Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla benim ssk yok birini alıyorum sadece oda süt parasi sanırım.hala alamadım
Ssk yoksa belki ona da başvurman falan mi gerekiyor ki. E devlete süt parası yazıyordum sosyal güvenlik kurumu sahıs ödemeleri diye cikiyordu. Belliki sgk ya baglı bi sistem. Sen kendin gidip bildirmen gerekebilir bi araştır soruştur istersen

Hanımlar siz daha tecrübelisiniz 40 ınız bile çıktı maşaallah.
Sütümüzün yetmediğini nasıl anlayabiliriz.
Kilosunu tarttırarak, cişli bezlere bakarak, kaka sayısına bakarak. İlk 40 gün kaka önemli dedi doktor bana ama bazı doktorlar normal demiş. Huysuz olsa bile kilo alıyorsa doyuyordur en net kriter bu

Artık bende mamaya desteğe başlıcam galiba.
Benim sütüm vardı aslında ama bir 2 gündür nedense gitti.
Bol su icmedigimde uykuyu da az uyursam gidiveriyor benim de. Suyu özellikle iyi içmem şart. Sen bol su icebiliyor musun? Ona bi dikkat et istersen icmiyorsan falan beslenmeyi de azaltinca biraz gidiveriyor

SSK ile ilgisi yok bunun demişlerdi ama bilmiyorum ben gidip basvurmadim hic bı yere, hastane biz başvuru yapcaz sizin yerinize PTT den alırsınız parayı demişti yarın bir sorcam bakalım neymiş ne değilmiş PTT ye.

Ahahah dikisi atan ayni doktor degildi bilemiyorum iliski olayini hallettik biraz aci oldu ama fazla degil islev yerinde goruntu bozuk
Benim ikisinde de eski haline döndü sadece erken şuan.
Bakalim zaman neler gosterecek

Hanımlar siz daha tecrübelisiniz 40 ınız bile çıktı maşaallah.
Sütümüzün yetmediğini nasıl anlayabiliriz.
Ben anlamıyorum demin ağla ağla yıktı ortalığı. Emiyor emiyor sonra doymamış gibi kafasını sallıyor.Tabi ağla ağla. Sonra bakıyorum bezi cisli .40 değil 6 ay olsa yine anlamayacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…