Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Teşekkür ederim canım

Çalışmadığın zamanın azda olsa bi miktarınj karşılamış oluyorlar böyle hiç değilse

İnşallah düzene sokarsın alır memeyi Üzme kendini stresede sokma sakınn
İnşallah canım inşallahhh mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum strese ama sütüm varken emmiyor olması sıkıyor canımı süt azalacak diye. Sürekli meme tutturma savaşı verirken sağım yapmak da zor vakit bulamıyorum

Acıkcası sağma olayını bende sevmiyorum hep emse daha iyi ama sağma yorucu gibi Bu bebeklerin cidden bigünğ bi gününe uymuyo , belki düzelir böyle böyle kaşıkla fln verince belki
Ben yapmaz sanmıştım meme reddi, gerçekden her bebek farklı tepki veriyor

Valla bende yapmaz diye düşünmüştüm ama dediğin gibi farklı hepsinin huyu hayırlısı artık hakkımızda

S Sedose bak aklıma ne geldi sağım yaptığın için göğsün güzel akıyordur bir de bebek çekmedği için çok doludur göğsün
Ağzı falan ıslanıyor olabilir mi?
Benim bebe bu ara böyle çünkü
Uzun beslenme aralarında ağzı sütten ıslanıyor doluyor diye tutmuyor memeyi
Hem ağzını hem mememi siliyorum
Bi 5 dk böyle kıvranıyoruz
Biraz da dik tutuyorum
Tazyik geçince tutuyor
Bir dene istersen

Bebekkeriniz ne derece kusuyor kizlar ?
Feci derece dün mesela yediginin cogunu cikartti acikti memem dolmadi bi turlu olani emdi doyamadi onceden sagdigimdan verdm yine de arandi versem kuscak diye tedirgin oldum huzursuzlukla b3raber uyuyamadi esneye esneye bi hal oldu en son hic sallamayan ben deli gibi sarip sarmalayip kollarini salladm bayıldi ve uyudu. Ama ben sinirimden contalari yaktim oturup aglayacak oldum

Benimde öyle yatarak emzirince tıkanma olmadi bide arada makas yapıyorum öyle öyle hallettim çok nadir oluyor tıkanma
Benimde en sevdiğim pozisyon yatarak emzirmek ama hastanede asla emzirmeyi diye kırk kere söylediler biliyomusunuz tehlikeliymiş.

Benimde emmiyor sütte tazyik var elle ya da makineyle sagıyorum yine tazyik oluyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Tazyik olunca çırpınıyor memede emmiyor.
Evet o an zorlayınca boğazına da kaçıyor dmi? Öksürüyor bazen aklım çıkıyor. Neden öyle oluyor ya nasıl azaltıcaz o tazyik olayını

Ben elden verdim mebbiste yazıyor izinler mazeret izni bölümüydü galiba
Doğum parasına başvurdum süt parası bize çıkmıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer

Canım yeni gördüm, ben hastaneye ilk yattığımızda üzüntüden her an her dk her istediğinde meme veriyordum emziriyodum, bu sefer aynı senin anlattığın gibi sürekli kusuyodu, kustupu için buzursuzlanıp adam akıllı uyuyamıyodu falan emme arasını biraz açtım, tüm yatarak yapılacakları ( alt alma, üst değiştirme vs) emzirmeden önce yapıyordum, gazını çıkartırken midesine baskı yapmamaya özen gösterdim çok şükür azaldı. Kilo alımı iyiyse sorun yok dedi doktor

Ne açıdan peki?
Uyuyup kalma falan mı?
Bende aynısını düşünerek uyumuyorum uyumam falan dedim, ama sorun uyumak değilmiş soluk borusuna kaçma ihtimaliymiş.

Ben yine emziriyorum ama şöyle bir yöntem geliştirdim iki tane yastığı üst üste koyup bende yarı dik uzanıyorum bebişimi kolumun üzerine yatırıyorum yine Bu şekilde hem ben dinleniyorum hemde o uyursa kolumu çekiliyorum yatıyo direk.
Tek sorun bu modelde kolum ağrıyor biraz

Günlük yada haftalık kaç gram alınması normal? Minimum 20, maksimum 40 gram diye okudum sanırım yorumlarda. Bu kritere göre mi bakalım?
Ayda 500gr alıyorsa mama takviyesi verilmesi gereksizmiş. Günlük hesaplamak doğru çıkmayabilir biz hastanede her sabah tartılıyorduk, bazı günler 20 gr almış bazı günler 100e yakın şaşırıyodum, beslenmek kaka yapmak kusmak hepsi etkiliyomuş o anlık kilosunu.

Ben sabahları hep yatarak emziriyorum ya, bana sanki daha rahat emiyo gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…