- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.941
Ben bu saatte yapıyorum temizlikBu arada benim bebegin sürekli midesinde gaz. Üstten geğirerek cikariyor. Memeyi emiyor o an cikariyoruz. Sonra bi daha devam ediyor memeye veya omzumda uyuyakaliyor yatirinca 5 10 dk sonra yine o mide gazı uyandırıyor. Omzuma aliyorum yine cikariyor. Uyku yalan oluyor. Böyle boyle napcaz anlamıyorum. Ne iş var ne güc. Sansıma bugün aşi oldu da uyudu garip şekilde bi evi az temizledim bu yani. T3mizlik yapmak bile kafa dagittiriyor insana yeminle ne hallere düstüm
Slm kızlar bir aylık aşı olunca ateşlenme oldunuznu üç gün sürer deyince panikledim
Benimkide bir saat kucakta sallama sonucunda uyuduŞimdi uyudu inş
Ben de yatıcam hemen
Bugün 40 gün oldu yaptık ama canım ilk gün kü gibi çok acıdı anlamadım rahim mi toparlanmadı noldu benim tüp bebek 10 ay yapmadık omdan Mı bilmiyorum çok kötüydüBende yaptım ama istek sıfır halada istemiyorum inşallah düzelir
Bizde de oluyor bu durumlarAynen eşim acaba sklyr mu diye ben de dusundum. Zira eşim istemiyor da degil ama ben daha cok istedim ve arada sen daha cok istedin gibisinden söyledigi oldu. Hatta kv kp ve annemler de hep bi cocugunuz olsun deyip durduklarindan onlara da kiziyor torun torun istediniz başimız yandi gibisinden. bazen cok bunaliyor. Bana gore sabrı daha az dün nerdeyse 4 5 saat dayandım. En son isyan edecektm artk. O ara geldi eve. Evde bile degildi eşim. Geldi aldı cocugu benim bunaldigimi anladi ama yarm saat dayanamadi sinirlendi. Geri ben aldim uyuttum. O arada sinirden agladm tabi. Neyse sabah eşim baya destekledi teselli etti sonra ama bunalip zorlandigimi agladigimda farketti. Kendi de sinirlendigine pişman oldu. Erkekler daha cabuk bunalip sklyr. Gezerdm tozardm istedgm gibi hareket edebilirdim diye dusunebiliyorlar. Cok derin bi mevzu yaa. Iki uç yaşatabiliyor bu surec..
SMemede uyur benimki, yatağa alınca hopp uyanır
Valla ondan sonra şöyle oluyor .o bunalim bitiyor evet diyorsun artık hayatım böyle.bu sefer de anlık yaşıyorsun hah şimdi bir uyusa modundasin .Bir sonraki uykuyu düşünmüyorsunYa bu aralar ben cok bunaldm galiba sabrmı cok zorluyor bebiş. acayip skyrm kendimi. Sonra bi agliyorum. Sanki herşeyiyle hayatimi sabote etmiş bir bebiş var. Komple hayatm işim gücum o olmuş gibi. Diğer türlüsünü beceremedim. Hele simdi 5. Haftadayiz bilmem atak haftası mı iyice boğdubu durum beni.
Ateşlenme olmuyor bizde huysuzluk yaptı.kisa süreli emme ,uyumama gibi problemleri oldu .Slm kızlar bir aylık aşı olunca ateşlenme oldunuznu üç gün sürer deyince panikledim
Çocuk gerçekten çok zormuş. Hele bir de ilkse .Asla karamsar olmak istemiyorum ama zor yani .kolay bebekler yok değil mi var ama geneli gazlı uykusuz ağlıyor derdi belli değil. Bizimki ağladı mesela babası çok sabırlı normalde aaa dedi artık ağlasın her istediği olacak değil ya dediAynen eşim acaba sklyr mu diye ben de dusundum. Zira eşim istemiyor da degil ama ben daha cok istedim ve arada sen daha cok istedin gibisinden söyledigi oldu. Hatta kv kp ve annemler de hep bi cocugunuz olsun deyip durduklarindan onlara da kiziyor torun torun istediniz başimız yandi gibisinden. bazen cok bunaliyor. Bana gore sabrı daha az dün nerdeyse 4 5 saat dayandım. En son isyan edecektm artk. O ara geldi eve. Evde bile degildi eşim. Geldi aldı cocugu benim bunaldigimi anladi ama yarm saat dayanamadi sinirlendi. Geri ben aldim uyuttum. O arada sinirden agladm tabi. Neyse sabah eşim baya destekledi teselli etti sonra ama bunalip zorlandigimi agladigimda farketti. Kendi de sinirlendigine pişman oldu. Erkekler daha cabuk bunalip sklyr. Gezerdm tozardm istedgm gibi hareket edebilirdim diye dusunebiliyorlar. Cok derin bi mevzu yaa. Iki uç yaşatabiliyor bu surec..
benimde acıdı zaten çok kısa sürede bitti korktuğum için.. dediğin gibi ilk gibiydi bir kaç gün sonra daha iyiydiBugün 40 gün oldu yaptık ama canım ilk gün kü gibi çok acıdı anlamadım rahim mi toparlanmadı noldu benim tüp bebek 10 ay yapmadık omdan Mı bilmiyorum çok kötüydü
Bu gece bende nöbetçiyim. Sabah oluyor zaten zahmet edip uyumasınYok uyumuyor benim oğlum gece 1de uyudu 3.5 da uyandı hâlâ uyanık emzir yatır emzir yatır fenalık geldi yatağa yanıma aldım emiyor ama gözler fildir fildir
Canım kesin dedim çünkü çişli bez sayısı çok, kilo alımı neredeyse normalden fazla. Sadece yumuşak memeyi zor kavrıyor o zaman da sinirleniyorAy canım benimkiler yumuşak olunca sütüm yok. Sert olunca süt dolmuş sanıyorum.
Hele yumaşak ise kesin bugün sütüm yok diyorum. İnşaallah dediğin gibi kesin bilgidir.
Yarım saat arabayla dolaştık geldik anca uyudu yeniYok uyumuyor benim oğlum gece 1de uyudu 3.5 da uyandı hâlâ uyanık emzir yatır emzir yatır fenalık geldi yatağa yanıma aldım emiyor ama gözler fildir fildir
Aynen bizim de böyle oldu .damlayı verince sırtına kadar sicmis .Gaz damlasını ihmal ettim bugün tamamen aklımdan çıkmıs
Na sana uyku sabaha kdar böyle
Bugün bir şey var bizimki de uyumadıYok uyumuyor benim oğlum gece 1de uyudu 3.5 da uyandı hâlâ uyanık emzir yatır emzir yatır fenalık geldi yatağa yanıma aldım emiyor ama gözler fildir fildir
Evet malesef. Tatil vs zor artk. Cocuk yetistirmek de güc olacak bu sartlarda çalısmasam biz zorlanacagiz o yüzden bebekle imkan olursa caliscamben ama bana cook zor olacak.Canım demek herkes benzer şeyler yaşayabiliyor birde Türkiye min halı gelecek kaygısı Suriyeliler eğitim sistemi pahalılık derken biz bebeğe kesin karar verdiğimiz de bu kadar değildi gidişat belliydi söylüyorduk ama gerçekten bu kadarını beklemiyorduk .. işten ayrilsamda eski konforumuzla hayatımıza devam edecektik ama şimdi bakıyorum nerdee .. yaz tatilimiz kış tatilimiz gezmeler vs.. artık çok zor çünkü hem hayat inanılmaz pahalı hemde artık çalışamayacak olmam bile bazen beni üzüyor sonra sağlık olsun diyorum tabii ama dediğim gibi alıştığımız bir hayat standardı vardı şimdi gelecek kaygısı sardı bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?