- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.821
İyi geliyor mu ?Valla ne yalan söyliyim bende yapamıyorum anneme yaptırıyorum her beyazladığında
Şuan hiç yok karbonat baya temizliyo şimdi her beyazlamaya başladığında hemen yapıyoruz ileri gitmeden önlüyoruzz emzirmeden önce göğüsünde silerde olmayı daha çok önlersin.İyi geliyor mu ?
İlaç geçirmiyor ya .bak 1 hafta oldu hala aynı duruyor cocugun ağzı. Bir de boşu boşuna ağzının tadı bozuluyor cocugun.ama göğsüne sürersen kurutuyormus.oyle okumuştum. Ben de bugün de yapıyım. Artık karbonatla temizlicem .Ben emzikleri de karbonatla temizliyorum göğsüme de sürüyorum. Yok geçirmiyor.peki açken mi siliyorsunuz tokken mi ?Şuan hiç yok karbonat baya temizliyo şimdi her beyazlamaya başladığında hemen yapıyoruz ileri gitmeden önlüyoruzz emzirmeden önce göğüsünde silerde olmayı daha çok önlersin.
Bir de bunun kucak istemeyip durmayan modeli var o daha kötü. Yatmaktan poposu pisti cocugun .uyumuyor da pusette sallıyorum.Şimdi gazını aldık altını değiştirdik karnının tok olduğundan emin olduk . Sonra ne yapacak bu bebekler? Benimki uyumuyor ama durmuyor da kucak istiyor oturmama da izin vermiyor ev içinde adımlayıp duruyoruz
Ben yemek yapamıyorum ki tatlı benim neyimeBende bunu yazmaya gelmistim yedim kesinlikle ise yaradı emin olmak için bugün tekrar denedim yine çok işe yaradihelvacı aliden cennet helvasi
Bazen 4saat uyuduğu bile oluyor. Bizimde uzayan sarılığımız var hiç korkma doktorda sağlık ocağındaki ebede uyandırma dediler banaPeki kaç saat uyuyor baktın mı
Hee hiç dikkat etmedim ona farketmiyo istediğin zaman yap. Ben bi kaç kere söyledim sana karbonat baya temziliyo burdaki çoğu kişide karbonat kullanıyo hepsinin geçirdi, sen sanırım ilk doktora sormak istedin damlayla ilerledinn , bide karbonat dene bakalım kulak cubuğla 1-2 gin geçer illa, bak benim bebeğinde vardı 2 gün önce anneme gittim annem temziledi şuan hiç yokİlaç geçirmiyor ya .bak 1 hafta oldu hala aynı duruyor cocugun ağzı. Bir de boşu boşuna ağzının tadı bozuluyor cocugun.ama göğsüne sürersen kurutuyormus.oyle okumuştum. Ben de bugün de yapıyım. Artık karbonatla temizlicem .Ben emzikleri de karbonatla temizliyorum göğsüme de sürüyorum. Yok geçirmiyor.peki açken mi siliyorsunuz tokken mi ?
Bu tatlı güzel mi yaa yicektim çok ağır gibi duruyoBende bunu yazmaya gelmistim yedim kesinlikle ise yaradı emin olmak için bugün tekrar denedim yine çok işe yaradihelvacı aliden cennet helvasi
Benimkide yapıyo elini çekip emzik veriyorum hemenKızlar bebeği elini emen var mı? Tam uyutuyorum yerine yatırıyorum, başlıyor elini emmeye cok cok uyandırıyor kendi kendini. Aç mı diye düşünüyorum ama aç olsa 6 7 çişli bez çıkmaz sanırım. Sizde var mı böyle bir durum
İlacı kullan bebeğin malzemelerini ve göğsünü karbonatla temizle dedi. Önce duş aldırıyorum. Emerken uyuyor çoğunlukla emiyor emmesi bitince memeyi çıkarıp üstüne yatıyor biraz da öyle yatmasına izin veriyorum sonra ana kucağına koyuyorum. Eğer emmesi bitince uyanıksa emzik verip dizlerimi koyduğum yastığa yatırıyorum emerek uyuyor yine ana kucağına koyuyorum. Ama mesela bugün emerek uyudu ve memeyi bırakmadı. Bende onu bırakamadım. Saat 2 gibi başladı emmeye 4.30 da ancak memeyi bırak o zamanda uyandı.Çok az geçti ya .aile hekimi tam olarak ne dedi ? Yani ilaca devam et mi dedi yoksa karbonat mi dedi .Bir de sen gündüz bebegi nasıl uyutuyorsun
Ben şimdiye kadar karbonat kullandım bu arada ilacı dün aldım. Karbonatı açken memeye tokken ağzına sürdüm. Ama kulak çöpü etki etmedi sanırım gazlı bez daha iyi olabilir.İlaç geçirmiyor ya .bak 1 hafta oldu hala aynı duruyor cocugun ağzı. Bir de boşu boşuna ağzının tadı bozuluyor cocugun.ama göğsüne sürersen kurutuyormus.oyle okumuştum. Ben de bugün de yapıyım. Artık karbonatla temizlicem .Ben emzikleri de karbonatla temizliyorum göğsüme de sürüyorum. Yok geçirmiyor.peki açken mi siliyorsunuz tokken mi ?
Benimki memede uyuyor ama yüzüne bir şey koydurmaz asla. Saçına bant bile takdırmıyor yahuBir de bunun kucak istemeyip durmayan modeli var o daha kötü. Yatmaktan poposu pisti cocugun .uyumuyor da pusette sallıyorum.
Bir arkadaşımizla konuştum cocugu 2 aylık memede uyuyormuş yerine koyuyormus.bizim bebeklerimiz her türlü özel o ayrı dünyalara değişmem ne kadar huysuz olursa olsun .ama ne bebeler var dedim.kiz süslüyor bebeği fotoğrafını çekiyor.iste yüzüne güller, kremler sürüyor. Salatalık falan koyuyor .benimkinin yüzüne salatalık koymak abooo çıldırır.
Bn kullanıyorum. Günlük 20 damla ama bn 4 e bölüyorum 5 damla şeklinde. Çay Kaşığı ile veriyorum. Emzirmeden önce veriyorum üzerine emziriyorumMerhabalar gaz için bu damlayı kullanıp memnun kalan var mı? Kullanımı nasıl oluyor günde kaç damla kaç sefer veriliyor? Bilginiz var mı? Bebeğimde gaz var ve çok huzursuz. Forbiome probiyotik kullanıyorduk işe yaramıyor. İkisini bir kullansak sorun oluşturur mu?
Benimki memeyi reddediyor birde emzik versem bilmiyorum ne olurBenimkide yapıyo elini çekip emzik veriyorum hemen
Benimki de emzik emmez ama elini emerKızlar bebeği elini emen var mı? Tam uyutuyorum yerine yatırıyorum, başlıyor elini emmeye cok cok uyandırıyor kendi kendini. Aç mı diye düşünüyorum ama aç olsa 6 7 çişli bez çıkmaz sanırım. Sizde var mı böyle bir durum
Ben çok seviyorumBu tatlı güzel mi yaa yicektim çok ağır gibi duruyo
Bunun 400 lük olanı
Ay aynen ya salatalık koymayı geçtim bez bağlamada hız rekoru kırabilirim ağlamasın diye. Hayır düzgün fotosu yok kızımın . Bir de babasının fotoğraf ekipmanı var . Arkadaşların çocuklarını bebek fotolarını biz çekmiştik hep . Bizim bebek değişik bi model oldu anlamadım gitti valla. Hamileyken ilk dönem çalıştığım okul ve sınıf çok germişti beni sinirden ağladığımı bilirim . Ondan mı bu çocuk bu kadar sinirli oldu bilmiyorumBir de bunun kucak istemeyip durmayan modeli var o daha kötü. Yatmaktan poposu pisti cocugun .uyumuyor da pusette sallıyorum.
Bir arkadaşımizla konuştum cocugu 2 aylık memede uyuyormuş yerine koyuyormus.bizim bebeklerimiz her türlü özel o ayrı dünyalara değişmem ne kadar huysuz olursa olsun .ama ne bebeler var dedim.kiz süslüyor bebeği fotoğrafını çekiyor.iste yüzüne güller, kremler sürüyor. Salatalık falan koyuyor .benimkinin yüzüne salatalık koymak abooo çıldırır.
Oooo 2,5 saat bayada durmuş memedeİlacı kullan bebeğin malzemelerini ve göğsünü karbonatla temizle dedi. Önce duş aldırıyorum. Emerken uyuyor çoğunlukla emiyor emmesi bitince memeyi çıkarıp üstüne yatıyor biraz da öyle yatmasına izin veriyorum sonra ana kucağına koyuyorum. Eğer emmesi bitince uyanıksa emzik verip dizlerimi koyduğum yastığa yatırıyorum emerek uyuyor yine ana kucağına koyuyorum. Ama mesela bugün emerek uyudu ve memeyi bırakmadı. Bende onu bırakamadım. Saat 2 gibi başladı emmeye 4.30 da ancak memeyi bırak o zamanda uyandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?