Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım sevim kuruçay mıydı neydi gaz masajı var her alt açma da yapıyorsun gün boyu gazı birikmemiş okuyor I love you masajı yazınca onu da izlemiştim birazcık işe yarıyor

Ay ben hamileyken nstye gittiim bir seferde bebğin biri de işitme testine gidiyodu
Ağlıyordu o sırada
Ay yalnız annesi yok kokusu yok diye ağlamıştım o geldi aklıma
Ben hamile görünce allah kurtarsın kardeş diyorum içimden

Kızlar bebeğin ayagi ciplaksa gaz olur mu
Evet olur
Ben en ince şeyi giydirsem de ayağında mutlaka çorap var
Uyurken de karnının üstünde ince bir müslin
Çok sıcak havalarda çoraplarını bazen çıkartıp havalandırdım geri giydirdim
Nerdesin bilmiyorum ama şu an İstanbul’da çorap giymeyecek hava yok zaten.

Ankaradayım ve bu aralar hava soğuk

Canım sevim kuruçay mıydı neydi gaz masajı var her alt açma da yapıyorsun gün boyu gazı birikmemiş okuyor I love you masajı yazınca onu da izlemiştim birazcık işe yarıyor
Ben her alt açmada yapıyorum zart zart cikariyor ama emdikten sonra tekrar geliyor .mide gazını da çıkarıyorum. Gece çıkmıyor ama .

Ben kundak yapıyorum çünkü gaz gelince kendini parlıyor. Bu aralar sanki arttı gibi .belki de çorap giymediginden oldu .çünkü bu aralar ankara geceleri soğuk oluyor

Ben kundak yapıyorum çünkü gaz gelince kendini parlıyor. Bu aralar sanki arttı gibi .belki de çorap giymediginden oldu .çünkü bu aralar ankara geceleri soğuk oluyor
Kesinlikle ondandır
Ayaklar hemen soğuk oluyor

Canım ben demin sagdim ikisinden de çıkmıyordu artık süt. Şimdi bebek uyandı ve emiyor. Ve dediğin gibi bomboş pörsuk oluyor bazen göğüslerim ona rağmen süt oluyor. Çocuğun emmek istememesi boş anlamına gelmiyor. Benkm kız da her akşam kavgga ediyor almak istemiyor memeyi ittiriyor ağlıyor. Ama sonra fon sesi aciyorum sakinlesiyor bir daha deniyorum. Süt olmadigindan değil ama huyu tutuyor. Belki seninkinde de bir huy çıkıyordur. Başka zamanlar dene. Kendini sartlama annemin sütü kesildi benimde kesilecek diye. Ben diğer çocuğumda her şeyi denedim hastane tipi makine kiraladım. 6 ay sagarak verdim. Şimdiki aklım olsa daha çok zorlardim emmesi için. Çünkü sütü çocuğun emmesi kadar arttıran bir şey yok bence. Bir de su tabi. Olumlu düşün sütüm var yetiyor de kendi kendine. İnşallah artar ve daha iyi olur.

4 saat olsa keske ben o dediklerini 3 4 kez yapsam tamam o zaman

Günaydın herkese, süt sağma ile ilgili sormak istediğim bir şey var. Elektrikli pompam var ama çoğu zaman elimle değişik pozisyonlarda göğsümü sıkıştırmam gerekiyor ki süt çıksın, siz de böyle sürekli elle sıkıştırıyor musunuz yoksa benim pompanın ucu göğsüme göre küçük kalıyor mu demek bu, fikri olan var mı?

Ben pek giydirmedim ve şuan ceremesini çekiyorum. Bu hafta serinleyince bir iki giydirdim artık ihmal etmem. Aşıya gittik hemşire de karnına baktı. Sert gaz doldu dedi. Dün geceden beri gaz mücadelemiz var.

Ben uyanmadan temizligi bitirdigime şükretmeliyim o zmn tamamen aşı nedeniyle uyudu ama. Cumartesi yola ckcaz hemsire salı veya cuma vururuz aşıyı dediydi salı vuralım huysuzlanirsa dedim yolda zor olur. Uyuyacagini bilsem cuma vurdururdum
Şuan bile öyle gülünce rahatliyor unutyyr insan ama iste insaniz sabir taşıyor demekki. Niye kadinlara dogurma bebegi besleme işi daha cok verilmis daha iyi anlyrm. Erkeklerden daha sabirliyz bu konuda
Valla ondan sonra şöyle oluyor .o bunalim bitiyor evet diyorsun artık hayatım böyle.bu sefer de anlık yaşıyorsun hah şimdi bir uyusa modundasin .Bir sonraki uykuyu düşünmüyorsun
Aynen suan öyleyim uyutsam sunu yapsam genelde planima uymuyor cocuk. Sonra olmadik vakitte de uyuyacagi tutuyor
Aynen ilk bilmedigin seyler yaşiyorsun belki o özgürlükten sonra daha da zorumuza gidiyordur kısıtlıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…