- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.861
Ben dün gece verdim. Çok çok ağlıyordu acile götürdük. Röntgende çok gazlı çıktı. Hem kendi çocuk doktorumuz hem acil doktoru deyince 1 kaşık verdim ve cidden iyi geldiBebeğe yağdan başka hiçbir şey vermedim. Eşim gelince denerim kimyon çayı vermeyi.
Çok sanslilar gercekten3-4 saat uyuyan bebişler varmış kocaman maşallahbizlere de nasip olsun inşallah
Bebeğe yağdan başka hiçbir şey vermedim. Eşim gelince denerim kimyon çayı vermeyi.
Bizim gibi olmuşsunuz bizd ecok agkiyor diye 1 kere acile gitmistik belki hatirlarsinBen dün gece verdim. Çok çok ağlıyordu acile götürdük. Röntgende çok gazlı çıktı. Hem kendi çocuk doktorumuz hem acil doktoru deyince 1 kaşık verdim ve cidden iyi geldi
Heheheh tamam madem açlıkla sorun yok az rahat bırakayımUzayan sarılığın aç kalma ile alakası yok. Benim kızımın yeni geçti mesela. Rengi falan normale döndü. Doktorları 3 ay sürer diyorlardı.
Kontrole götürmedim ama herşey normal görünüyor. Bırak çocuğu uyusun artık
Bir selam verip koşarak uzaklasirdim heraldeAyyy aklıma ne geldi düşünsenize topluca bebeklerle beraber buluştuğumuzu, biri sürü heryerden ağlayan gaz yapan kaka yapan bebelerle dolu
Heheheh tamam madem açlıkla sorun yok az rahat bırakayım
Bu memede uyuyanlar hep uyuyor mu merak ediyorum. Yani yerine koyunca uyanmıyor muBenimki memede uyuyor ama yüzüne bir şey koydurmaz asla. Saçına bant bile takdırmıyor yahu
Nasıl yapılıyor o çay? Ölçüsü nedir ? Ben de deneyeyimBen dün gece verdim. Çok çok ağlıyordu acile götürdük. Röntgende çok gazlı çıktı. Hem kendi çocuk doktorumuz hem acil doktoru deyince 1 kaşık verdim ve cidden iyi geldi
Canım.yagmi verdin kimyon çayımıBen dün gece verdim. Çok çok ağlıyordu acile götürdük. Röntgende çok gazlı çıktı. Hem kendi çocuk doktorumuz hem acil doktoru deyince 1 kaşık verdim ve cidden iyi geldi
Benim de kızım sabah kahvalti masasında saatlerce yanına gelmemi bekliyorBugün benimki dalamadı uykuya bir türlü. Huzursuzdu. Kaç tur emdi
Büyüme atağı sıçrama dönemi galiba yeni huylar başladı.
Bugün ilk agusunu da duyduk çok şükür
Hayır yani başka çocuğum da var.
Onunla ilgilenmeme, yemek hazırlamama izin vermiyor. Akşamüstü gittim dışarıdan yemek söyledim büyüğe
Memede uyur benimki, yatağa alınca hopp uyanırBu memede uyuyanlar hep uyuyor mu merak ediyorum. Yani yerine koyunca uyanmıyor mu
Uyanıyor canım 10 defada bir kez uykuya geçebiliyor diyebilirimBu memede uyuyanlar hep uyuyor mu merak ediyorum. Yani yerine koyunca uyanmıyor mu
Varya ben hemen koşa koşa gelirim keşke bulusabilsek süper olurduAyyy aklıma ne geldi düşünsenize topluca bebeklerle beraber buluştuğumuzu, biri sürü heryerden ağlayan gaz yapan kaka yapan bebelerle dolu
Anca beraber kaçmak yokBir selam verip koşarak uzaklasirdim heralde
Varya ben hemen koşa koşa gelirim keşke bulusabilsek süper olurdu
Yemeklere ekliyorum canım. Gazlı birşey zaten yememeye çalışıyorum. Bakalım akşam vereceğim kimyon çayını 1 çay kaşığıBen kimyon çayını 6 yıl önce oğluma da verdim buna da verdim ilk haftalar..
İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi. Çok güveniyorum o adama. Bebeğe verin demez tabi
Hep önce bebeğe verdim kalanı kendim içtim.
Yemeklerine de ekle hatta
Benim de kızım sabah kahvalti masasında saatlerce yanına gelmemi bekliyoren sonunda dayanamayıp başlıyor yavrum. Kucukle uğraşmaktan vakit kalmıyor ki. Gerçekten evde esaslı bir yardımcı şart
Biz de sab simplex kullanıyoruz o da iyi geliyor ama kimyonla birleşince bayaa rahatlattı bebişiBizim gibi olmuşsunuz bizd ecok agkiyor diye 1 kere acile gitmistik belki hatirlarsinve rontgende siraya girmiş gaz zinciri vardi nurse harveys şurup aldimda ondam sonra rahatladi çocuk yuzde yüz etki etmesede digerlerine gore baya etki etti gaz cikartiriyo en azindan
Sıcak/kaynar suya silme 1 tatlı kaşığı koyuyorum 2-3 dk sonra süzüp içiyorum.Nasıl yapılıyor o çay? Ölçüsü nedir ? Ben de deneyeyim
Tane kimyon çayı canımCanım.yagmi verdin kimyon çayımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?