- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.741
Ben sürüyorum pişik neredeyse ve boynun altınada.Sudocream boynunun altına sürülür mu ?
Bende bunu yazmaya gelmistimKizlar bu arada irmikle yapilan tatlilar aşırı sut yapıyor bilginuz olsun ve birde meyvelerden taze üzüm siyah olan asiri süt yapiyor
BİZde bugün aşı olduk canım ama öyle etkisi olmadı çok uyudu derim acaba aşıdan mı ama şimdilik bi sıkıntı yok şükür ateş ölçtüm hep ebe ateş yapmaz dedi ama yine de ara ara kontrol ettimBugün aşı olduk ve oğlum çok huzursuz... memeden ayrılmak istemiyo kucağımdan indiği anda ağlamaya başlıyoaşıdan sonra böyle olan var mı ve kaç gün sürdü
Aynen ya bizimkinde de uyku yaptıBİZde bugün aşı olduk canım ama öyle etkisi olmadı çok uyudu derim acaba aşıdan mı ama şimdilik bi sıkıntı yok şükür ateş ölçtüm hep ebe ateş yapmaz dedi ama yine de ara ara kontrol ettim
Hava almayan kısımlar pişikBence sürülür. İsilik mi oldu?
Bende bunu yazmaya gelmistim yedim kesinlikle ise yaradı emin olmak için bugün tekrar denedim yine çok işe yaradihelvacı aliden cennet helvasi
Bizimkininde geçti çok şükür huysuzluğu ama gece mahvetti beni. Ebe aşı yeri ağrıyabilir demişti. Ağrısı mı var diye çok üzüldümBİZde bugün aşı olduk canım ama öyle etkisi olmadı çok uyudu derim acaba aşıdan mı ama şimdilik bi sıkıntı yok şükür ateş ölçtüm hep ebe ateş yapmaz dedi ama yine de ara ara kontrol ettim
Evet evet oŞudenen tatlı mı bu?cennet çamuru
Sade ve dondurmalı favorimEvet evet o
Ben de aynı şeyi yaşadım kakada,bir de yeşilimsi oldu. Protein hassasiyeti olabilir dedi doktor. Süt, yoğurt ve yağlı peyniri kes dedi 2-3 gün sonra düzeldi kaka.Ayy insallah dedigin gibidir canim cunku dediklerin yoktur cok şükür , muhtemelen benim yedigim birseyden dolayi olmustur persembe doktora goturecegim ne diyecek bakalim
Var bizim bir 3 4 gün sürmüştüBugün aşı olduk ve oğlum çok huzursuz... memeden ayrılmak istemiyo kucağımdan indiği anda ağlamaya başlıyoaşıdan sonra böyle olan var mı ve kaç gün sürdü
Afiyet olsun ,memeler taş oluyo mubarekBende bunu yazmaya gelmistim yedim kesinlikle ise yaradı emin olmak için bugün tekrar denedim yine çok işe yaradihelvacı aliden cennet helvasi
Ee artik hic yemiycekmisin , benimkinin kakasi sarıydı ve bir kismida uzuyordu sümük gibiBen de aynı şeyi yaşadım kakada,bir de yeşilimsi oldu. Protein hassasiyeti olabilir dedi doktor. Süt, yoğurt ve yağlı peyniri kes dedi 2-3 gün sonra düzeldi kaka.
Duştan sonra nasil uuguladin bende deniucem bugunKarbonat işe yaradı
Hemen kendime rollon yapıcam
İyice kuruladım canım sonra elime aldım biraz yedirdim iyice o kadarDuştan sonra nasil uuguladin bende deniucem bugun
O sümüksü hal ve yeşilimsi olunca doktor böyle dedi bana. Tek başına yeşillik ya da mukus çok bir şey ifade etmiyormuş. Bir kez olduysa bir şey yoktur bence.Ee artik hic yemiycekmisin , benimkinin kakasi sarıydı ve bir kismida uzuyordu sümük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?