Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de oldu hormonlardan heralde
Ben de terlemezdim çok terlesem de rahatsız etmezdi şimdi katlanamıyorum kendi kokuma

Duştan sonra hemen karbonat sürünce koku olmuyormus
Denicem onu da
Karbonat memeye mi HAyır koltukaltına direk karbonat sür koku olmuyor bu bir gerçek ben denedim.
Ama duşta duş jeli kullanıyoruz o zaman ne olacak ben parfüm filan kullanmamaya çalışıyorum. Ama duş jeli sorunsalı ne olacak

Neonatoloji doktoru ayda 800gr demişti bana taburcu olduğunda

Mama takviyesi yapan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz memnun musunuz paylaşır mısınız

Ben hipp kullanıyorum.
İki çocukta da sorun yaşamadım.

Ama terlememesi sakıncalı işte ter bezleri tıkanmaz mı ki yani zararlı diye bilmesem terlememek en istediğim şey
Şey derler genelde başka yer terler diye tıkanınca orası illa bu ter bi yerden çıkıcakk diye En azından dışarı çıktığımda orası ıslanmıyo kuru kalıyo bide koku olmuyo şuanlık beni idare ediyo hatta geçen sene bunu bulduğumda dua etmiştim cidden baya etkili

Şuan hangi mamayı kullanıyorsunuz? Bizde şuan onu kullanıyoruz gaz yapıyor sanki ama hangi mamaya geçiceğimi bilemedim.
Suan mama kullanmıyorum gece iki kere sağım yapiyorum ondan arta kalanı veriyorum bi ogun elimde hala sma optipro var ilk oglumda similac kullandim hiç sorun yaşamadım

Hayır yav koltuk altına tabiki
Ben duş jelini bıraktım bebek sabunu kullanıyorum
Onu da iyice duruluyorum

Hmm bak bu olabilir ama bir de göğüs altım terliyor oardan çıkarsa hepsi kötü olur.

Ama terlememesi sakıncalı işte ter bezleri tıkanmaz mı ki yani zararlı diye bilmesem terlememek en istediğim şey
Evet çok zararlı terlememek
Terletmeyen rollonlarda alüminyum var zaten
Ter bezlerini tıkıyor, bu sefer terle atılar mikroplar deri altında kalıyor
Ben bir ara deotak kullanıyordum
Kıl kökü iltihabı oldum bu yüzden
Sonra araştırdım en temizlerden biri sebameddi
Onu kullanıyorum
Terliyorsun ama koku olmuyor

Ben de şiskinlik yok ama sanki bi yeri vurursun da ezilir agrir onun gibi göğsüme elleyemiyorum. Aciyor. Mesela bebegi kucagima aldim göğsümün üstüne koyunca aciyor sanki etim ezilmiş gibi. Ve kolay kolay dolmuyor artk göğüslerim. Ha bi de dolacaginda mesela bebek emecekse sızlamaya başlardı sjmdi de sızlıyor süt akıyor ama ne sızlama sanki kanallarım acımış yaniyor gibi bi sızı iki büklüm oluyorum 5 sn sonra geciyor ama cok aciyor. Önc3den de sızlardı ama dayanılmaz degildi

Siliyorum canım her şeyi deniyorum sırayla öyle böyle tutacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…