- 25 Şubat 2020
- 2.746
- 3.421
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.901
Benimde almadı hiç. Ama bir kaç defa damla kadar elbisem ıslanmıştı.Benim 3.ve sadece geceleri sertleşir oda 3 4 saat uyursa. 3ünde de ne aktı sütüm ne sertleşti ama bebeklere yetti cok şükür. Tazyik var mesela ama onda bile yumuşak.
Peki ben canakkale ankara yapsam ordan 1 gün sonra da dügün icin ankara adıyaman yapsamBiz ankara İstanbul yaptık 25 günluktu. İstanbul sapanca git gel yaptık aynı gün düğün için. Bebek 4.5 6 yaş iki cocukla
Tamam ben de bugün verdim. Bakalm degisiklik olcak mı. Cok ıkınıyor yaa.Bize doktor günde bir kez altı Damla olarak söyledi ben o şekilde veriyorum
Yumuşakken ben sıkıyorum gögsümü süt geliyo bakıuorum bebek emiyo yutkunuyor bi de bakiyorum çişli bez de oluyo ama akşam saat başı istiyor bi vakit var ki deli gibi saat başı emmek istiyor o vakit sanrm biraz sinir oluyor.Ay canım benimkiler yumuşak olunca sütüm yok. Sert olunca süt dolmuş sanıyorum.
Hele yumaşak ise kesin bugün sütüm yok diyorum. İnşaallah dediğin gibi kesin bilgidir.
Sanırım bazılarımız senin gibi düşünüyor ben dahilYa bu aralar ben cok bunaldm galiba sabrmı cok zorluyor bebiş. acayip skyrm kendimi. Sonra bi agliyorum. Sanki herşeyiyle hayatimi sabote etmiş bir bebiş var. Komple hayatm işim gücum o olmuş gibi. Diğer türlüsünü beceremedim. Hele simdi 5. Haftadayiz bilmem atak haftası mı iyice boğdubu durum beni.
Tavsiyem rahat olman. Bu bebe evde ya da arabada farkını bilmiyor. Hatta sürekli memede olmak işine gelir. Evde de olsa ağlayacak gibi bakabilirsin. Sen ne istiyorsun o önemli aslında.Peki ben canakkale ankara yapsam ordan 1 gün sonra da dügün icin ankara adıyaman yapsam1 hafta 10 gün adiyamanda kalip sonra bi de geri donsek ankara ve canakkale seklinde bu bebe zebil olur mu simdi seninle aşık atmak güc canım. Ama varsa tavsiye alırım. Suna dikkat et söyle yap gibisinden
Geçecek olması zaten yoksa dayanmak güc olurdu. Bi arkadaşm dogurunca dunyanin en güzel şeyi bu denli zor olmamalıydı demisti. Şuan cok iyi anliyorumLohusalik döneminde çok normal bu duygular ama geçecek. Alışma süreci böyle oluyor. Ki yaptığımız kolay bir iş değil kendini bir kenara bırakıp bir canlıyı hayatta en sağlıklı şekilde tutmaya çalışıyoruz. Ama hepsi geçecek.
Şu yazını okudum. Bir an yolda gidiyor gibi hissettim kendimi. Bebek ağlıyor sürekli memeye veriyorum yolda beni tutmuş. Bebek ağladıkça geriliyorum. Ve çok sıcak bunaldım resmen
Emin ol hepimiz çok zorlanıyoruz. En az hasarla 3 ayı devirmek hedefimGeçecek olması zaten yoksa dayanmak güc olurdu. Bi arkadaşm dogurunca dunyanin en güzel şeyi bu denli zor olmamalıydı demisti. Şuan cok iyi anliyorum
Bence olur az stres dinlenme proteinli beslenme ve su. Sütün çoğu psikolojik yetecek diye inanmak şart.Benimde almadı hiç. Ama bir kaç defa damla kadar elbisem ıslanmıştı.
Diğer kızımda mamada verdim arada bunda sadece sütümü vermek istiyorum
Nasıl 3 gün? Doktor bana aşı ates yapmaz der hep.Slm kızlar bir aylık aşı olunca ateşlenme oldunuznu üç gün sürer deyince panikledim
Iste bagircam en son diye korkuyirum. tutuyorum tutuyorum sonra aglayarak anca sinirim yatisiyor. Zaten minik yavru onun sucu ne midesi rahatsz ediyor. Dusununce o da istemez yani gaz sancisi cekmeyi. Ama dün gaz cikardik eminim kac kere cikari altina da yapti emzirdim biberonla da verdim ac da degil pış pışladık uykusu var belli esniyo ama direniyo yok yere bagirir gibi ses cikariyordu boyle eaa uu diye aglamiyordu yani resmen huysuzluk. Kucaga al gezdir. Yine susmuyor en son daraldim. Patlamamak icin sktm sktm kendimi o da aglama krizi yapti bende.Canım ben ağlamıyorum. Ama sürekli bağırıyorum evin içinde. Kızıma çok yükleniyorum yaptığı her yaramazlık batıyor bana. Sabrım hiç yok.
Kızına yüklenme yaaCanım ben ağlamıyorum. Ama sürekli bağırıyorum evin içinde. Kızıma çok yükleniyorum yaptığı her yaramazlık batıyor bana. Sabrım hiç yok.
Kesin bilgi canım bende katılıyorum hiç sertlikle alakası yok benim oğlumda sürekli emiyor memeler yumuşak bazen bir saat memede kalıyor bez sayımız ve kilo alımı gayet iyi çok şükür o yüzden bunlar sende de iyiyse manasız devam et derimAy canım benimkiler yumuşak olunca sütüm yok. Sert olunca süt dolmuş sanıyorum.
Hele yumaşak ise kesin bugün sütüm yok diyorum. İnşaallah dediğin gibi kesin bilgidir.
Aynen eşim acaba sklyr mu diye ben de dusundum. Zira eşim istemiyor da degil ama ben daha cok istedim ve arada sen daha cok istedin gibisinden söyledigi oldu. Hatta kv kp ve annemler de hep bi cocugunuz olsun deyip durduklarindan onlara da kiziyor torun torun istediniz başimız yandi gibisinden. bazen cok bunaliyor. Bana gore sabrı daha az dün nerdeyse 4 5 saat dayandım. En son isyan edecektm artk. O ara geldi eve. Evde bile degildi eşim. Geldi aldı cocugu benim bunaldigimi anladi ama yarm saat dayanamadi sinirlendi. Geri ben aldim uyuttum. O arada sinirden agladm tabi. Neyse sabah eşim baya destekledi teselli etti sonra ama bunalip zorlandigimi agladigimda farketti. Kendi de sinirlendigine pişman oldu. Erkekler daha cabuk bunalip sklyr. Gezerdm tozardm istedgm gibi hareket edebilirdim diye dusunebiliyorlar. Cok derin bi mevzu yaa. Iki uç yaşatabiliyor bu surec..Sanırım bazılarımız senin gibi düşünüyor ben dahil13 yıl aradan sonra çok istedim eşim istememişti başlarda.. şimdi diyorum acaba sıkılıyormu öbür oğlan 14 olacak 2-3 senedir rahat rahat onu evde bırakıp geziyorduk akşam geç saatlerde donebiliyorduk şimdi giyindigim kıyafeti bile bebeğe göre giymek zorundayim.. işimde de gelebileceğim iyi bir noktaya gelmiştim her yönden rahata kavusmustum maddi manevi şimdi işten ayrilicam bakıcıya veremem annem 75 yaşında tek bakamaz kv hem biraz uzak hemde Allah muhtaç etmesin bakmasını hiç istemiyorum öbür oglanda çok zorladı bizi yani anlayacağın benzer duygular bende de var tabii bin şükür halime bebeğime çok mutluyum ama bu düşünceler de arada aklıma geliyor sonra hemen bebeğim ağır basıyor yine bin şükür diliyorum
Kiz ne sutum yok diye dert ediyorsun sen duzenli beslenmiyorsun tek bakiyorsun bebene ondan azalmistir , sen bugun gecti artik yarin aksam yemeginden sonra helva kavurup ye sonra bebegin uyudugu zaman hemen sende uyuyorsun 2 saat sonra bak ust bas kalmışmı sutlerin taşmis olcak bak dene bunu sinir etme beniHurma yiyorum canım ama bariz cıvık.. süt olunca sert oluyor anlıyorum o yüzden sönük balon gibi olunca biliyorum dolmaldigini
O damlayı aldım kullandım. Komposto da içiyorum aslında sütüm idare ediyordum giderek azalmaya başladı anlamadım anneme dedim benim de ablanın da böyle oldu genetik galiba bizim 40 i anca görüyor süt sonra azalıyor dedi bilmiyorum cidden de bi anda azalmaya başladı
Bugün bizim kız da kendi kendine kaka yapar mı acaba ruya gibi
Hic duymadım çok ilginç..
Bebeğin kilo alımı iyi ama mama da kullanıyor o yüzden. Sarılık riski atlattık sonra ebe kesme mamaya az az devam et dedi az veriyordum ama ağlamaya doymamaya başladı , mide büyüdü sütüm sabit kaldı yetmiyordu.. mecbur cok açlıktan ağladığı için mama da cc artırdık boş meme emmek istemiyor çünkü ağlıyor meme boş olunca itip
Biliyorum bu videoyu canım yani anlamadım sütüm azalmaya başladı bariz fark ediliyor
Galactago kullandım canım bestlak da . Malt İçecek ve humana da içiyorum arada rezeneli anasonlu çay. Komposto , dere otu . Yani yetiyordu ama giderek azalmaya başladı anlamadım kızın mide de büyüyünce açlıktan morarana kadar ağlamaya başladı mama ile duyunca uyuyordu yavrum .. bi de benim kiz bol bol emzirin diyorsunuz ama bi iki delikten cansız süt ktigi için içmiyor bi sure sonra meme boşaliyir ben yine de emzirmek istiyorum artsın diye ama meme boş olunca çok sinirlenip bağırıyor boş meme emmiuor .. bilmiyorum çok csnim sıkıldı memem resmen söndü hiç çıkmıyor artık iki memeden 25cc anca çıkıyor çok üzülüyorum beden böyle oldu böyle giderse tamamen bitecek diye korkuyorum
Bugün olduk aşımızı ateş yok uyku yapti sanrm. Bana da ateş yapmaz dediler. 2. Ay verem aşısı biraz sknti sanrm. Bu aşıdan dogunca da yapmışlardı o zaman da ateş olmadı.Slm kızlar bir aylık aşı olunca ateşlenme oldunuznu üç gün sürer deyince panikledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?