- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.481
Ben de bu aralar baya çaresiz kaldım. kilosu normal ama günlük minimumda artmış, doktor mama takviyesini arttır dedi, arttırdım fakat bu sefer bebeğim daha çok talep etmeye başladı iyice kısır döngü. Ben de bebeğim emdikten sonra sagmaya başladım bazen, bir kere sağım sırasında damla damla değil de bildiğin bol bol aktı çok tatmin ediciydi ama toplam 60 cc çıktı anca. İnşallah sağmak ise yararEmzirdikce artıyor sanırım, bebek ne kadar çok emerse ona göre beyin süt uretiyormus diyolar.bizimkine de ben yetiremiyorum bazen destekliyorum yapacak bişey yokbol uyku bol su bol emzirmek.
Yarar canım süt arz talep meselesi.sen emzirdikten sonra ne kadar cikdigini kafana takmadan sağ öyle öyle çoğalır inşallahBen de bu aralar baya çaresiz kaldım. kilosu normal ama günlük minimumda artmış, doktor mama takviyesini arttır dedi, arttırdım fakat bu sefer bebeğim daha çok talep etmeye başladı iyice kısır döngü. Ben de bebeğim emdikten sonra sagmaya başladım bazen, bir kere sağım sırasında damla damla değil de bildiğin bol bol aktı çok tatmin ediciydi ama toplam 60 cc çıktı anca. İnşallah sağmak ise yarar
Canım aslında sütüm bol degil normal.Ben yalnız bakıyorum bir süredir, hep uykusuzum, etkiliyordur kesin ama kiminin sütü daha bol kiminin de az oluyor bir şekilde, mamayla desteğe devam
Yarar canım süt arz talep meselesi.sen emzirdikten sonra ne kadar cikdigini kafana takmadan sağ öyle öyle çoğalır inşallahbebekler her zaman memeyi bosaltamayabiliyor.
Teşekkür ederim yorumlarınız için, moral oldu sağ olun arkadaşlarCanım aslında sütüm bol degil normal.
bebeğim az cc içiyor ya da az meme emiyor. Sürekli memedr olsaydi ben de yetersiz hissederdim. Biberonla genelde 60 cc içiyor
Umarım değildir, bi kaç gün süt ürünlerini kes ve dene bakalım fark olacak mıKizlar oglum az once kaka yapti ve kakasi sümük gibi uzuyordu afedersiniz
Süt alerjisi aklima geldi ve bir bu eksikti
Öyle yapicam birde testi var dimi bunun doktora gotursem cikar meydana galibaUmarım değildir, bi kaç gün süt ürünlerini kes ve dene bakalım fark olacak mı
Tabi yarın yazarım benimkide çok ikiniyordu mizlaniyoeBen de benim bebegin makatta ufak catlama gördüm haddinden fazla ıkıniyor. Salı sorcam doktora.Birgaripyyolcu sen yarın sorunca ne dedigini bana da yazar mısın? Bi de gaz damlası vs kullaniyor musunuz?
Fito ve madecassol var ama kullanmadm kafama göre iş yapmiyim diye
Gaz damlası da sab simplex kullanıyorum siz?Ben de benim bebegin makatta ufak catlama gördüm haddinden fazla ıkıniyor. Salı sorcam doktora.Birgaripyyolcu sen yarın sorunca ne dedigini bana da yazar mısın? Bi de gaz damlası vs kullaniyor musunuz?
Fito ve madecassol var ama kullanmadm kafama göre iş yapmiyim diye
Alerji testlerini bu kadar küçükken yapmazlar sanırsamÖyle yapicam birde testi var dimi bunun doktora gotursem cikar meydana galiba
Artık bende mamaya desteğe başlıcam galiba.Ben yalnız bakıyorum bir süredir, hep uykusuzum, etkiliyordur kesin ama kiminin sütü daha bol kiminin de az oluyor bir şekilde, mamayla desteğe devam
Benim ödeme aşamasında diyo yatmadı sanırımmKızlar PTT alınan parayı alanınız varmı? E devletten bakıyorum yatmamış gibi görünüyor bir kere sordum ama erkendi bir daha da gidip sormadım.gec mi yatiyor böyle ?
Bende öyle bişey yazmıyor bak böyle.benmi yanlış yerden bakıyorum acaba.sorgulamayi sende burdan mi yapıyorsun.Benim ödeme aşamasında diyo yatmadı sanırımm
Yok doğum yardımı yaz , Aile ve sosyal hizmetler yazıyo (doğum yardım başvurucu sonucu) ona bak bakalım ne yazıyor ordaBende öyle bişey yazmıyor bak böyle.benmi yanlış yerden bakıyorum acaba.sorgulamayi sende burdan mi yapıyorsun.
Yok bu senin dediğin SSK si olanlar için doğum yardımı.mavi kart sahibi kişiler diyor.ben bunu alamıyorum zaten benim aldığım süt parası.hastane yapmıştı başvuruyu.Yok doğum yardımı yaz , Aile ve sosyal hizmetler yazıyo (doğum yardım başvurucu sonucu) ona bak bakalım ne yazıyor orda
Heeeee o hastanenin yaptığı bize 2 günde yattı hemenYok bu senin dediğin SSK si olanlar için doğum yardımı.mavi kart sahibi kişiler diyor.ben bunu alamıyorum zaten benim aldığım süt parası.hastane yapmıştı başvuruyu.
Ee benimki niye yokHeeeee o hastanenin yaptığı bize 2 günde yattı hemen
Bizimde 3 gündür böyle sürekli ıkınıyor ve ağlıyor ama sürekli gaz da çıkarıyor hem alttan hem üstten . Ikınmaktan nefesi kesilene kadar ağlıyor rengi falan gidiyor miniğimin maalesef. Nurse harvey mi ne onu kullanıyoruz bizKizlar bebeğim ikina ikina ağlıyor ,gaz problemi var. Poposunun arasında makat kısmında nokta nokta kızarıklık vardı . Bugün kanama yaptı o kırmızılıklar . Ne yapmalıyım ? Başına gelen var mı ? Siz hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz ?
Ben dün sağayım dedim iki göğüsten 30 cc çıktı. mama ile destekliyorum bende hiç moralini bozma120 cc çok iyi değil mi, benim bir türlü artamadi böyle, en çok 60 cc iki göğüs, sürekli mama ile desteklemem gerekiyor. Herkesin bu kadar çok mu sütü, ben nerede yanlış yapıyor olabilirim, bugünlerde canım çok sıkılıyor bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?