Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canim benim bebegimde cok gazli birtek bu rahatlatti ben gunde 4 kere veriyorum üzerinde 6 kere verebilrisiniz yaziyor ,icerisinde şırıngasi var onu kuş parmagimin ucu kadar çekiyorum veriyorum gaz cikarmasina faydasi oldu baya

Anladim canim bende süt icmiyorum gaz yapiyor diye , ama senin gibi kek börek ekmek peynir ayran yogurt falan yiyorum insallah alerjik bir durumlari olmaz yavrularimizin buyudkcede ortaya çıkabiliyormuş allah korusun

Canim benim bebegimde cok gazli birtek bu rahatlatti ben gunde 4 kere veriyorum üzerinde 6 kere verebilrisiniz yaziyor ,icerisinde şırıngasi var onu kuş parmagimin ucu kadar çekiyorum veriyorum gaz cikarmasina faydasi oldu baya
Yaaa çok teşekkür ederim eşim aldı şimdi deneyeceğim.

Elektrikli pompayı çalıştırmaya üşeniyorum
Manüel kullanıyorum. Valla manael elekteıklıden daha kısa zamanda süt çıkarıyor ve fazla çıkarıyor

Ben kullanıyorum
Günde 4 defa 2.5 ml şeklinde
Biz sevdik bunu
Bebeği bayağı rahatlatıyor

Cuma günü bende 2-3 damla lekelenme olmuştu silerken tuvalet kağıdında biraz kahverengilik vardı sonra bir daha gelmedi. Regl oldum sandım ama devamı gelmedi
Yarın başka bir teknik deneyeceğim bakalım. Ben bebeği en az 2 saat olana kadar bekletiyordum. Mesela uyandi emzikle avutuyordum. O da acaba emme gudusunu mu bastırıyor.
Bekleme canım çocuk istiyorsa istediği zaman ver. 2 saat kural değil. Bazen 1 saatte ister bazen 3 saatte

Canım bak böyle düşünürsen öyle olur tabi. Lütfen olumlu ol. Sağma işini üşenme uzun uzun yap. Galactago damla almadiysan lütfen al dene. Kızını da emsirebildigin kadar emzir. bak benim oğlum hiç emmedi. Sagarak 6 aya kadar idare ettim. Sütum azalınca hastane tipi makine kiraladım. O arttırdı biraz. Tavsiyem böyle bir şey yaparsan sütü kurtarma ihtimalin olabilir.

Şimdi gazını aldık altını değiştirdik karnının tok olduğundan emin olduk . Sonra ne yapacak bu bebekler? Benimki uyumuyor ama durmuyor da kucak istiyor oturmama da izin vermiyor ev içinde adımlayıp duruyoruz
Bizim gibi Halay çekin
Spor yapın ...
Şarkılar söyleyin...
Konuşun...

Bizimki konuşmaya aşırı tepki vermeye başladı.
Hele o gülücükler kurbannn olurummm

Kızlar ben normalde ince giydirirdim.
Sıfır kollu zıbın üstüne şort gibi kısa kollu penye çorap. Ama bu aralar hem yağmur hem hava serin bir de karnı gurul gurul mamayı kestiğimden beri. Bende içine yine sıfır ya da kısa kollu zıbın çorap üstüne uzun kollu tulum giydiriyorum. Çok mu yapıyorum bilmiyorum ama sanki rahatsız gibi. Huysuzlugu arada oluyo o da gazı çıkarınca rahatlıyor. Ve biogaia kullanmama rağmen 3. Gün kaka yapmadı

Verdim ve uyumadı. Hem bagirsak gazi hem mide gazi birleşti cocuk uykuya dalamadan yarım saatte kıvranarak uyandi .üstelik de 7 dakiak emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…