- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.761
Iyiymis deneyeyim hemenİyice kuruladım canım sonra elime aldım biraz yedirdim iyice o kadarsağlık ocağına gittm geldim terlediğim halde koku yok
Mucize resmen
Canim benim bebegimde cok gazli birtek bu rahatlatti ben gunde 4 kere veriyorum üzerinde 6 kere verebilrisiniz yaziyor ,icerisinde şırıngasi var onu kuş parmagimin ucu kadar çekiyorum veriyorum gaz cikarmasina faydasi oldu bayaMerhabalar gaz için bu damlayı kullanıp memnun kalan var mı? Kullanımı nasıl oluyor günde kaç damla kaç sefer veriliyor? Bilginiz var mı? Bebeğimde gaz var ve çok huzursuz. Forbiome probiyotik kullanıyorduk işe yaramıyor. İkisini bir kullansak sorun oluşturur mu?
Anladim canim bende süt icmiyorum gaz yapiyor diye , ama senin gibi kek börek ekmek peynir ayran yogurt falan yiyorum insallah alerjik bir durumlari olmaz yavrularimizin buyudkcede ortaya çıkabiliyormuş allah korusunO sümüksü hal ve yeşilimsi olunca doktor böyle dedi bana. Tek başına yeşillik ya da mukus çok bir şey ifade etmiyormuş. Bir kez olduysa bir şey yoktur bence.
Süt içmiyorum ama kek, kurabiye falan yiyorum mesela, yağsız beyaz peynir yiyorum. Yani eser miktarda olması rahatsız etmiyor benim kızı. Alerji değil de hassasiyet gibi.
Yaaa çok teşekkür ederim eşim aldı şimdi deneyeceğim.Canim benim bebegimde cok gazli birtek bu rahatlatti ben gunde 4 kere veriyorum üzerinde 6 kere verebilrisiniz yaziyor ,icerisinde şırıngasi var onu kuş parmagimin ucu kadar çekiyorum veriyorum gaz cikarmasina faydasi oldu baya
Ben kullanıyorumMerhabalar gaz için bu damlayı kullanıp memnun kalan var mı? Kullanımı nasıl oluyor günde kaç damla kaç sefer veriliyor? Bilginiz var mı? Bebeğimde gaz var ve çok huzursuz. Forbiome probiyotik kullanıyorduk işe yaramıyor. İkisini bir kullansak sorun oluşturur mu?
Cuma günü bende 2-3 damla lekelenme olmuştu silerken tuvalet kağıdında biraz kahverengilik vardı sonra bir daha gelmedi. Regl oldum sandım ama devamı gelmediVallahi iyi ki bu grup var cansiniz yaaabende kanama bitti koku başlamıştı şimdi çok azaldı şükür kokmuyorum ama bugün gene kan gelmiş iki haftadır hiç gelmemişti neden böyle oluyor anlamadım ilk doğumda hiç bunları yaşamadım
Bekleme canım çocuk istiyorsa istediği zaman ver. 2 saat kural değil. Bazen 1 saatte ister bazen 3 saatteYarın başka bir teknik deneyeceğim bakalım. Ben bebeği en az 2 saat olana kadar bekletiyordum. Mesela uyandi emzikle avutuyordum. O da acaba emme gudusunu mu bastırıyor.
Canım bak böyle düşünürsen öyle olur tabi. Lütfen olumlu ol. Sağma işini üşenme uzun uzun yap. Galactago damla almadiysan lütfen al dene. Kızını da emsirebildigin kadar emzir. bak benim oğlum hiç emmedi. Sagarak 6 aya kadar idare ettim. Sütum azalınca hastane tipi makine kiraladım. O arttırdı biraz. Tavsiyem böyle bir şey yaparsan sütü kurtarma ihtimalin olabilir.Aman masaallah kizlar bi göz gezdirdim de ,
Tazyikli sütler, dolaptan yedek sütler..
Benim malesef sütüm tamamen azaldı.. çok sık emzirip sağıyorum, beyne daha fazla ihtiyaç var bilgisi gitsin diye ama malesef artık iki gogusten toplam en fazla 25 cc falan çıkıyor tamamen mamaya geçeceğiz böyle giderse zaten kız da emerken sinirlenip ağlıyor artık süt gelmediği için açlıktan.. çok şey denedim içtim kullandım falan sağım makinesi da aldım ama yok süt giderek azalıyor böyle giderse bir ayı görmez tamamen biter çok üzgünüm vallahi kizlar bari ilk altı ay sütüm olsaydı.. ama benim en başından beri ne yedek sagacak sütüm oldu ne de tazyik yaşadım.. goguslerim yumuşak hiç sızma emzirirken diğerinden akma yaşamadım en başından az olacağı belliydi galiba
Ben oğlumda kullanmıştım. Motilium prolaktin hormonunu arttiriyormus.Bir tane mide ilacı varmış onun süt yapma etkisi varmış. Doktora bir sor yoksa .o bayağı artiriyormus
Bizim gibi Halay çekinŞimdi gazını aldık altını değiştirdik karnının tok olduğundan emin olduk . Sonra ne yapacak bu bebekler? Benimki uyumuyor ama durmuyor da kucak istiyor oturmama da izin vermiyor ev içinde adımlayıp duruyoruz
Welcare veriyorum ben çok basit tek fis sıkıyorum ağzına.Bu d vitamini veriyoruz yaaa kimlerinki fıs fıslı .
Benimkş damla damla veriliyoda o fıs fıslı olanlar daha pratik kolay gibi
Ben süt yapar diye yedim yoksa aslaSade ve dondurmalı favorim
Canımı çektirdin süt yapması da iyi bahaneymiş yalnız, yenir
Pudra iyi geldi bize makyaj pamuğu ile surdumHava almayan kısımlar pişik
Teşekkür ederim biraz önce 2ml verdim. Eczane 5ml demiş ama bana çok geldi ölmekten o kadarı vermekBen kullanıyorum
Günde 4 defa 2.5 ml şeklinde
Biz sevdik bunu
Bebeği bayağı rahatlatıyor
Bende bakıyım onu alıyım ozmanWelcare veriyorum ben çok basit tek fis sıkıyorum ağzına.
Bende alayım ondan diğerini vermek zor oluyor.Welcare veriyorum ben çok basit tek fis sıkıyorum ağzına.
Verdim ve uyumadı. Hem bagirsak gazi hem mide gazi birleşti cocuk uykuya dalamadan yarım saatte kıvranarak uyandi .üstelik de 7 dakiak emdiCuma günü bende 2-3 damla lekelenme olmuştu silerken tuvalet kağıdında biraz kahverengilik vardı sonra bir daha gelmedi. Regl oldum sandım ama devamı gelmedi
Bekleme canım çocuk istiyorsa istediği zaman ver. 2 saat kural değil. Bazen 1 saatte ister bazen 3 saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?