Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde hala yatmadı zaten salak hastane başvuruyu da yapmamıştı biz aradık oylelikle yaptılar acaba bir yanlışlık mı var anlamadım
Hadi yaa bizimde hastane başvuruyu mu yaomadi acaba ki yarın hastaneye gtcem bebeğin sonuçları icin sorayım bari iyi hatırlattın.yapdiktan sonra yine mi yatmadı ne kadar oldu başvuruyu yaptikdan sonra.cogu kişinin 2 3 güne yatmış.

Öyle güzel yazmışsın ki bu yazdıklarına ek Bir de K.V. hep emmek olmaz emzirme diyor yok artık cok vermiyorum diyorum kucakta oyalaniyor diyorum.kucaga alistormayon diyor arada salliyoruz ana kucağında diyorum yok sallamaya alistirma.diyor artık dayanamadım bugün telefon da herkes bisey söylüyor onunyapma alışır bunu yapma alışır nasıl susturucam çocuğu dedim susmuyor işte dedim kukla gibi yatirinca susacak sanıyorlar sanki ben bu hallerden çok memnunum yeri geliyor saatlerce tuvaletimi tutuyorum aç kalıyorum bir bardak su icicem iki saat erteliyorum bende alışsın istemiyorum rahat olmak istiyorum ama öyle olmuyor hele o Instagram daki fenomenleri artık hiç bakmıyorum

170 i aradım doğumdan 3 hafta sonra öyle bir başvuru yapılmamış dediler hastaneyi aradım kimsenin birbirinden haberi yok Bir de Medical Park sonra telefonda bir şeyler yaptılar ona bağladılar buna bağladılar güya hallettiler ama ben hala hiçbir şey göremiyorum dediğin gibi herkese aldı 2 ay olacak ben hala alamadım Evet sen yarın hastaneye gidince mutlaka sor

Her doğum eşsiz her insan eşsiz. Her cocuk da öyle. Her bebegin karakteri var hanımlar. Her kardesin benzer olmaması da bundan sebep ben 4 6 yaş cocuklarla calistim bi süre. Çeşit çesit huy karakter vardı. Simdi büyütürken de ne kadar siz istediginiz gibi oldurmaya calıssanız da bi yerden sonra bebek kendi belirliyor gidişatı. Size düsen onu tanimaya ve dogru olani bulmaya çalısmak. Bu internettekiler hep birer seçenek sizin için siz onu kendinize uyarlıyın ölcün tartın makul geleni deneyin. Ama hep diyorum once de demiştim. Bebeklerini gözl3mleyin. R3smen okumak gibi bişey. Her hareketi bişey anlatıyor zaten. Etrafa çok takılmayın. Ben cok emzik verme isteginde degildim ama suan verdim. Hatta emzgi icat edene her gün dua ediyorum

Ayy canım bilgiler için teşekkür ederim

Bizimdeki tam aksine kucağına bebeği alıp susan ses çıkartmıyoken sallayıp duruyo deli oluyorum. Anne sallama kucağa alma diyo eşim alışır diyo, çok yattınız zamanında kalkın bakın diyo geceleri gülüyo insanlar değişik yaaa her kafadan farklı sessss en iyisi kend istediğin gibi büyütmek ben herkese hee heee diyorum bildiğimi uyguluyorum Çocuk ne isterse onları yapıyoruz malesef küçükler çok onlar bize uymuyo biz onlara uymak zorundayız, kucak isterse alıcaz, yapcak bişi yok

Evet bunu daha önce de yazmıştın canım okumuştum gerçekten enteresan... Benim k.v. sanki kendi almıyor kucağına bize ne dese tam tersini kendi yapıyor sanki mahsustan inadına aşırı dengesiz biri eltimide canından bezdirdi

Benim oğlumda doktor o ikisini jarsistirip surmemi soylemisti

Takviye birşeyler kullanıyor musun?

Benim 20sinden sonra akıntıya dönmüştü, 40ndan sonra normal regle döndü çok geliyo, ama şuan hala geliyo nezman biter bilmiyorum
Benim de aynı öyle oldu da o yüzden merak ettim burda köyde buna 40 başı diyolarmş yani 40dan sonra hemen adet görmüş oluyomşsun galiba öyle olduu

Herkes 40 dolunca adet görmüyor heralde demi? Ama sanrm 40 gün boyunca akıntı kanama vs oluyor. Ben 40 ımız cıktığında memlekette olcam sanrm. Adet olursam yedim

Gerçekden bu yaşlılar karışmasa olmazzz herşeyi onlar daha iyi biliyooo En iyisi cidden he he diyip geçiştirmekkk bildiğini okumak illa sonunds söylemeyi kesicek

Benim de aynı öyle oldu da o yüzden merak ettim burda köyde buna 40 başı diyolarmş yani 40dan sonra hemen adet görmüş oluyomşsun galiba öyle olduu
İyimiymiş kötümü acaba bu 40başı bazıları 6ay hatta 11 ay olmayan varmış, yine bence biz iyiyiz rahatlıyoruz gibi düşünüyorum ben hemende adet düzene girer bitsinde şu sıcaklarda ped takmakdan kurtulalım

Herkes 40 dolunca adet görmüyor heralde demi? Ama sanrm 40 gün boyunca akıntı kanama vs oluyor. Ben 40 ımız cıktığında memlekette olcam sanrm. Adet olursam yedim
Vallaa dün ben dışarı çıktımmm 2 saatliğine eve zor yetiştim dedim birazdan bacaklarımdan süzülcek sanırım diye okadar çok geliyo Valla sıkıntı olabilir allahdan azaldı bugun biraz

Takviye birşeyler kullanıyor musun?
Süt yapıcı herşeyi yapmaya yemeğe çalışıyorum bende emziriyorum boşaltıyorum göğüsümü ona göre doluyo dediniz diye ama sağdığımda en fazla bendede 2 göğüsümden 40 cc fln çıkıyo,
200cc çıkıyodu ilk zamanlar , sanırım azalıyo benimki.
Acaba genetikmi, annemdede ilk baştan çok gelirmişş , 40na doğru azalırmış 2 göğüsümüde emzirsem doymuyo aslaaa

Bak 40 lı 50 li günlerde olanlarda hep aynı problem var .hepimizin ortak derdi emdikten sonra durmamalari .acaba bu dönem bir geçiş dönemi mi ? Yani emzirdikce emzirdikce artacak mı? Ben tek meme veriyordum yetiyordu.artik yetmiyor mu acaba ?

Bak senin de aynı. Bence bu donem ara bir dönem. Herkesin bir azalıyor Surrender bir kac arkadaş hepimizin derdi ortak .belki 60 li günlerde de aynısını yaşayacağız. Göğüs az üretmeye alıştı. Şimdi bebeler büyüdü ama hala göğüs aynı cocuk sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…