Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
%100 katılıyorum . Sütünün olmayacağına, beslemeyeceğine yetmeyeceğini inandıkça gidiyor bence. Benimde 2 gün falan Bi azaldı. Üzü tğden kesiliyor sanırım dedim baya baya gitti. Sonra olur mu öyle şey saçmalama Sevil dedim ve geri geldi sanki. Yani herşey yşnanmayla ilgili

Kuzu ya motilium diye bi mide ilaci var çocuklara verilir mide ilaci kusmaya falan verilirdi onu bizim bi doktorun ablası kullanıyordu sütünü arttırmak için doktoruna danissana bi
Birde bugun video izledim, göğüsümüzü sağarken bakmayın diyolar bebek çorabı geçirin ne kadar dolduğuna bakmayın, bakmassanız kafanızı oraya vermessenşz daha çok dolarmış
Bende çorap geçirip deneyecem

Baska belirti yok ama bilemedim

Mesela sut alerjisnde bebek cok kusarmış, aşırı gazli huzursuz ve kilo alimi az olurmus bizde bunlar yok diyebilirim ve uzmanlar yedikelrinizi azaltmayin takip edin diyor cogu forumda
Kanlı sümüksümukus, fışkırır gibi kusma ve yetersiz kilo alımı yoksa zaten diyet vermez canım. Sen hiç stres yapma aras akala da değişim olur normal. Beslediğimiz şeyler dçufsk tefek etkileyebilir gaz gibi yani

Canım bende sağsam benimde inan o kadar çıkar sütüm ama sagmiyorum.. bebeğin kilo alımı iyiyse bence öyle düşünme.. dene mama verme bir gün bak bakalım sürekli emmek isteyebilir benimkide istiyor sürekli emziriyorum mama vermiyorum.. sen başından beri süt için olmayacak diye stres yaptın kendine olumsuz düşündün hep benim de memeden şakır şakır akmıyor gece uyuyunca üç katı şiş kalkmıyorum ama.sutum yetiyor çok sık bez değiştiriyorum ve kilo alımı iyi o yüzden detaya gerek yok bence

Ayy insallah dedigin gibidir canim cunku dediklerin yoktur cok şükür , muhtemelen benim yedigim birseyden dolayi olmustur persembe doktora goturecegim ne diyecek bakalim

Bu paylaştığım şeyi izle. Süt stresten de azalabilir..

Israrla emzirmeye calisyrm. Bi de soguk press mi yapcam? Ondan sonra da emecek veya sağılacak bol bol. Anladm inşaallh gecer sagolasn
Bir de masaj yapabilirsin önden, varsa sertlik ya da yumru gibi şeylerin açılması için, youtube dan videolara bakmıştım ben de dediğim şekilde anlatmıştı birisi. Önce sıcak kompres, akışı arttırsın kanallar genişlesin, sonra masaj sertlik varsa elinle ezer gibi, sonra sağım, sonra emzirne, en son soğuk kompres ki kanallar daralsin, meme aşırı sütle dolamasin diye. Her emzirmede bu döngü yani 3 saatte bir falan sanırım. Yine de farklı kaynaklara da bak istersen, yoncambenim direk soğuk kompres demiş mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…