Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tavsiyem rahat olman. Bu bebe evde ya da arabada farkını bilmiyor. Hatta sürekli memede olmak işine gelir. Evde de olsa ağlayacak gibi bakabilirsin. Sen ne istiyorsun o önemli aslında.
Bence bu düsunce cok rahatlatti beni suan evde de olsak aglicak burda da agliyo valla tuttum bu işu valla dügün var mecbur gidicez. Ama belki ben ankarada annemlerde kalirim adiyamana kadar götürmez eşim. Kendi istediğim degil de içim rahat bebek tolere eder gibi geliyor. Ama acaba bu cok mu cahil cesareti düsündügüm gibi olmaz da hasta falan olur mu diye kafamda bi soru işareti beliriyor

Varmi benim gibi 40 ı çikıp eşinden kaçan

Anam bi isteksizlik varki sormayin bacılaarr
Daha 40 cıkarmadan eşi darlayan var 40 ım cikinca nolcak var sen düsün isteksizlik mi var üsengeclik mi ben bazen valla böyle üseniyordum kendini istemeye odaklarsan belki gelir istegin hani zorla ist3 demiyorum sonucta o sana yönelirken sen de kendin için niye istemeyesin ki kendin icin bişey niye istemeyesin ki oyle dusunursen belki hormonlar ister

Üşengeclik var canim
Bebemi ne halde uyutuyorum , uyusada hemen bende uyusam diyorum ama iliski sonrasi hemen duş almam lazim sacimi kurutmam lazim o sese kizim uyaniyor oglanda uyanir aksi gibi bazen nasil istim sen söyle

Zaten o cendereden cikıp iyiye odaklanabilmek işin özü. pozitifliği yakalariz her daim insallah sen cok motivesin ya maşallah. Kendine yön veriyorsun psikolojine yön veriyorsun. Iyi bir bilinç

Üşengeclik var canim
Bebemi ne halde uyutuyorum , uyusada hemen bende uyusam diyorum ama iliski sonrasi hemen duş almam lazim sacimi kurutmam lazim o sese kizim uyaniyor oglanda uyanir aksi gibi bazen nasil istim sen söyle
Iste bunu kastettim üseniyorsun devaminda başına gelecekler yoruyor hiç ugrasamam diyorsun. Sen de haklisin ben de öyle dusunurdum ayy simdi kim ugrascak duş alcak. Ama bu da hayatin parcası ve kendi hayatimiza donmemiz için belki de gerekli. Hani cocuklar için yasamadigimiz evli oldugumuz ve eşimizle de vakit gecirmemizin hakkimiz oldugunu dusununce belki istersn

Canım demek herkes benzer şeyler yaşayabiliyor birde Türkiye min halı gelecek kaygısı Suriyeliler eğitim sistemi pahalılık derken biz bebeğe kesin karar verdiğimiz de bu kadar değildi gidişat belliydi söylüyorduk ama gerçekten bu kadarını beklemiyorduk .. işten ayrilsamda eski konforumuzla hayatımıza devam edecektik ama şimdi bakıyorum nerdee .. yaz tatilimiz kış tatilimiz gezmeler vs.. artık çok zor çünkü hem hayat inanılmaz pahalı hemde artık çalışamayacak olmam bile bazen beni üzüyor sonra sağlık olsun diyorum tabii ama dediğim gibi alıştığımız bir hayat standardı vardı şimdi gelecek kaygısı sardı bizi

Kız bebe uyanacak diye ve kafadaki onca doluluktan ve uykusuzluktan sonra gel de sen iste.

Üşengeclik var canim
Heh bide diğer çocuklar var valla bende senin gibiyim bide benimki ergen 14 yaşına girecek

Kızına yüklenme yaa en cok da büyüklere oluyor off bende denge kurmaya çalısıyorum onu sevme emzirme anne diyor ya içim gidiyor huyuda degiştir asi biri oldu
Benimki de huy değiştirdi asi oldu. İşte ondan kızıyorum. Acayip hareketler yapıyor. Kafasını yere vuruyor.

1 aylik bebekle uzuun bi yolculuk hakkinda ne dusunuyorsunuz hanimlar yapan var mı

Ben 4 saat gidiş geliş yaptım. Çoğunda uyudu. Arabada sallanarak gitmesi rahat uyutuyor.
Bir sefer emmeye uyandı.
Bir de pusette 2 saatten fazla aynı pozisyonda durması sakıncalı diye kaldırdım..
Arada bir defa altını değiştirdim bitti gitti

Bizde pamukçuk yok ama yine de önlem amaçlı göğüse sürsem mi ? Pamukcuk çıkmasından korkuyorum nedense
Sür zaten o olmasını önlüyo karbonattın bi zararı yokmuş oyuzden her emzirmeden önce silebilirsin ben öyle yapıyorum
koro gibi hepsi bi agizdan vıyık cıyık

Ayyynennn 10 kere uyuttum kirk takla attim ve kalktı. oturdum niye uyumuyo bu diye agladm sonra koydum yataga hic bisey yapmadim öylece uyudu
Ayyyyy bir ağlasa diğerleride başlar ağlaamaya
Slm kızlar bir aylık aşı olunca ateşlenme oldunuznu üç gün sürer deyince panikledim
Yok bizde ateş olmadı hiç
Varmi benim gibi 40 ı çikıp eşinden kaçan

Anam bi isteksizlik varki sormayin bacılaarr
Ben yanaşcamda lekelenmem bitmedi bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…