Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bu saatte yapıyorum temizlik
Eşim geldi yarım saat onunla suda kaldı.
Buruşmuş artık çıkardık cıngar çıkardı sudan çıktı diye mama verdim biraz sakinleşsin diye normalde banyodan sonraya uyuyan çocuğum canlandı Kafayı yememek için eşime verdim oturup boş boş onları izledim değişen birşey yok. Eşim aldı çocuğu markete gitti geldi uyumuş

Yerine koyduk uyandi yine aldı 3 5 tür gezdi evde uyuttu.

Benimde temizlik bu saate kaldı.

Yemek yoktu bu arada dışardan söyledik mecbur. Çünkü tüm gün yapışıktık

Bizde de oluyor bu durumlar benim eşim daha çok istedi çocuk ama ona rağmen dediğin gibi sabrı daha az bana göre, yarım saat bakıp sonra geriliyor benimde bazen çığlık atıp ağlayasım geliyor lohusalıktan diye kendi kendimi teselli ediyorum. Bir gülmeye karşılık vermeye başlasa bebeler daha kolay olcak inşallah

Memede uyur benimki, yatağa alınca hopp uyanır
S
Valla ondan sonra şöyle oluyor .o bunalim bitiyor evet diyorsun artık hayatım böyle.bu sefer de anlık yaşıyorsun hah şimdi bir uyusa modundasin .Bir sonraki uykuyu düşünmüyorsun

Çocuk gerçekten çok zormuş. Hele bir de ilkse .Asla karamsar olmak istemiyorum ama zor yani .kolay bebekler yok değil mi var ama geneli gazlı uykusuz ağlıyor derdi belli değil. Bizimki ağladı mesela babası çok sabırlı normalde aaa dedi artık ağlasın her istediği olacak değil ya dedi ya bu daha 1.5 aylık bebek ne isteği olacak. O aptal pamukcuk ilacı yüzünden çocukta damlaya karşı antipati oluştu. Gaz damlasında bile tırsıyor.o damlayı vericem diye gaz ilacını unutmuşum. Çocuk kivran kivran .

Mikostatin mıdır nedir ne lanet ilaçmıs .Büyüklerde belki işe yariyordur ama bizde sıfır etki yaptı. Üstelik o ilacı vericem diye gaz damlasını unuttum .bebe kıvrana kıvrana bir hal oldu .ancak yoruldugundan uyudu.
Bugün karbonat sürecegim cocugun ağzına artık. Yani ben o ilacı kesinlikle tavsiye etmiyorum .göğsüme sürdüğüm halde ,emzikleri karbonatla temizlediğim halde cok cok az geçti. Zaten aç karna versem cocuk emmek istemiyor ağzının tadını bozuyor tok karna versem uyutmasi zor oluyor .kısaca lanet ilaç düzenimi bozdu .
Siz siz olun şu dönemde çok ciddi bir hastalığı yoksa gaz damlasını asla ihmal etmeyin .kim ne derse desin .Bu dönemin en büyük sorunu sut sorununuz yoksa gaz .gaz olunca bebek ne emiyor ne uyuyor .sık sık emzirmek bizde ise yaramadı onu da soyleyim .bebek her istediginde verin diyen kim bilmiyorum.o dedikleri az gazlı bebekler için geçerli.bugun istediği zaman veriyim dedim bütün gazlar birleşti.ha senin çocuğun gazsizdir her zaman ver.bu emzirme danışmanlarının da çoğu fasa fiso .daha kendi çocukları bile yok .teoride ben de çok bilgi veririm .Sen o dediklerini bir çocuğuna uygulasana. Mesela bir tane ünlü çocuk doktoru var .Osman bir şey adı. Diyor ki emzirirken her 5 dakikada bir çocuğun gazını çıkarın.binlerce izlenme sayısı var .Bir deneyim dedim .çocuğu 5 dakikada bir alınca çıldırıyor beni memeden ayiriyorsun diye .onları da yasakladım kendime .en güzeli kendine özel doktor bulacaksın tavsiye edilen .istediğini soracaksın internet bilgi kirliliği ile dolu .

Bugün 40 gün oldu yaptık ama canım ilk gün kü gibi çok acıdı anlamadım rahim mi toparlanmadı noldu benim tüp bebek 10 ay yapmadık omdan Mı bilmiyorum çok kötüydü
benimde acıdı zaten çok kısa sürede bitti korktuğum için.. dediğin gibi ilk gibiydi bir kaç gün sonra daha iyiydi

Yok uyumuyor benim oğlum gece 1de uyudu 3.5 da uyandı hâlâ uyanık emzir yatır emzir yatır fenalık geldi yatağa yanıma aldım emiyor ama gözler fildir fildir

Ay canım benimkiler yumuşak olunca sütüm yok. Sert olunca süt dolmuş sanıyorum.
Hele yumaşak ise kesin bugün sütüm yok diyorum. İnşaallah dediğin gibi kesin bilgidir.
Canım kesin dedim çünkü çişli bez sayısı çok, kilo alımı neredeyse normalden fazla. Sadece yumuşak memeyi zor kavrıyor o zaman da sinirleniyor

Evet malesef. Tatil vs zor artk. Cocuk yetistirmek de güc olacak bu sartlarda çalısmasam biz zorlanacagiz o yüzden bebekle imkan olursa caliscamben ama bana cook zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…