Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şimdi aradım arkadaşımı sorumun cevabını aldım :)

6-7 değil 12.500 civarı ödeme almış analık yardımıymış. Biz niye başvurmadık buna acaba başvuran alan var mı kızlar ? Doğum yardımı ve emzirme yardımına da 300er TL almış

12.500 mü nerden yapmıs ki
İlk defa duydum böyle bir şey

Vaalla çok güzel yazmışsın . Her kelimesine katılıyorum. Akıl verenler gerçekten yüksek perdeden yardım alabilenler. Ya da şartları farklı olanlar. Sonuçta kimsenin şartları aynı değil. Herkesin şartları farklı herkes kendi şartlarına bebeğinin şartlarına göre hareket edecek. Kimi bebek sakin oluyor kimi olmuyor. Herkes kendi bebeğinin huyuna göre bir düzen oturtmak zorunda. İlk çocukta yaşadım benim bebe aşırı hareketli ve yorucuydu. Sakin çocuğu olan arkadaşlar beni anlamıyor abarttigimi düşünüyorlardı. Gece hiç uyumuyordum. Yorgunluktan bayılıyordum. Evden çıkarken sürekli bir derdi çıkıyir vaktinde çıkamıyordum. Vay öyle vay böyle bahane urettigimi düşünüyorlardi. Abarttigimi düşünüyorlardı. Çünkü onların çocukları farklıydı. Hepsine bye bye dedim rahatladım. Düzenimi Dr cocugumun ihtiyaçlarına ve kendi isteklerine göre kurdum. O yüzden şimdi çok rahatım. Kimse karışmıyor kendi düzenim kendi rahatım bebeğin rahatı. Çok pimpirikli bir insan da değilim o sebeple biraz daha rahatım. Rahat olun her şey yoluna girer.

Canım kamu çalışanları alamıyor anladığım kadarı ile. Sen kamu çalışanı degilsin sanirim. Ama doğum iznindeyken maaş alamayanlar alıyor galiba o parayı. Ben öyle anladım. Daha farklı bir durum varsa soyle biz de bakalım

Benim bildiğim o para çalışanlar için çalışıp çocuk iznine ayrılanlar o parayı alıyo, çalışmadığı zamanın parasını alıyolar

Çevremdekiler 32. Haftada yada 37 de ayrıldılar o paraları aldılar Hatta yarısı doğumdan önce, yarısı doğumdan sonra yatıyo diye biliyorum

bnm bildigim 657liler alamiyor oparayi
Ay almıyor memeyi almıyor delircem valla kızlar
Enjektör ile verirken küçük parmağını da emzirt vakumlamayi öğreniyo ben meme olayını oyle çözdüm ilk parmağımı emzirirken Enjektör ile küçük küçük sıktım sonra vakumlamayi öğrendi kendisi enjektorden cekti sonra baktım işi öğrendi iki üç uğraş memeyi tuttu masalalh insallah senin ki de tutar gece hariç 2 3 gün biberon hiç vermedim parmakla devam ettim

yoncambenim im dediği gibi SGK özel sektör çalışanları için o para. Bende yarısını aldım,kalanı raporum bitince alacağım.
Hem maaş yatmıyor bu izinde hem de SGK yatmadığı için veriliyor. Kamu çalışanlarında kesinti olmadığı için onlar almıyor. Bizde de zaten günlük maaşının 3te 2 sini veriyor. Asgari ücret gözüken biri 12bin küsur civarında alıyor bu sene

Benim bebe gune bi tur imamdan sonra başlıyor eşime 4 ile 6 arasi uyuma izini veriyorum 6 dan 8 e kadar bakıyor bakabildigi kadar 4 e kadar iki tür besleme yapıp geri dalıyor çok sukur

Ama gündüzler tam bi kabus kucakta olacakmış yuruyecekmisim oturmayacakmisim yatırdığım gibi uyanıyor sanki hiç uyumamış gibi boncuk boncuk bakiyor sürekli memedeyiz doyuyor mu bilmiyorum gece iki tür sagiyorum 1 gibi 3 gibi 80 ml içiyor ortalama üstünü dolaba koyuyorum diğer gün 7 8 gibi içiyor onu genellikle duzensizligin içinde bi düzenimiz var çok şükür poposunu fırsat buldukça yıkamaya çalışıyorum ozanan daha rahat uyuyor

Suan evimi b.k goturuyor

Hep toparlamaya çalıştım dun gözüm karardı kendime kızdım bıraktım olduğu kadar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…