- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.661
Valla bilmiyorumki ben hamilelikden öncede kullanıyodum yine kullanıyorum hala, doğal değildir herhalde sonuçda teri önlüyo ıslak olmuyo kokunolmuyoDoğal içerikli mi canım
Ben de oldu hormonlardan heraldeKızlar ben önceden fazla terlemezdim terlesemse terim kokmazdı, ama şimdi çok terliyorum ve kokuyor lohusalıktan dolayı mı acaba roll-on kullanmakta istemiyorum süte geçer diye siveno marka algım aslında doğal diye ama yine de ya süte geçerse diye kullanmıyorum sizlerde de böyle bişey oldu mu?
Karbonat memeye miDuştan sonra hemen karbonat sürünce koku olmuyormus
Denicem onu da
Ama terlememesi sakıncalı işte ter bezleri tıkanmaz mı ki yani zararlı diye bilmesem terlememek en istediğim şeyBen tereson kullanıyorum koltuk altıma, terlemiyo hiç
karbonat koltuk altına sürünce koku yapmıyor canımBende deniyeyim bakalım , valla çocuk emerken kokudan emmeyi bırakacak diye korkuyorumSürekli ıslak bezle siliyorum
Şuan hangi mamayı kullanıyorsunuz? Bizde şuan onu kullanıyoruz gaz yapıyor sanki ama hangi mamaya geçiceğimi bilemedim.Ben ilk 10 gün kullandım o zaman sma optipro almistim ama sanki gaz yapmisti bize
Ayda 500gr alıyorsa mama takviyesi verilmesi gereksizmiş. Günlük hesaplamak doğru çıkmayabilir biz hastanede her sabah tartılıyorduk, bazı günler 20 gr almış bazı günler 100e yakın şaşırıyodum, beslenmek kaka yapmak kusmak hepsi etkiliyomuş o anlık kilosunu.
Mama takviyesi yapan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz memnun musunuz paylaşır mısınız
Şey derler genelde başka yer terler diye tıkanınca orası illa bu ter bi yerden çıkıcakk diyeAma terlememesi sakıncalı işte ter bezleri tıkanmaz mı ki yani zararlı diye bilmesem terlememek en istediğim şey
Suan mama kullanmıyorum gece iki kere sağım yapiyorum ondan arta kalanı veriyorum bi ogun elimde hala sma optipro var ilk oglumda similac kullandim hiç sorun yaşamadımŞuan hangi mamayı kullanıyorsunuz? Bizde şuan onu kullanıyoruz gaz yapıyor sanki ama hangi mamaya geçiceğimi bilemedim.
Sma optipro gaz kabızlık yapmadımı , baya herkes yorumları sıkıntı. Comfortu iyiSuan mama kullanmıyorum gece iki kere sağım yapiyorum ondan arta kalanı veriyorum bi ogun elimde hala sma optipro var ilk oglumda similac kullandim hiç sorun yaşamadım
Hayır yav koltuk altına tabikiKarbonat memeye miHAyır koltukaltına direk karbonat sür koku olmuyor bu bir gerçek ben denedim.
Ama duşta duş jeli kullanıyoruz o zaman ne olacak ben parfüm filan kullanmamaya çalışıyorum. Ama duş jeli sorunsalı ne olacak
Hmm bak bu olabilir ama bir de göğüs altım terliyor oardan çıkarsa hepsi kötü olur.Şey derler genelde başka yer terler diye tıkanınca orası illa bu ter bi yerden çıkıcakk diyeEn azından dışarı çıktığımda orası ıslanmıyo kuru kalıyo bide koku olmuyo şuanlık beni idare ediyo hatta geçen sene bunu bulduğumda dua etmiştim cidden baya etkili
Evet çok zararlı terlememekAma terlememesi sakıncalı işte ter bezleri tıkanmaz mı ki yani zararlı diye bilmesem terlememek en istediğim şey
Duştan sonra hemen karbonat sürünce koku olmuyormus
Denicem onu da
Ben de şiskinlik yok ama sanki bi yeri vurursun da ezilir agrir onun gibi göğsüme elleyemiyorum. Aciyor. Mesela bebegi kucagima aldim göğsümün üstüne koyunca aciyor sanki etim ezilmiş gibi. Ve kolay kolay dolmuyor artk göğüslerim. Ha bi de dolacaginda mesela bebek emecekse sızlamaya başlardı sjmdi de sızlıyor süt akıyor ama ne sızlama sanki kanallarım acımış yaniyor gibi bi sızı iki büklüm oluyorum 5 sn sonra geciyor ama cok aciyor. Önc3den de sızlardı ama dayanılmaz degildiGöğüs ağrısı bende de oldu, mastit olmaktan korktum ben de. Dolu ama sıkınca bosalmiyordu. Baya mücadele ettim. Önce sıcak kompres, sonra sağım, sonra emzir, sonra soğuk kompres. Bir de koltuk altındaki pozisyonla da emzirdim normalde bunu pek tercih etmiyordum. Bu şekilde boşaldı 2 günde, dikkatli olun bence
Aynen öyle çok yoruyor bu durumEvet o an zorlayınca boğazına da kaçıyor dmi? Öksürüyor bazen aklım çıkıyor. Neden öyle oluyor ya nasıl azaltıcaz o tazyik olayını
Siliyorum canım her şeyi deniyorum sırayla öyle böyle tutacak inşallahS Sedose bak aklıma ne geldi sağım yaptığın için göğsün güzel akıyordur bir de bebek çekmedği için çok doludur göğsün
Ağzı falan ıslanıyor olabilir mi?
Benim bebe bu ara böyle çünkü
Uzun beslenme aralarında ağzı sütten ıslanıyor doluyor diye tutmuyor memeyi
Hem ağzını hem mememi siliyorum
Bi 5 dk böyle kıvranıyoruz
Biraz da dik tutuyorum
Tazyik geçince tutuyor
Bir dene istersen
Ağzını açıyor ama memeyi almıyor çıkarıyor geriCanım bebegin memenin ucunu almak icin agzini aciyor ama kavrayamiyor mu yoksa hiç mi istemuyor itiyor mu yani
Ama diğer türlüde boğulma tehlikesi var sürekli tıkanıyorBenimde en sevdiğim pozisyon yatarak emzirmek ama hastanede asla emzirmeyi diye kırk kere söylediler biliyomusunuztehlikeliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?