Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebeğe yağdan başka hiçbir şey vermedim. Eşim gelince denerim kimyon çayı vermeyi.
Ben dün gece verdim. Çok çok ağlıyordu acile götürdük. Röntgende çok gazlı çıktı. Hem kendi çocuk doktorumuz hem acil doktoru deyince 1 kaşık verdim ve cidden iyi geldi

Bugün benimki dalamadı uykuya bir türlü. Huzursuzdu. Kaç tur emdi
Büyüme atağı sıçrama dönemi galiba yeni huylar başladı.
Bugün ilk agusunu da duyduk çok şükür

Hayır yani başka çocuğum da var.
Onunla ilgilenmeme, yemek hazırlamama izin vermiyor. Akşamüstü gittim dışarıdan yemek söyledim büyüğe

Bebeğe yağdan başka hiçbir şey vermedim. Eşim gelince denerim kimyon çayı vermeyi.

Ben kimyon çayını 6 yıl önce oğluma da verdim buna da verdim ilk haftalar..

İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi. Çok güveniyorum o adama. Bebeğe verin demez tabi

Hep önce bebeğe verdim kalanı kendim içtim.
Yemeklerine de ekle hatta

Ben dün gece verdim. Çok çok ağlıyordu acile götürdük. Röntgende çok gazlı çıktı. Hem kendi çocuk doktorumuz hem acil doktoru deyince 1 kaşık verdim ve cidden iyi geldi
Bizim gibi olmuşsunuz bizd ecok agkiyor diye 1 kere acile gitmistik belki hatirlarsin ve rontgende siraya girmiş gaz zinciri vardi nurse harveys şurup aldimda ondam sonra rahatladi çocuk yuzde yüz etki etmesede digerlerine gore baya etki etti gaz cikartiriyo en azindan

Benim de kızım sabah kahvalti masasında saatlerce yanına gelmemi bekliyor en sonunda dayanamayıp başlıyor yavrum. Kucukle uğraşmaktan vakit kalmıyor ki. Gerçekten evde esaslı bir yardımcı şart

Bu memede uyuyanlar hep uyuyor mu merak ediyorum. Yani yerine koyunca uyanmıyor mu
Uyanıyor canım 10 defada bir kez uykuya geçebiliyor diyebilirim
Ayyy aklıma ne geldi düşünsenize topluca bebeklerle beraber buluştuğumuzu, biri sürü heryerden ağlayan gaz yapan kaka yapan bebelerle dolu
Varya ben hemen koşa koşa gelirim keşke bulusabilsek süper olurdu

Yemeklere ekliyorum canım. Gazlı birşey zaten yememeye çalışıyorum. Bakalım akşam vereceğim kimyon çayını 1 çay kaşığı

Benim de kızım sabah kahvalti masasında saatlerce yanına gelmemi bekliyor en sonunda dayanamayıp başlıyor yavrum. Kucukle uğraşmaktan vakit kalmıyor ki. Gerçekten evde esaslı bir yardımcı şart

Ah ah kahvaltıyı zamanında hazırlayabildiysem çocuğum başlasın mesele etmem de sadece abi çok yavaş yediği için kontrol etmek zorunda kalıyorum. Çocuğa yetişemiyorum.

Bugün bebe yattığı yerde ağladı ben kahvaltı hazırladım ne yapayım. Abi ve ben açız.

Emzirdim daldı koydum masaya oturdum uyandı. Kaç tur yaptık bilmem.
Yer sofrasına kurucam bundan sonra. En azından yerde oturup ayağımda falan sallayıp yerken ötekiyle ilgilenebilirim

Biz de sab simplex kullanıyoruz o da iyi geliyor ama kimyonla birleşince bayaa rahatlattı bebişi
Nasıl yapılıyor o çay? Ölçüsü nedir ? Ben de deneyeyim
Sıcak/kaynar suya silme 1 tatlı kaşığı koyuyorum 2-3 dk sonra süzüp içiyorum.
Canım.yagmi verdin kimyon çayımı
Tane kimyon çayı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…