Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hmm bak bu olabilir ama bir de göğüs altım terliyor oardan çıkarsa hepsi kötü olur.
O sıkıntı olabilir teresonu 3 gün üst üste duştan sonra 2-3 fıs sıkıyosun sonra 1-2 hafta terletmiyo, beni kurtarıyo bu sıcaklarda helel dışarı çıkınca ıslanıyo o görüntüyü sevmiyorum

Evet bende kokuyorum resmen ama stick ve deodorant kullanıyorum süte gecermi hiç aklıma gelmedi ama öyle de gezemem ki yeri geliyor günde 3 kez duşa giriyorum hava aşırı sıcak o yüzden de terliyorum ve nedense koltuk altlarım gerçekten kokuyor eskiden kokmazdı ama ben lazer epilasyondan şüpheleniyorum ondan sonra kokmaya başladım sanki lohusalıkta üstüne eklenince çok kötü oldu

Kanamam bitti koku başladı
Töbeler olsun bu ne ya
Vallahi iyi ki bu grup var cansiniz yaaa bende kanama bitti koku başlamıştı şimdi çok azaldı şükür kokmuyorum ama bugün gene kan gelmiş iki haftadır hiç gelmemişti neden böyle oluyor anlamadım ilk doğumda hiç bunları yaşamadım

Ben de oldu hormonlardan heralde
Ben de terlemezdim çok terlesem de rahatsız etmezdi şimdi katlanamıyorum kendi kokuma
Aynen canım benimde öyle biraz araştırdım Disipline Girmis BirKadin nın dediği gibi karbonat öneriyorlar bende denicem hem doğal hatta Hindistan cevizi yağı ile birlikte süren de olmuş ben sadece karbonat denicem ilk başta

Evet canım duşa girsekte sıcaktan hemen terliyoruz ve koku oluşuyor bende lazere gittim 4 yıl oldu ama böyle koku hiç yoktu biraz araştırdım lohusalıktanmış hormonlardan dolayı çocuğu 2 3 yaşına gelip hala devam eden bile varmış inşallah o kadar sürmez

Evet benim de ağrıyordu, hala da hassasiyet devam ediyor, gazini alacagimda o göğsüme koymak istemiyorum agridigi için. Her zamankinden farkli bir his vardı genel olarak, huzursuz olmuştum ben de. Bebeğim de o tarafı almak istemiyordu süt gelmiyordu neredeyse, ısrarla emzirdim defalarca, bir de sağdim, şimdi eskisi gibi ama hassasiyet var hala, geçmiş olsun

Kizlar oglum az once kaka yapti ve kakasi sümük gibi uzuyordu afedersiniz
Süt alerjisi aklima geldi ve bir bu eksikti

Canım şuan doktor sıkı takip edicek, sana diyet vericek ondaki değişimleri gözlemleyecek, şuan için tek yol bu. Sen o yğzden şimdiden dikkat et bakalım düzelme var mı yok mu
Ben sabahları hep yatarak emziriyorum ya, bana sanki daha rahat emiyo gibi geliyor

Banada o daha rahatnjş gibi geliyor. Ayrıca bende dinlediğim için daha keyifle uzun uzun emziriyorum

Yarın başka bir teknik deneyeceğim bakalım. Ben bebeği en az 2 saat olana kadar bekletiyordum. Mesela uyandi emzikle avutuyordum. O da acaba emme gudusunu mu bastırıyor.

Yarın başka bir teknik deneyeceğim bakalım. Ben bebeği en az 2 saat olana kadar bekletiyordum. Mesela uyandi emzikle avutuyordum. O da acaba emme gudusunu mu bastırıyor.
Ben her istediğinde veriyorum memeyi belki doğru, belki değil ama meme sadece doymasi için değil sonuçta.

Kızim doğru düzgün emmedi o yüzden emzirmek eziyet olmuştu 6. Ayda bıraktı zaten. Bu sefer seviyorum. İns böyle de devam eder. Ben süreci sevdikçe sütum de iyi geliyor

Benimde en sevdiğim pozisyon yatarak emzirmek ama hastanede asla emzirmeyi diye kırk kere söylediler biliyomusunuz tehlikeliymiş.
Canım ben çoğunlukla yatarak emziriyorum
Elimde telefon oluyo oyun oynuyorum dikkatin dağılsın diye. Uykum gelince zaten hemen pozisyon değiştiriyorum.

Bizim kız da bu ara gazı çıksa da kusuyor hep miktar arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…