Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar bu arada irmikle yapilan tatlilar aşırı sut yapıyor bilginuz olsun ve birde meyvelerden taze üzüm siyah olan asiri süt yapiyor
Bende bunu yazmaya gelmistim
helvacı aliden cennet helvasi
yedim kesinlikle ise yaradı emin olmak için bugün tekrar denedim yine çok işe yaradi

Bugün aşı olduk ve oğlum çok huzursuz... memeden ayrılmak istemiyo kucağımdan indiği anda ağlamaya başlıyo aşıdan sonra böyle olan var mı ve kaç gün sürdü
BİZde bugün aşı olduk canım ama öyle etkisi olmadı çok uyudu derim acaba aşıdan mı ama şimdilik bi sıkıntı yok şükür ateş ölçtüm hep ebe ateş yapmaz dedi ama yine de ara ara kontrol ettim

Bizimkininde geçti çok şükür huysuzluğu ama gece mahvetti beni. Ebe aşı yeri ağrıyabilir demişti. Ağrısı mı var diye çok üzüldüm

Ayy insallah dedigin gibidir canim cunku dediklerin yoktur cok şükür , muhtemelen benim yedigim birseyden dolayi olmustur persembe doktora goturecegim ne diyecek bakalim
Ben de aynı şeyi yaşadım kakada,bir de yeşilimsi oldu. Protein hassasiyeti olabilir dedi doktor. Süt, yoğurt ve yağlı peyniri kes dedi 2-3 gün sonra düzeldi kaka.

Ben de aynı şeyi yaşadım kakada,bir de yeşilimsi oldu. Protein hassasiyeti olabilir dedi doktor. Süt, yoğurt ve yağlı peyniri kes dedi 2-3 gün sonra düzeldi kaka.
Ee artik hic yemiycekmisin , benimkinin kakasi sarıydı ve bir kismida uzuyordu sümük gibi

Duştan sonra nasil uuguladin bende deniucem bugun
İyice kuruladım canım sonra elime aldım biraz yedirdim iyice o kadar sağlık ocağına gittm geldim terlediğim halde koku yok
Mucize resmen

Ee artik hic yemiycekmisin , benimkinin kakasi sarıydı ve bir kismida uzuyordu sümük gibi
O sümüksü hal ve yeşilimsi olunca doktor böyle dedi bana. Tek başına yeşillik ya da mukus çok bir şey ifade etmiyormuş. Bir kez olduysa bir şey yoktur bence.

Süt içmiyorum ama kek, kurabiye falan yiyorum mesela, yağsız beyaz peynir yiyorum. Yani eser miktarda olması rahatsız etmiyor benim kızı. Alerji değil de hassasiyet gibi.

Merhabalar gaz için bu damlayı kullanıp memnun kalan var mı? Kullanımı nasıl oluyor günde kaç damla kaç sefer veriliyor? Bilginiz var mı? Bebeğimde gaz var ve çok huzursuz. Forbiome probiyotik kullanıyorduk işe yaramıyor. İkisini bir kullansak sorun oluşturur mu?

Eklentiler

• Screenshot_20220215-122143_Instagram.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…