- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.681
Kabız olmadi aksine hergun kaka yaptı şimdi 5 gün oldu kaka falan yok gaz biraz yaptı ama günde 1 defa falan veriyordum sagdigim sütleri veriyordum daha çokSma optipro gaz kabızlık yapmadımı , baya herkes yorumları sıkıntı. Comfortu iyi
Bence oyuzdendir belkide 1 kere veriyosan , yada senin bebeğe ters tepmedi iyi bariKabız olmadi aksine hergun kaka yaptı şimdi 5 gün oldu kaka falan yok gaz biraz yaptı ama günde 1 defa falan veriyordum sagdigim sütleri veriyordum daha çok
O sıkıntı olabilirHmm bak bu olabilir ama bir de göğüs altım terliyor oardan çıkarsa hepsi kötü olur.
Evet bende kokuyorum resmen ama stick ve deodorant kullanıyorum süte gecermi hiç aklıma gelmedi ama öyle de gezemem ki yeri geliyor günde 3 kez duşa giriyorum hava aşırı sıcak o yüzden de terliyorum ve nedense koltuk altlarım gerçekten kokuyor eskiden kokmazdı ama ben lazer epilasyondan şüpheleniyorum ondan sonra kokmaya başladım sanki lohusalıkta üstüne eklenince çok kötü olduKızlar ben önceden fazla terlemezdim terlesemse terim kokmazdı, ama şimdi çok terliyorum ve kokuyor lohusalıktan dolayı mı acaba roll-on kullanmakta istemiyorum süte geçer diye siveno marka algım aslında doğal diye ama yine de ya süte geçerse diye kullanmıyorum sizlerde de böyle bişey oldu mu?
Vallahi iyi ki bu grup var cansiniz yaaaKanamam bitti koku başladı
Töbeler olsun bu ne ya
Aynen canım benimde öyle biraz araştırdımBen de oldu hormonlardan heralde
Ben de terlemezdim çok terlesem de rahatsız etmezdi şimdi katlanamıyorum kendi kokuma
Aynen öyleymiş canım denicem bende inşallah işe yarar utanıyorum valla kokudankarbonat koltuk altına sürünce koku yapmıyor canım
Duş jeli kullanıyorum sürekli hiç o aklıma gelmediHayır yav koltuk altına tabiki
Ben duş jelini bıraktım bebek sabunu kullanıyorum
Onu da iyice duruluyorum
Evet canım duşa girsekte sıcaktan hemen terliyoruz ve koku oluşuyor bende lazere gittim 4 yıl oldu ama böyle koku hiç yoktu biraz araştırdım lohusalıktanmış hormonlardan dolayı çocuğu 2 3 yaşına gelip hala devam eden bile varmış inşallah o kadar sürmezEvet bende kokuyorum resmen ama stick ve deodorant kullanıyorum süte gecermi hiç aklıma gelmedi ama öyle de gezemem ki yeri geliyor günde 3 kez duşa giriyorum hava aşırı sıcak o yüzden de terliyorum ve nedense koltuk altlarım gerçekten kokuyor eskiden kokmazdı ama ben lazer epilasyondan şüpheleniyorum ondan sonra kokmaya başladım sanki lohusalıkta üstüne eklenince çok kötü oldu
Evet benim de ağrıyordu, hala da hassasiyet devam ediyor, gazini alacagimda o göğsüme koymak istemiyorum agridigi için. Her zamankinden farkli bir his vardı genel olarak, huzursuz olmuştum ben de. Bebeğim de o tarafı almak istemiyordu süt gelmiyordu neredeyse, ısrarla emzirdim defalarca, bir de sağdim, şimdi eskisi gibi ama hassasiyet var hala, geçmiş olsunBen de şiskinlik yok ama sanki bi yeri vurursun da ezilir agrir onun gibi göğsüme elleyemiyorum. Aciyor. Mesela bebegi kucagima aldim göğsümün üstüne koyunca aciyor sanki etim ezilmiş gibi. Ve kolay kolay dolmuyor artk göğüslerim. Ha bi de dolacaginda mesela bebek emecekse sızlamaya başlardı sjmdi de sızlıyor süt akıyor ama ne sızlama sanki kanallarım acımış yaniyor gibi bi sızı iki büklüm oluyorum 5 sn sonra geciyor ama cok aciyor. Önc3den de sızlardı ama dayanılmaz degildi
Kizlar oglum az once kaka yapti ve kakasi sümük gibi uzuyordu afedersiniz
Süt alerjisi aklima geldi ve bir bu eksikti
Ben sabahları hep yatarak emziriyorum ya, bana sanki daha rahat emiyo gibi geliyor
Biz 8. Gün yapınca ilk eşimle ağlamıştık sevinçtenSonunda kakasını kendi yaptıBir kaka evde bayram havası estirdi valla
Ben her istediğinde veriyorum memeyiYarın başka bir teknik deneyeceğim bakalım. Ben bebeği en az 2 saat olana kadar bekletiyordum. Mesela uyandi emzikle avutuyordum. O da acaba emme gudusunu mu bastırıyor.
Canım ben çoğunlukla yatarak emziriyorumBenimde en sevdiğim pozisyon yatarak emzirmek ama hastanede asla emzirmeyi diye kırk kere söylediler biliyomusunuztehlikeliymiş.
Kaka, sümük, çiş candırSonunda kakasını kendi yaptıBir kaka evde bayram havası estirdi valla
Bizim kız da bu ara gazı çıksa da kusuyor hep miktar arttıFeci derecedün mesela yediginin cogunu cikartti acikti memem dolmadi bi turlu olani emdi doyamadi onceden sagdigimdan verdm yine de arandi versem kuscak diye tedirgin oldum huzursuzlukla b3raber uyuyamadi esneye esneye bi hal oldu en son hic sallamayan ben deli gibi sarip sarmalayip kollarini salladm bayıldi ve uyudu. Ama ben sinirimden contalari yaktim oturup aglayacak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?