- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.801
Bir pes daha5.olunca böyle oluyo sanırım
Özel bı uygulama yaptıniz miBu arada biz kız bibsden sonra aventi de aldı
Arkadaşım var bebeklerimizin arasında 1 gün var bugun story atmış çocuğa çorba içiriyo
Bir pes te bendenÖyle umut ediyorummm amaaa gözleerime inanmak istemiyorum
Eee yok artikkÖyle umut ediyorummm amaaa gözleerime inanmak istemiyorum
Ben sadece sıfır kol veya kısa kol giydiriyorum. Dışarı çıkarken de +bir patikli alt. Ben mi çok ince giydiriyorum ki?Kızlar ben normalde ince giydirirdim.
Sıfır kollu zıbın üstüne şort gibi kısa kollu penye çorap. Ama bu aralar hem yağmur hem hava serin bir de karnı gurul gurul mamayı kestiğimden beri. Bende içine yine sıfır ya da kısa kollu zıbın çorap üstüne uzun kollu tulum giydiriyorum. Çok mu yapıyorum bilmiyorum ama sanki rahatsız gibi. Huysuzlugu arada oluyo o da gazı çıkarınca rahatlıyor. Ve biogaia kullanmama rağmen 3. Gün kaka yapmadı
Bizde uzayan sarılık var diye ben korkuyorum ya peki kaç saate kadar uyuyor seninkiBen hiç ellemiyorum kendi uyanana kadar
Peki kaç saat uyuyor baktın mıBen uyandırmıyorum dün ebede uyandırma dedi. Doktorumuzda uyandırma acıkınca kendi uyanır demişti. Uzun zamandır böyle devam ediyorum çok şükür kilo alımıda çok güzel gidiyo
AY çocuk sarılık oldu o yüzden korktum uzayan sarılığı var daNiye uyandırıyorsunki?
Acıkınca uyanır kendisi uyandırma
Valla tam yapamıyoz galiba ama deniyoz bişilerValla ne yalan söyliyim bende yapamıyorum anneme yaptırıyorum her beyazladığında
Çok sevindim canım ne güzel haberKizlar topuk kani için duramadim ben onlari aradim az önce ve sonucumuz normal çıkmış dua edenlerden allah razi olsun yuregime su serpildi resmen cok şükür allahima
Bende böyle giydiriyorum normalde. Karnı guruldayınca tırstım birazBen sadece sıfır kol veya kısa kol giydiriyorum. Dışarı çıkarken de +bir patikli alt. Ben mi çok ince giydiriyorum ki?
Benimle yaşıt 29 yaşında 2 senede bi yapmış hep 5. Çocuk bu , yazık günah vallaaa , yazıcaktım dedimm boşver yoncaBir pes dahakaç yaşında arkadaşın ben bu yaşta 2.yi ancak yaptım. Çocuğa yazık migdesi ne kadar onun mahvedecek migdeyi
Şaka gibi yaaa ciddennn hayretle izliyorumBir pes te benden
Vallaaaa şaka gibi vurdum duymaz sanırım , hergün kahveler nargileler içtiğindne belli , demekki emzirmiyoEee yok artikkkiz manyakmi bu kadin
Bende kıyamıyorum en ufak mıkırdansa çekiyorum hemenValla tam yapamıyoz galiba ama deniyoz bişilerağızları küçücük sığmıyor ki zaten ufacık açıyor kuzum
Kafayı yemiş galibaÖyle umut ediyorummm amaaa gözleerime inanmak istemiyorum
Cidden öyleeeee biz burda nasıl hassasız aman o olmasın şunu vermeyelim fln konuşuyoruz, millet vurdum duymazmıdır nedirKafayı yemiş galiba
Şükürler olsunKizlar topuk kani için duramadim ben onlari aradim az önce ve sonucumuz normal çıkmış dua edenlerden allah razi olsun yuregime su serpildi resmen cok şükür allahima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?