Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım İstanbuldaysan Bir iki gün hava serin gibiydi ben de sadece alttan çıtçıtlı uzun kollu, bir de altlık giydirdim o kadar bir kat daha giydirmeye yani tuluma bence hiç gerek yok çocuklar bunalıyor bugün mesela hava çok güzeldi ben yine kısa kollu yani sıfır kollu tulum giydirdim o kadar.. gaz olayı zaten biliyorsun hepimizde var çıkardıkları zaman rahatlıyorlar işte ben kimyon çayı demliyorum hem kendim içiyorum iki çay kaşığı da bebeğe veriyorum Surrender den öğrendim

AY çocuk sarılık oldu o yüzden korktum uzayan sarılığı var da

Uzayan sarılığın aç kalma ile alakası yok. Benim kızımın yeni geçti mesela. Rengi falan normale döndü. Doktorları 3 ay sürer diyorlardı.
Kontrole götürmedim ama herşey normal görünüyor. Bırak çocuğu uyusun artık

Arkadaşım var bebeklerimizin arasında 1 gün var bugun story atmış çocuğa çorba içiriyo
Geçen eşimin teyzesi geldi genç de yani örümcek kafalı biri de değil ama illa şimdiden başla çorba içir yok peynir tattır yok reçel tattır su ver diye ısrarla konuşup durdu bir arkadaşı varmış öyle yapıyormuş daha 30 günlük bebeğe şehriye çorbası içiriyormuş Allah'ım delireceğim eşim bile çıldırdı zorla su verdirecek bana ben de dayanamadım bu sefer vicdan yaptım gerçekten geçen gün çok ağladı bir çay kaşığı Su verdim sustu hadi suyu anladım tamam artık vereceğim ama çorba nedir yaaa 1-2 aylık bebeğe yemek vermek ne demektir anlamış değilim gerçekten insanlar ilginç

Valla dayanamayıp yazıcaktımmda sonra der ben 5 çocuk bğyüttüm fln muhabbetine girer hadi dedim yazmıyım ama hayretler içerisinde izledim storyi nasıl verebiliyo aklım almıyo.
Millete nasıl böyle cahilce akıl verebiliyolar yaaa dediğin gibi su neysede şehriye çorbası ne küçücük çocuğaaa Cidden millet delirmiş

Tamam canim dün soguk koymustum gecmemisti sabah banyoda sıcak su tuttum ovdum suan daha iyi gibi ben tam olarak ne oldugunu anlayamadim ona göre soguk mu sıcak mı karar veremedim. Yonca soguk demisti evet ama benimki sönüktü şiş degil gibi ama agriyordu da garip sekilde. Bugün daha rahatim ama youtube a da bakiyim.

Şimdi gazını aldık altını değiştirdik karnının tok olduğundan emin olduk . Sonra ne yapacak bu bebekler? Benimki uyumuyor ama durmuyor da kucak istiyor oturmama da izin vermiyor ev içinde adımlayıp duruyoruz
Aynisini ben de aksam 8 9 dan sinra yaşıyorum. Hersey okey ama uyku yok. Hatta söyle uyku da var ama inatla uyumuyor sanki. Esniyor bekliyor gözler fal taşı gibi açık kucaga alinca susuyor yatirinca agliyor. Uyutmaya calisiyorum ses kundak sallama emzik ne varsa yok en son vakti gelince (ki bu genelde gece 2 oluyor) sızıyor...

Kizlar topuk kani için duramadim ben onlari aradim az önce ve sonucumuz normal çıkmış dua edenlerden allah razi olsun yuregime su serpildi resmen cok şükür allahima
Cok şükür canım çok sevindim Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin ayaklarına taş gözlerine yaş degdirmesin

Ayy çok güldüm aynen yaaa değil salatalık muslin örtü deyse kıyamet kopuyor

Canım emme refleksi ile doğdukları için elini emiyordur kesinlikle açlıktan değil bez sayısı da çok normal sadece emme refleksinden dolayı benimki de aynı sürekli elini emme derdinde veya herhangi bir yeri

Tamam

Tamam canım gece için bana da uyandırma dedi Dr 4 saati geçirmem yine de
Zaten benimki en fazla o kadar uyuyor, acıkıp kendi uyanıyor. Yani sen istesende daha fazla uyumaz bence zaten
Ben sarılık için bir arkadaş önerdi, kendi de yapmış. Şerbet yapmış 1 çay kaşığı vermiş. Bnde verdim.
Yeni doğduğunda bende şekerli su verdim ama işe yaramadı herhalde bizde

Bebeğe yağdan başka hiçbir şey vermedim. Eşim gelince denerim kimyon çayı vermeyi.

Ben sarılık için bir arkadaş önerdi, kendi de yapmış. Şerbet yapmış 1 çay kaşığı vermiş. Bnde verdim.
Canım o uyansın diye veriliyor. Sarılık olunca kan şekeri düşüyor ve hep uyku halinde oluyor. Uyku hali kırılsın diye şekerli su veriliyor. Bende verdim. İşe de yaradı sanırım. O kadar çok şey denedim ki o zaman .

Benimki elini sürekli yumruk yapmasa hep parmağını emer eminim
Elini ağzına götürüyor aranıyor. Ama elini açıp parmağı sokmayı beceremiyor daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…