- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.501
Bizimkide galibaaa, geceleri uyurdu, resmen arrık gündüzleri uyuyo geceleri uyanıkAkşam 4 ten beri uyudu diye koyuyorum 2 dk durup uyanıyor çocuğun huyu değişti 40 çıkarken
Evet 3 ay dan sonra bakilirmis ama insallah degildirAlerji testlerini bu kadar küçükken yapmazlar sanırsam
Büyük oğlumda şüphelenmiştik kesmiştim süt ürünlerini ama test yapılmamıştı
Ssk yoksa belki ona da başvurman falan mi gerekiyor ki. E devlete süt parası yazıyordum sosyal güvenlik kurumu sahıs ödemeleri diye cikiyordu. Belliki sgk ya baglı bi sistem. Sen kendin gidip bildirmen gerekebilir bi araştır soruştur istersenValla benim ssk yok birini alıyorum sadece oda süt parasi sanırım.hala alamadım
Aynen ıkınma geliyor mızırdanıyor özellikle şu saatler basliyoruz gece yarısına kadarTabi yarın yazarım benimkide çok ikiniyordu mizlaniyoe
Evet minimum 20 max 40 demişti doktor. Ortalama 30 alsa zaten 900 gram 1 kilo arası alır çok ideal.Günlük yada haftalık kaç gram alınması normal? Minimum 20, maksimum 40 gram diye okudum sanırım yorumlarda. Bu kritere göre mi bakalım?
Benimde tam durum bu. Aslında çok çok süt yok ama tazyik var resmen nefessiz kalıp çırpınıyorEmin değilim
Ama her yutkunmada aşırı efor sarfediyor ve tıkanıyor
Bizimki gece 2 buçuktan sonra başlıyor sabaha kadarAynen ıkınma geliyor mızırdanıyor özellikle şu saatler basliyoruz gece yarısına kadar
Kilosunu tarttırarak, cişli bezlere bakarak, kaka sayısına bakarak. İlk 40 gün kaka önemli dedi doktor bana ama bazı doktorlar normal demiş. Huysuz olsa bile kilo alıyorsa doyuyordur en net kriter buHanımlar siz daha tecrübelisiniz 40 ınız bile çıktı maşaallah.
Sütümüzün yetmediğini nasıl anlayabiliriz.
Bol su icmedigimde uykuyu da az uyursam gidiveriyor benim de. Suyu özellikle iyi içmem şart. Sen bol su icebiliyor musun? Ona bi dikkat et istersen icmiyorsan falan beslenmeyi de azaltinca biraz gidiveriyorArtık bende mamaya desteğe başlıcam galiba.
Benim sütüm vardı aslında ama bir 2 gündür nedense gitti.
SSK ile ilgisi yok bunun demişlerdi ama bilmiyorum ben gidip basvurmadim hic bı yere, hastane biz başvuru yapcaz sizin yerinize PTT den alırsınız parayı demişti yarın bir sorcam bakalım neymiş ne değilmiş PTT ye.Ssk yoksa belki ona da başvurman falan mi gerekiyor ki. E devlete süt parası yazıyordum sosyal güvenlik kurumu sahıs ödemeleri diye cikiyordu. Belliki sgk ya baglı bi sistem. Sen kendin gidip bildirmen gerekebilir bi araştır soruştur istersen
Ben hic kullanmadim. Bebegim iyi yapiyordu ama bu aralar skntılı gibi geliyor salı gidince onu da diycem. Ama bakiyorum gaz damlalari da pek işe yaramiyor sanki. Kararsizim.Gaz damlası da sab simplex kullanıyorum siz?
Ahahah dikisi atan ayni doktor degildi bilemiyorum iliski olayini hallettik biraz aci oldu ama fazla degil islev yerinde goruntu bozukYok artık. O doktor ağır saçmalamış. Belki kendisi dikiş olayını becerememiştir.
O benim ilk doğumdaki yırtık nedeniyle dikişimi görseydi ne derdi kimbilir. Gayet de normalde döndü. Zamanı gelince ilişkiye de girdim.
Bknz. ikinci bebek
Asıl sorun senin bu kadar kısa sürede normale döneceğini sanman.
Sen yakın zamanda ilişkiye de girersin merak etme. Bunun için birebir doğumdan önceki haline dönmesi şart değil. Önemli olan işlevi
Bakalim zaman neler gosterecekBenim ikisinde de eski haline döndü sadece erken şuan.
Valla benimki memeden sonra çığlığı bastığı için gündüz ne egzersiz ne bir şey. Bunu emzirdikten hemen sonra yapmayacakmissin.sonrasinda zaten uyuyor çocuk
Ben anlamıyorumHanımlar siz daha tecrübelisiniz 40 ınız bile çıktı maşaallah.
Sütümüzün yetmediğini nasıl anlayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?