklemem gerekiyor. Herkesin bu kadar çok mu sütü, ben nerede yanlış yapıyor olabilirim, bugünlerde canım çok sıkılıyor bu konuya
Emzirdikce artıyor sanırım, bebek ne kadar çok emerse ona göre beyin süt uretiyormus diyolar.bizimkine de ben yetiremiyorum bazen destekliyorum yapacak bişey yok120 cc çok iyi değil mi, benim bir türlü artamadi böyle, en çok 60 cc iki göğüs, sürekli mama ile desteklemem gerekiyor. Herkesin bu kadar çok mu sütü, ben nerede yanlış yapıyor olabilirim, bugünlerde canım çok sıkılıyor bu konuya
Benim ptt ye emzirme parası yattı hemen dogumdan bi iki gün sonra mesaj geldiydi e devlette de goründü gidip cekmistim. Ama dogum parasını diyorsan ona kendim başvuru yaptm emzirme parası gibi otomatik yatmiyor muş. Ve dogum parasının onaylanmasi yatmasi 55 gün falan sürer dediler.Kızlar PTT alınan parayı alanınız varmı? E devletten bakıyorum yatmamış gibi görünüyor bir kere sordum ama erkendi bir daha da gidip sormadım.gec mi yatiyor böyle ?
Valla benim ssk yok birini alıyorum sadece oda süt parasi sanırım.hala alamadımBenim ptt ye emzirme parası yattı hemen dogumdan bi iki gün sonra mesaj geldiydi e devlette de goründü gidip cekmistim. Ama dogum parasını diyorsan ona kendim başvuru yaptm emzirme parası gibi otomatik yatmiyor muş. Ve dogum parasının onaylanmasi yatmasi 55 gün falan sürer dediler.
Ben yalnız bakıyorum bir süredir, hep uykusuzum, etkiliyordur kesin ama kiminin sütü daha bol kiminin de az oluyor bir şekilde, mamayla desteğe devam2 göğüs baya doluysa eger canim. Aslında süt meselesini iyi ayarlamak gerek.
Uykusuz kalmayacaksın
Yorgun olmayacaksın
Bebeği gereksiz beslemeyeceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?