- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.921
Bence bu düsunce cok rahatlatti beni suanTavsiyem rahat olman. Bu bebe evde ya da arabada farkını bilmiyor. Hatta sürekli memede olmak işine gelir. Evde de olsa ağlayacak gibi bakabilirsin. Sen ne istiyorsun o önemli aslında.
Daha 40 cıkarmadan eşi darlayan varVarmi benim gibi 40 ı çikıp eşinden kaçan
Anam bi isteksizlik varki sormayin bacılaarr
Ateşlenme yok ama aşırı huysuzluk var kucağımdan inmiyor bıraktığım gibi ağlamaya başlıyorSlm kızlar bir aylık aşı olunca ateşlenme oldunuznu üç gün sürer deyince panikledim
Üşengeclik var canimDaha 40 cıkarmadan eşi darlayan var40 ım cikinca nolcak var sen düsün isteksizlik mi var üsengeclik mi ben bazen valla böyle üseniyordum kendini istemeye odaklarsan belki gelir istegin hani zorla ist3 demiyorum sonucta o sana yönelirken sen de kendin için niye istemeyesin ki kendin icin bişey niye istemeyesin ki oyle dusunursen belki hormonlar ister
Zaten o cendereden cikıp iyiye odaklanabilmek işin özü.Emin ol hepimiz çok zorlanıyoruz. En az hasarla 3 ayı devirmek hedefimben mesela ise muhtemelen devam etmeyeceğim, hamilelikte almadığım kiloyu lohusalikta alıyorum ve kendimi begenmiyroum, denge kurmak çok zor, uykusuzluk çok zor vs vs. Bazen kaybolmuş gibi hissediyorum. Ama sürekli en iyi hissedeceğim şeylere odaklanıyorum mutlu olmak için.
Iste bunu kastettim üseniyorsun devaminda başına gelecekler yoruyor hiç ugrasamam diyorsun. Sen de haklisin ben de öyle dusunurdum ayy simdi kim ugrascak duş alcak. Ama bu da hayatin parcası ve kendi hayatimiza donmemiz için belki de gerekli. Hani cocuklar için yasamadigimiz evli oldugumuz ve eşimizle de vakit gecirmemizin hakkimiz oldugunu dusununce belki istersnÜşengeclik var canim
Bebemi ne halde uyutuyorum , uyusada hemen bende uyusam diyorum ama iliski sonrasi hemen duş almam lazim sacimi kurutmam lazim o sese kizim uyaniyor oglanda uyanir aksi gibi bazen nasil istim sen söyle
Senin bebe uyuyo galibaLan yatıp uyusanıza, çene zamanı mı
Bebeleri bırakmıs sohbet ediyorlar
Çay da verim mi
Şimdi uyudu inşSenin bebe uyuyo galiba
Canım demek herkes benzer şeyler yaşayabiliyor birde Türkiye min halı gelecek kaygısı Suriyeliler eğitim sistemi pahalılık derken biz bebeğe kesin karar verdiğimiz de bu kadar değildi gidişat belliydi söylüyorduk ama gerçekten bu kadarını beklemiyorduk .. işten ayrilsamda eski konforumuzla hayatımıza devam edecektik ama şimdi bakıyorum nerdee .. yaz tatilimiz kış tatilimiz gezmeler vs.. artık çok zor çünkü hem hayat inanılmaz pahalı hemde artık çalışamayacak olmam bile bazen beni üzüyor sonra sağlık olsun diyorum tabii ama dediğim gibi alıştığımız bir hayat standardı vardı şimdi gelecek kaygısı sardı biziAynen eşim acaba sklyr mu diye ben de dusundum. Zira eşim istemiyor da degil ama ben daha cok istedim ve arada sen daha cok istedin gibisinden söyledigi oldu. Hatta kv kp ve annemler de hep bi cocugunuz olsun deyip durduklarindan onlara da kiziyor torun torun istediniz başimız yandi gibisinden. bazen cok bunaliyor. Bana gore sabrı daha az dün nerdeyse 4 5 saat dayandım. En son isyan edecektm artk. O ara geldi eve. Evde bile degildi eşim. Geldi aldı cocugu benim bunaldigimi anladi ama yarm saat dayanamadi sinirlendi. Geri ben aldim uyuttum. O arada sinirden agladm tabi. Neyse sabah eşim baya destekledi teselli etti sonra ama bunalip zorlandigimi agladigimda farketti. Kendi de sinirlendigine pişman oldu. Erkekler daha cabuk bunalip sklyr. Gezerdm tozardm istedgm gibi hareket edebilirdim diye dusunebiliyorlar. Cok derin bi mevzu yaa. Iki uç yaşatabiliyor bu surec..
Bende yaptım ama istek sıfır halada istemiyorum inşallah düzelirVarmi benim gibi 40 ı çikıp eşinden kaçan
Kız bebe uyanacak diye ve kafadaki onca doluluktan ve uykusuzluktan sonra gel de sen iste.Daha 40 cıkarmadan eşi darlayan var40 ım cikinca nolcak var sen düsün isteksizlik mi var üsengeclik mi ben bazen valla böyle üseniyordum kendini istemeye odaklarsan belki gelir istegin hani zorla ist3 demiyorum sonucta o sana yönelirken sen de kendin için niye istemeyesin ki kendin icin bişey niye istemeyesin ki oyle dusunursen belki hormonlar ister
Heh bide diğer çocuklar var valla bende senin gibiyim bide benimki ergen 14 yaşına girecekÜşengeclik var canim
Bebemi ne halde uyutuyorum , uyusada hemen bende uyusam diyorum ama iliski sonrasi hemen duş almam lazim sacimi kurutmam lazim o sese kizim uyaniyor oglanda uyanir aksi gibi bazen nasil istim sen söyle
Kolumda uyudu memeyide bıraktı yarım saattir ama ben hala siteden çıkamadımLan yatıp uyusanıza, çene zamanı mı
Bebeleri bırakmıs sohbet ediyorlar
Çay da verim mi
Benimki de huy değiştirdi asi oldu. İşte ondan kızıyorum. Acayip hareketler yapıyor. Kafasını yere vuruyor.Kızına yüklenme yaaen cok da büyüklere oluyor off bende denge kurmaya çalısıyorum onu sevme emzirme anne diyor ya içim gidiyor huyuda degiştir asi biri oldu
1 aylik bebekle uzuun bi yolculuk hakkinda ne dusunuyorsunuz hanimlar yapan var mı
Sür zaten o olmasını önlüyo karbonattın bi zararı yokmuş oyuzden her emzirmeden önce silebilirsin ben öyle yapıyorumBizde pamukçuk yok ama yine de önlem amaçlı göğüse sürsem mi ? Pamukcuk çıkmasından korkuyorum nedense
Ayyyyy bir ağlasa diğerleride başlar ağlaamayakoro gibi hepsi bi agizdan vıyık cıyık
Ayyynennn 10 kere uyuttum kirk takla attim ve kalktı. oturdum niye uyumuyo bu diye agladmsonra koydum yataga hic bisey yapmadim öylece uyudu
Yok bizde ateş olmadı hiçSlm kızlar bir aylık aşı olunca ateşlenme oldunuznu üç gün sürer deyince panikledim
Ben yanaşcamda lekelenmem bitmedi bi türlüVarmi benim gibi 40 ı çikıp eşinden kaçan
BunuHangisini kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?