Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O siralamaya ben de dikkat ediyorum once gaz ve alt degistirme vs sonra beslenme yapiuoruz. Sonra da uyku. Ve beslenme saatlerini de aralikli tutuyordum hatta ist3se de 2 saat dolmadan vermedim emzik verdm. Ama dün bilmiyorum sabah emdi kustu kustu kustu. Aksama oldu huysuzlandi surekli emmek istedi verdm bu sefer de doymadi heralde ama memem de dolmadi zaten. Yumusadi kaldı. Bu sefer sağdigimi verdim icti ve kusmadi. Genelde ben de emdikten sonra sarsmiyorum gazini cikarirken yavas hareket ediyorum.
Bi de gun boyu eli ayagi burnu soguk olunca eşim üsüyor eli ayagi buz ac mi kaliyor istiyor biberinla bi versek mi napsak dedi. Verdik icti ve kusmadı. Ben cözemedim ya ne kadarla kusuyor neden kusuyor. her zaman degil bi gün kusuyorsa bi gün normal mesela. o gün hersey ayniyken bana göre, ne farkli oluyor da kusuyor bilemedim. Mide kısminı bezle sardik bakalm. Üsüttü mü mideyi dedik. Düsunmekten hindiye döndük. Bu meme de adam akıllı dolmuyor artk. Burda yazanlar oldu eskisi gibi dolmuyor cidden. Ona da ayri kafam taklyr. Suya abandim yemek yiyorum gece uyuyorum sabah dolmustu ama gün icinde emzirince cok dolmuyor artk. Ve bi de goğüşlerimde agri var. Acaba diyorum mastit falan mi oluyorum

Kızlar ben önceden fazla terlemezdim terlesemse terim kokmazdı, ama şimdi çok terliyorum ve kokuyor lohusalıktan dolayı mı acaba roll-on kullanmakta istemiyorum süte geçer diye siveno marka algım aslında doğal diye ama yine de ya süte geçerse diye kullanmıyorum sizlerde de böyle bişey oldu mu?

Bende oyleyim nedenini cozemedim

Ben de öyleyim

Şöyle bir sey buldum ben
Cam şişede olan rollonumu dışarı çıkarken kullanıyorum mecbur

Eklentiler

• A36A0169-D17B-468F-A882-CA6231E33809.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 42
Göğüs ağrısı bende de oldu, mastit olmaktan korktum ben de. Dolu ama sıkınca bosalmiyordu. Baya mücadele ettim. Önce sıcak kompres, sonra sağım, sonra emzir, sonra soğuk kompres. Bir de koltuk altındaki pozisyonla da emzirdim normalde bunu pek tercih etmiyordum. Bu şekilde boşaldı 2 günde, dikkatli olun bence

Ben tereson kullanıyorum koltuk altıma, terlemiyo hiç

Göğüs dolunca şişince sadece soğuk yapınn , sıcakk dahada sişirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…