- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.781
Evet evet o
Biraz bastırman lazım öylemi yapıyosunBen günde 1 veya 2 kez siliyorum ağzını göğsümü de emzirme öncesi sonrası karbonatlı suyla siliyom hala geçmedi
Parmağıma gazlı bezi doluyom ağzına sokuyom gittiği yere kadar çok gitmiyor tabii döndüre bildiğim yere kadar değdirebildiğim her yere dokundurmaya çalışıyom pek olmuyo o da galibaBiraz bastırman lazım öylemi yapıyosun
Bende damla kullaniyorum hala gecmedi günde 2 kere kulak pamuhuyla damlaya batirip dilinde gezdiyorum azaldi ama tamamen gecirmedi 15 gun oldu
Ben hiç ellemiyorum kendi uyanana kadarKızlar bebişler iniz uyanmadığında ne yapıyorsunuz? 3 saat oluyor uyanmıyor beslenmesi aksıyor mesela
Emzik biberon sağım malzemeleri canım.Bende damla kullaniyorum hala gecmedi günde 2 kere kulak pamuhuyla damlaya batirip dilinde gezdiyorum azaldi ama tamamen gecirmedi 15 gun oldumalzeme dedigin nedir?
Belki gerçekten icirmiyordur film hilesidirArkadaşım var bebeklerimizin arasında 1 gün var bugun story atmış çocuğa çorba içiriyo
Ben uyandırmıyorum dün ebede uyandırma dedi. Doktorumuzda uyandırma acıkınca kendi uyanır demişti. Uzun zamandır böyle devam ediyorum çok şükür kilo alımıda çok güzel gidiyoKızlar bebişler iniz uyanmadığında ne yapıyorsunuz? 3 saat oluyor uyanmıyor beslenmesi aksıyor mesela
Kızlar bebişler iniz uyanmadığında ne yapıyorsunuz? 3 saat oluyor uyanmıyor beslenmesi aksıyor mesela
Benimkide öyle. Cunku beşiğimiz yok. Burda tavanı deldırmek istemedimŞimdi gazını aldık altını değiştirdik karnının tok olduğundan emin olduk . Sonra ne yapacak bu bebekler? Benimki uyumuyor ama durmuyor da kucak istiyor oturmama da izin vermiyor ev içinde adımlayıp duruyoruz
Öyle umut ediyorummm amaaa gözleerime inanmak istemiyorumBelki gerçekten icirmiyordur film hilesidir
Valla ne yalan söyliyim bende yapamıyorum anneme yaptırıyorum her beyazladığındaParmağıma gazlı bezi doluyom ağzına sokuyom gittiği yere kadar çok gitmiyor tabii döndüre bildiğim yere kadar değdirebildiğim her yere dokundurmaya çalışıyom pek olmuyo o da galiba
Pes der susarımÖyle umut ediyorummm amaaa gözleerime inanmak istemiyorum
5.olunca böyle oluyo sanırımPes der susarım
Bugün benimki de öyle vallaŞimdi gazını aldık altını değiştirdik karnının tok olduğundan emin olduk . Sonra ne yapacak bu bebekler? Benimki uyumuyor ama durmuyor da kucak istiyor oturmama da izin vermiyor ev içinde adımlayıp duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?