- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.721
İçim rahat etti
Mervecimm sağlık ocağı aradılar mı olumsuz bişi yok inşallahKizlar bu arada irmikle yapilan tatlilar aşırı sut yapıyor bilginuz olsun ve birde meyvelerden taze üzüm siyah olan asiri süt yapiyor
Bugün çektim bunu ,minik kendini anne karnında hissediyor halaİçim rahat ettiaslında kucakta da o pozisyonda duruyor bez daha çok sarıyor diye aklıma takılmıştı
%100 katılıyorum . Sütünün olmayacağına, beslemeyeceğine yetmeyeceğini inandıkça gidiyor bence. Benimde 2 gün falan Bi azaldı. Üzü tğden kesiliyor sanırım dedim baya baya gitti. Sonra olur mu öyle şey saçmalama Sevil dedim ve geri geldi sanki. Yani herşey yşnanmayla ilgiliBen de emzirmeyi çok seviyorum .öyle ağzına gözüne bakmak çok hoşuma gidiyor .Bir gün sütüm azaldı. Ama inandım artacağına yatıp kalktım hem de çok kısa süre. Bir baktım deli gibi dolmuş. Süt kesinlikle beyinle alakalı bir sey.su içmek falan da önemli ama en önemlisi beyin.mesela bebeğinin fotoğraflarına bakınca sütun artiyormus .
Yaaa yerimBugün çektim bunu ,minik kendini anne karnında hissediyor hala
Kuzu ya motilium diye bi mide ilaci var çocuklara verilir mide ilaci kusmaya falan verilirdi onu bizim bi doktorun ablası kullanıyordu sütünü arttırmak için doktoruna danissana biAman masaallah kizlar bi göz gezdirdim de ,
Tazyikli sütler, dolaptan yedek sütler..
Benim malesef sütüm tamamen azaldı.. çok sık emzirip sağıyorum, beyne daha fazla ihtiyaç var bilgisi gitsin diye ama malesef artık iki gogusten toplam en fazla 25 cc falan çıkıyor tamamen mamaya geçeceğiz böyle giderse zaten kız da emerken sinirlenip ağlıyor artık süt gelmediği için açlıktan.. çok şey denedim içtim kullandım falan sağım makinesi da aldım ama yok süt giderek azalıyor böyle giderse bir ayı görmez tamamen biter çok üzgünüm vallahi kizlar bari ilk altı ay sütüm olsaydı.. ama benim en başından beri ne yedek sagacak sütüm oldu ne de tazyik yaşadım.. goguslerim yumuşak hiç sızma emzirirken diğerinden akma yaşamadım en başından az olacağı belliydi gagaliba
Bende çorap geçirip deneyecemBirde bugun video izledim, göğüsümüzü sağarken bakmayın diyolar bebek çorabı geçirin ne kadar dolduğuna bakmayın, bakmassanız kafanızı oraya vermessenşz daha çok dolarmış
Çok güzelBugün çektim bunu ,minik kendini anne karnında hissediyor hala
Kanlı sümüksümukus, fışkırır gibi kusma ve yetersiz kilo alımı yoksa zaten diyet vermez canım. Sen hiç stres yapma aras akala da değişim olur normal. Beslediğimiz şeyler dçufsk tefek etkileyebilir gaz gibi yaniBaska belirti yok ama bilemedim
Mesela sut alerjisnde bebek cok kusarmış, aşırı gazli huzursuz ve kilo alimi az olurmus bizde bunlar yok diyebilirim ve uzmanlar yedikelrinizi azaltmayin takip edin diyor cogu forumda
Canım bende sağsam benimde inan o kadar çıkar sütüm ama sagmiyorum.. bebeğin kilo alımı iyiyse bence öyle düşünme.. dene mama verme bir gün bak bakalım sürekli emmek isteyebilir benimkide istiyor sürekli emziriyorum mama vermiyorum.. sen başından beri süt için olmayacak diye stres yaptın kendine olumsuz düşündün hep benim de memeden şakır şakır akmıyor gece uyuyunca üç katı şiş kalkmıyorum ama.sutum yetiyor çok sık bez değiştiriyorum ve kilo alımı iyi o yüzden detaya gerek yok benceAman masaallah kizlar bi göz gezdirdim de ,
Benim malesef sütüm tamamen azaldı.. çok sık emzirip sağıyorum, beyne daha fazla ihtiyaç var bilgisi gitsin diye ama malesef artık iki gogusten toplam en fazla 25 cc falan çıkıyor tamamen mamaya geçeceğiz böyle giderse zaten kız da emerken sinirlenip ağlıyor artık süt gelmediği için açlıktan.. çok şey denedim içtim kullandım falan sağım makinesi da aldım ama yok süt giderek azalıyor böyle giderse bir ayı görmez tamamen biter çok üzgünüm vallahi kizlar bari ilk altı ay sütüm olsaydı.. ama benim en başından beri ne yedek sagacak sütüm oldu ne de tazyik yaşadım.. goguslerim yumuşak hiç sızma emzirirken diğerinden akma yaşamadım en başından az olacağı belliydi galiba
Canim daha 1 hafta oldu ,hemsire 2.hafta sonra cikar demistiMervecimm sağlık ocağı aradılar mı olumsuz bişi yok inşallah
Ayy insallah dedigin gibidir canim cunku dediklerin yoktur cok şükür , muhtemelen benim yedigim birseyden dolayi olmustur persembe doktora goturecegim ne diyecek bakalimKanlı sümüksümukus, fışkırır gibi kusma ve yetersiz kilo alımı yoksa zaten diyet vermez canım. Sen hiç stres yapma aras akala da değişim olur normal. Beslediğimiz şeyler dçufsk tefek etkileyebilir gaz gibi yani
Hiç arama canım geri dönmicekler inşallahCanim daha 1 hafta oldu ,hemsire 2.hafta sonra cikar demistiyarin arasammi acaba diyorum
Insallah ama yinede ararim icim rahat etsin diyomHiç arama canım geri dönmicekler inşallah
Aman masaallah kizlar bi göz gezdirdim de ,
Benim malesef sütüm tamamen azaldı.. çok sık emzirip sağıyorum, beyne daha fazla ihtiyaç var bilgisi gitsin diye ama malesef artık iki gogusten toplam en fazla 25 cc falan çıkıyor tamamen mamaya geçeceğiz böyle giderse zaten kız da emerken sinirlenip ağlıyor artık süt gelmediği için açlıktan.. çok şey denedim içtim kullandım falan sağım makinesi da aldım ama yok süt giderek azalıyor böyle giderse bir ayı görmez tamamen biter çok üzgünüm vallahi kizlar bari ilk altı ay sütüm olsaydı.. ama benim en başından beri ne yedek sagacak sütüm oldu ne de tazyik yaşadım.. goguslerim yumuşak hiç sızma emzirirken diğerinden akma yaşamadım en başından az olacağı belliydi galiba
Bir de masaj yapabilirsin önden, varsa sertlik ya da yumru gibi şeylerin açılması için, youtube dan videolara bakmıştım ben de dediğim şekilde anlatmıştı birisi. Önce sıcak kompres, akışı arttırsın kanallar genişlesin, sonra masaj sertlik varsa elinle ezer gibi, sonra sağım, sonra emzirne, en son soğuk kompres ki kanallar daralsin, meme aşırı sütle dolamasin diye. Her emzirmede bu döngü yani 3 saatte bir falan sanırım. Yine de farklı kaynaklara da bak istersen,Israrla emzirmeye calisyrm. Bi de soguk press mi yapcam? Ondan sonra da emecek veya sağılacak bol bol. Anladm inşaallh gecer sagolasn
Sudocream boynunun altına sürülür mu ?
Bence sürme canım antibiyotik gibi bir şey diye okumuştum yorumlarda ya da iyice araştır öyle sürSudocream boynunun altına sürülür mu ?
Bizimki hiç sevmedi .o sevmeyince ben de sevmedim .Bu durus bana çok rahatsız geldiBugün çektim bunu ,minik kendini anne karnında hissediyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?