- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.641
O siralamaya ben de dikkat ediyorum once gaz ve alt degistirme vs sonra beslenme yapiuoruz. Sonra da uyku. Ve beslenme saatlerini de aralikli tutuyordum hatta ist3se de 2 saat dolmadan vermedim emzik verdm. Ama dün bilmiyorum sabah emdi kustu kustu kustu. Aksama oldu huysuzlandi surekli emmek istedi verdm bu sefer de doymadi heralde ama memem de dolmadi zaten. Yumusadi kaldı. Bu sefer sağdigimi verdim icti ve kusmadi. Genelde ben de emdikten sonra sarsmiyorum gazini cikarirken yavas hareket ediyorum.Canım yeni gördüm, ben hastaneye ilk yattığımızda üzüntüden her an her dk her istediğinde meme veriyordum emziriyodum, bu sefer aynı senin anlattığın gibi sürekli kusuyodu, kustupu için buzursuzlanıp adam akıllı uyuyamıyodu falan emme arasını biraz açtım, tüm yatarak yapılacakları ( alt alma, üst değiştirme vs) emzirmeden önce yapıyordum, gazını çıkartırken midesine baskı yapmamaya özen gösterdim çok şükür azaldı. Kilo alımı iyiyse sorun yok dedi doktor
Bu soruyu ben de sorcaktm bugun cevaplara talibim 🖐Mama takviyesi yapan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz memnun musunuz paylaşır mısınız
Bi arkadaşım 6-7 bin lira almış, o ne parası acaba ki? Bi srayıp sormam lazım, biz de alalım alınıyorsa
Mama takviyesi yapan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz memnun musunuz paylaşır mısınız
Bu soruyu ben de sorcaktm bugun cevaplara talibim 🖐
Bende oyleyim nedenini cozemedimKızlar ben önceden fazla terlemezdim terlesemse terim kokmazdı, ama şimdi çok terliyorum ve kokuyor lohusalıktan dolayı mı acaba roll-on kullanmakta istemiyorum süte geçer diye siveno marka algım aslında doğal diye ama yine de ya süte geçerse diye kullanmıyorum sizlerde de böyle bişey oldu mu?
Ben de öyleyimKızlar ben önceden fazla terlemezdim terlesemse terim kokmazdı, ama şimdi çok terliyorum ve kokuyor lohusalıktan dolayı mı acaba roll-on kullanmakta istemiyorum süte geçer diye siveno marka algım aslında doğal diye ama yine de ya süte geçerse diye kullanmıyorum sizlerde de böyle bişey oldu mu?
Cevapları bekleyelim o zaman. Biz aptamil kullanıyoruz kaka yaparken çok zorlanıyor bebek. Bebelac gold önermişlerdi onu deneyeyim diyormBu soruyu ben de sorcaktm bugun cevaplara talibim 🖐
Evet bizde ilk sma kullandık aşırı gazliydi bebeğim o zamanlardaBen ilk 10 gün kullandım o zaman sma optipro almistim ama sanki gaz yapmisti bize
Göğüs ağrısı bende de oldu, mastit olmaktan korktum ben de. Dolu ama sıkınca bosalmiyordu. Baya mücadele ettim. Önce sıcak kompres, sonra sağım, sonra emzir, sonra soğuk kompres. Bir de koltuk altındaki pozisyonla da emzirdim normalde bunu pek tercih etmiyordum. Bu şekilde boşaldı 2 günde, dikkatli olun benceO siralamaya ben de dikkat ediyorum once gaz ve alt degistirme vs sonra beslenme yapiuoruz. Sonra da uyku. Ve beslenme saatlerini de aralikli tutuyordum hatta ist3se de 2 saat dolmadan vermedim emzik verdm. Ama dün bilmiyorum sabah emdi kustu kustu kustu. Aksama oldu huysuzlandi surekli emmek istedi verdm bu sefer de doymadi heralde ama memem de dolmadi zaten. Yumusadi kaldı. Bu sefer sağdigimi verdim icti ve kusmadi. Genelde ben de emdikten sonra sarsmiyorum gazini cikarirken yavas hareket ediyorum.
Bi de gun boyu eli ayagi burnu soguk olunca eşim üsüyor eli ayagi buz ac mi kaliyor istiyor biberinla bi versek mi napsak dedi. Verdik icti ve kusmadı. Ben cözemedim ya ne kadarla kusuyor neden kusuyor. her zaman degil bi gün kusuyorsa bi gün normal mesela. o gün hersey ayniyken bana göre, ne farkli oluyor da kusuyor bilemedim.Mide kısminı bezle sardik bakalm. Üsüttü mü mideyi dedik. Düsunmekten hindiye döndük. Bu meme de adam akıllı dolmuyor artk. Burda yazanlar oldu eskisi gibi dolmuyor cidden. Ona da ayri kafam taklyr. Suya abandim yemek yiyorum gece uyuyorum sabah dolmustu ama gün icinde emzirince cok dolmuyor artk. Ve bi de goğüşlerimde agri var. Acaba diyorum mastit falan mi oluyorum
Sma comfort, kabızlık yapmadı, memnunumBu soruyu ben de sorcaktm bugun cevaplara talibim 🖐
Ben similac kullanıyorum baya memnunum. Arada sma confortuda kullandım oda güzel sorun yaşamadım ama her bebek farklı tabiMama takviyesi yapan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz memnun musunuz paylaşır mısınız
Çocuğu doktora götürünce unutmazsam soracağım bu konuyuBen de öyleyim
Şöyle bir sey buldum ben
Cam şişede olan rollonumu dışarı çıkarken kullanıyorum mecbur
Ben tereson kullanıyorum koltuk altıma, terlemiyo hiçKızlar ben önceden fazla terlemezdim terlesemse terim kokmazdı, ama şimdi çok terliyorum ve kokuyor lohusalıktan dolayı mı acaba roll-on kullanmakta istemiyorum süte geçer diye siveno marka algım aslında doğal diye ama yine de ya süte geçerse diye kullanmıyorum sizlerde de böyle bişey oldu mu?
Bende deniyeyim bakalım , valla çocuk emerken kokudan emmeyi bırakacak diye korkuyorumDuştan sonra hemen karbonat sürünce koku olmuyormus
Denicem onu da
Doğal içerikli mi canımBen tereson kullanıyorum koltuk altıma, terlemiyo hiç
AA niye canım bende sabahları oyle emziriyorum. Çocuk sırt üstü kafasını yana çevirerek ya da yan yatarak emiyor.Benimde en sevdiğim pozisyon yatarak emzirmek ama hastanede asla emzirmeyi diye kırk kere söylediler biliyomusunuztehlikeliymiş.
Göğüs dolunca şişince sadece soğuk yapınn , sıcakk dahada sişirirGöğüs ağrısı bende de oldu, mastit olmaktan korktum ben de. Dolu ama sıkınca bosalmiyordu. Baya mücadele ettim. Önce sıcak kompres, sonra sağım, sonra emzir, sonra soğuk kompres. Bir de koltuk altındaki pozisyonla da emzirdim normalde bunu pek tercih etmiyordum. Bu şekilde boşaldı 2 günde, dikkatli olun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?