- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.601
12.500 müŞimdi aradım arkadaşımı sorumun cevabını aldım :)
6-7 değil 12.500 civarı ödeme almış analık yardımıymış. Biz niye başvurmadık buna acababaşvuran alan var mı kızlar ? Doğum yardımı ve emzirme yardımına da 300er TL almış
Vaalla çok güzel yazmışsın . Her kelimesine katılıyorum. Akıl verenler gerçekten yüksek perdeden yardım alabilenler. Ya da şartları farklı olanlar. Sonuçta kimsenin şartları aynı değil. Herkesin şartları farklı herkes kendi şartlarına bebeğinin şartlarına göre hareket edecek. Kimi bebek sakin oluyor kimi olmuyor. Herkes kendi bebeğinin huyuna göre bir düzen oturtmak zorunda. İlk çocukta yaşadım benim bebe aşırı hareketli ve yorucuydu. Sakin çocuğu olan arkadaşlar beni anlamıyor abarttigimi düşünüyorlardı. Gece hiç uyumuyordum. Yorgunluktan bayılıyordum. Evden çıkarken sürekli bir derdi çıkıyir vaktinde çıkamıyordum. Vay öyle vay böyle bahane urettigimi düşünüyorlardi. Abarttigimi düşünüyorlardı. Çünkü onların çocukları farklıydı. Hepsine bye bye dedimAman kızlar kimseyi takmayın içinize ne siniyorsa onu yapın. Emzik mi istiyorsunuz verin
Biberon mu istiyorsunuz verin.
Durmadığı icin sallıyor musunuz ? Sallayın
Yaşadığınız ortamı, durumu siz bılırsınız
Şunu yapma bunu etme diyen kişinin ya anası yanında
Ya anası cok yakında
Ya kaynanası yardımcı
Ya da yardımcısı var . Yani ben kimsenin ne dediğine asla takmıyorum
Her şeyi tek yapiyorum cunku .
Bir şekilde ilerleyecek ki bizimde psıkolojımız bozulmasın. Ben 1 gün kaka yapmasa kafaya takan biriyim mesela. Cunku yapmadığı zaman savcıdan kıvranıyor ve durmuyor. Doğal olarak hicbir sekilde oyalayamıyorsun laftan anlamadığı icin.
Yok ona alışır
Şunu yapar. Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum işte. Ilkinde de bu sekilde ilerledim suan 6,5 yaşında
Maşallah gayet iyi. Söyle dönüp baktığımda
Öyle ya da böyle büyüttüm diyorum.
Kimsenin şartları eşit degil, o yuzden kimseyi takmayın.
Hanı o nutuk çekenler var ya ? Tek başına baksın ( ki bakamazlar ) kafayı yerler .
Canım kamu çalışanları alamıyor anladığım kadarı ile. Sen kamu çalışanı degilsin sanirim. Ama doğum iznindeyken maaş alamayanlar alıyor galiba o parayı. Ben öyle anladım. Daha farklı bir durum varsa soyle biz de bakalımŞimdi aradım arkadaşımı sorumun cevabını aldım :)
6-7 değil 12.500 civarı ödeme almış analık yardımıymış. Biz niye başvurmadık buna acababaşvuran alan var mı kızlar ? Doğum yardımı ve emzirme yardımına da 300er TL almış
Sen niye bu kadar gec basvurdun kiAile bakanlığına aynı gün başvurmuşuz
InşallahAyyy inşallah ozamana kalmaz bişi
Benim bildiğim o para çalışanlar için çalışıp çocuk iznine ayrılanlar o parayı alıyo, çalışmadığı zamanın parasını alıyolarŞimdi aradım arkadaşımı sorumun cevabını aldım :)
Allah allahAy almıyor memeyi almıyor delircem valla kızlar
Uykuluyken alıyor ama açılınca uykusu yıkıyor ortalığıAllah allahBak benimde bazen sağ memeyi almıyo, ama zorluyorum baya savaş veriyoruz verdiriyorum sonundaaa
Bazı günde ses çıkartmadan alıyo günü gününe uymuyo hiç
Ahhh kıyamam yaaaa ozman sende o silikon ucu al belki öyle alırUykuluyken alıyor ama açılınca uykusu yıkıyor ortalığı
Silikon başlığı 2 kere aldı bıraktı. Memeyi ara sıra alıyor evet .Surrender canım seninki alıyor mu memeyi silikon başlıktan sonra
Dün biberon verdim. Bugün şırıngayla veriyorum kaşık biberon ve eds almaya gönderdim eşimi onlarla da deneyeceğimAhhh kıyamam yaaaa ozman sende o silikon ucu al belki öyle alır
Almadığı zaman nasıl doyuruyosun şuan
Bende alsam mı kararsızım ya. Benimki uyku sersemi değilken hiç almıyor memeyiSilikon başlığı 2 kere aldı bıraktı. Memeyi ara sıra alıyor evet .
Ben boşuna aldım. Ama sen de dene tabiiBende alsam mı kararsızım ya. Benimki uyku sersemi değilken hiç almıyor memeyi
bnm bildigim 657liler alamiyor oparayiŞimdi aradım arkadaşımı sorumun cevabını aldım :)
Enjektör ile verirken küçük parmağını da emzirt vakumlamayi öğreniyo ben meme olayını oyle çözdüm ilk parmağımı emzirirken Enjektör ile küçük küçük sıktım sonra vakumlamayi öğrendi kendisi enjektorden cekti sonra baktım işi öğrendi iki üç uğraş memeyi tuttu masalalh insallah senin ki de tutar gece hariç 2 3 gün biberon hiç vermedim parmakla devam ettimAy almıyor memeyi almıyor delircem valla kızlar
Şimdi aradım arkadaşımı sorumun cevabını aldım :)
İnşallah düzene sokarsın alır memeyiDün biberon verdim. Bugün şırıngayla veriyorum kaşık biberon ve eds almaya gönderdim eşimi onlarla da deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?