- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #84.981
Kucağında bekletiyorsun öyle mi ? Benim de demin kucağımda uyudu .bekletmeden aldım yatağına uyandiCanım biraz şans işi. Bazen uyanmıyor bazende uyanıyor. Ama uyuduktan sonra yarım saat beklersem uyanmadan yatırıyorum genelde. Ama acele edersem kesin uyanıyor.
Çorap çok önemli yaBen pek giydirmedim ve şuan ceremesini çekiyorum. Bu hafta serinleyince bir iki giydirdim artık ihmal etmem. Aşıya gittik hemşire de karnına baktı. Sert gaz doldu dedi. Dün geceden beri gaz mücadelemiz var.
Yok gaz damlası hayatiymis ben anladım. Gazi geçse de ben yine kullanacağım o damlayı. Tuvaletini güzel yaptırıyor.Çorap çok önemli ya
Yeri geliyor benim bile ayağım üşüyor bu havada bile
Bebeğin nasıl üşümesin
Dün çok güzel daldı diye ellemedim
Müslin örttüm güzelce ayağına da sardım
O an çorap yoktu
Bütün gece kıvrandık biz
Gaz damlasını unutmam da cabası
Bir tane damlatilan var .pembe kutusu .damlatsan bile oluyor .illa fiskirtman gerekmiyorHanımlar burna enjektorle serum sıkıyoruz ya o poşetteki serum eczaneden mi alınıyor?
Ben sırtına müslin seriyorum göğsümdeykenKucağında bekletiyorsun öyle mi ? Benim de demin kucağımda uyudu .bekletmeden aldım yatağına uyandi
Ben kundak yapıyorum çünkü elini kolunu çok oynatıyor. Gaz geliyor mesela elini yüzüne çarpıyor çırpınıyor. Bir kaç kere kundaksiz denedim yok eli kolu durmuyorBen sırtına müslin seriyorum göğsümdeyken
Dalınca o müslinle beraber yatırıyorum
Çünkü koyduğumuz zemin kucağımızdan daha serin
İrkilip uyanıyor
Müslin serdiğim zaman uyanmıyor
Ama iyice dalmasını beklemek lazım
Benimki dalınca memeyi fırlatıyor mesela
Benimki de kundakta durmuyorBen kundak yapıyorum çünkü elini kolunu çok oynatıyor. Gaz geliyor mesela elini yüzüne çarpıyor çırpınıyor. Bir kaç kere kundaksiz denedim yok eli kolu durmuyor
Canım işi illa bırakmak zorunda mısın ücretsiz izin filan alsan olmuyor muCanım demek herkes benzer şeyler yaşayabiliyor birde Türkiye min halı gelecek kaygısı Suriyeliler eğitim sistemi pahalılık derken biz bebeğe kesin karar verdiğimiz de bu kadar değildi gidişat belliydi söylüyorduk ama gerçekten bu kadarını beklemiyorduk .. işten ayrilsamda eski konforumuzla hayatımıza devam edecektik ama şimdi bakıyorum nerdee .. yaz tatilimiz kış tatilimiz gezmeler vs.. artık çok zor çünkü hem hayat inanılmaz pahalı hemde artık çalışamayacak olmam bile bazen beni üzüyor sonra sağlık olsun diyorum tabii ama dediğim gibi alıştığımız bir hayat standardı vardı şimdi gelecek kaygısı sardı bizi
Yaaa dökülmesinBenim cocugun kafasinin önü ve kaşlarda konak başlangici vardı. Kaşları once başladı zeytinyagıyla yumusatip tarakla temizlemistim sonra saclarda da farkedince hemen mustela konak köpük sampuanı aldm.dün yikadim konaklar yumusadı biraz da tarak yardimiyla temizledim ama tabi saclar da döküldü. Az biraz kelleştiksimdi hala saclar tek tek döküluyor yavrucagimin kel kalacak
Tamam canım ben de denicem bakalım kaç saate kadar uyuyor 4 saate kadar izin vericem sonra beslicemCanım değişiyor. Gündüz bazen 3 saat bazen 4 ama 6 saatlik bir rekoru var. Uyanınca da deli gibi memeye saldırıyor. Ama ortalama 4 saat uyuyor gündüz.
Malesef öyle oluyor gaz problemi de olunca tabiBende uyandırmıyorum sık sık uyandığında sanki uykuya dalmada sıkıntı yaşıyor gibiyiz
Evet canım uyuyunca hemen yatirirsam uyanıyor. Biraz kucağımda bekletiyorum iyice dalinca koyuyorum yatağa.Kucağında bekletiyorsun öyle mi ? Benim de demin kucağımda uyudu .bekletmeden aldım yatağına uyandi
Gözün aydın canımMerhaba doğduğunda böbreklerini nefroloji uzmanına göstermemiz gerektiği söylenmişti bugün onuda hallettik çok şükür bir sıkıntımız yokmuş sünger böbrekten şüphe edilmişti sonuçlar temiz çıktı ferahladım resmen doğumdan beri aklıma takılı kalmıştı
Benim kızın sürekli dökülüyor iyide kel kaldı ,Yaaa dökülmesin
Kızlarda da dökülüyor mu yaaa.
Ne güzel uzadı rengi değişti
Sağol canımGözün aydın canım
Gözün aydın canımMerhaba doğduğunda böbreklerini nefroloji uzmanına göstermemiz gerektiği söylenmişti bugün onuda hallettik çok şükür bir sıkıntımız yokmuş sünger böbrekten şüphe edilmişti sonuçlar temiz çıktı ferahladım resmen doğumdan beri aklıma takılı kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?