Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım işi illa bırakmak zorunda mısın ücretsiz izin filan alsan olmuyor mu
6 ay ücretsiz izin hakkım var zaten söyleyeceğim onu da kullanırsam toplamda 10 ay kullanmış olacağım yine 10 aylıkken bebeği bırakıp gitmek zor olacak bakıcı ücretleri çok artmış birini bulsam da 4 bin-5 bin'den aşağı bakan yok .. Özel sektör olunca hep işverenden yana kanunlar memur olsam sanırım 2 sene kadar bekleme sürem olurdu bakalım 10 ay sonra ne olacak Büyük ihtimalle evde olacağım dediğim gibi hem birini bulmak zor hem de o kadar ücreti verdikten sonra zaten maaşımdan da anca bana o kadar kalacak ayırlısı olsun canım İnşallah hakkımızda

Evet canım uyuyunca hemen yatirirsam uyanıyor. Biraz kucağımda bekletiyorum iyice dalinca koyuyorum yatağa.
Benimki memede uyumuyor aktif işte. Gozleri açık duruyor .pusette uyutuyorum onda da boynu falan eğri yatıyor. İçim hiç elvermiyor ama böyle yatıyor. Bilmiyorum zararlı mi .Bir de diyelim uyudu koydun yatağına uyumadı o zaman ne yapıyorsun

Ben çarşafla yanıma alıyorum emzirip tam uykuya dalınca memeyi çekip emziği tikiyorum
pardon veriyorum Çarşafla yerine koyunca rahat ama tenimizden ayrılınca zor

Ben çarşafla yanıma alıyorum emzirip tam uykuya dalınca memeyi çekip emziği tikiyorum
pardon veriyorum Çarşafla yerine koyunca rahat ama tenimizden ayrılınca zor
Ya bilmiyorum nasıl vazgecirecegim bu puset sevdasından. Eskiden dalınca alıyordum yatağına koyuyorum. Şimdi dalamiyor da

Çok şükür canim

Aynen bu konuyu halletmem lazim canim

Sizinki gec bile kaldi bak

Sen hamile oldugundan beri adam kurumustu lekelenmede azsa sorun olmaz bence

Abooo dinlermi acaba falan diye icim icimi yer benim o yaşlarda olursada en iyisi cocuklari birakip tatile kacmak oda rüyamızda
Canim.tabii bide okullar kapalı bizden daha geç saatlere kadar oturuyor yatmıyor uyumuyor her an odadan çıkıp mutfağa WC ye gidiyor ... stres altında da yapılmıyor yanii daha büyüdükçe nasıl olacak derken sanırım olmayacak

O kadar verince doğru bir anlamı olmuyor. Ama belki bulursun. Kafana yatan uygun birisini. Yine de dene şansını daha vakit var nasılsa.

Ankisiyete nobeti geçirtecek bi yorum ama bu

Bazen benimki de uyumuyor memede ama uykusu var belli o zaman tiny love a koyup yavaş yavaş salliyorum. 12.30 gibi uyudu acelem vardı koydum tiny e hemen uyandı klasik müzik açtım. Salladım uyudu. Bu 1 saatlik zaman diliminde ortalığı toplayıp duş aldım. Giyindim tama kendime yiyecek bir şey hazırlıyorum uyandı ağlamaya başladı şimdi emiyor. Pusette eğri benimki de uyuyor bazen ellemiyorum. Valla abisini de uyuttum bir şey olmadı boyu posu düzgün bir eğriliği sıkıntısı yok Gündüzleri tiny love da sallıyorum uyumayinca mutlaka sonunda uyuyor. Gece de uyumayinca şimdiye kadar eşim dizine yastık koyup orda sallıyordu. Ama 4-5 gündür memede uyuyor tam yatırmaya gidiyorum yatağa koyunca uyanıyor. Bende alıp bizim yatağa yanıma yatırıp emziriyorum ya da pis pis sesi açıp yanımda yatırıyorum emmezse bile memeye dayanarak yatıyor bu şekilde uyuması 1 saat sürüyor ama bende yanında yatarak dinleniyorum hemde sallanmadan uyumuş oluyor. Alıştırmaya çalışıyorum. Abisini yüz üstü ya da yan yatırdım ninni açardım poposuna yavaş yavaş vururarak uyuturdum. Ama her çocuk ve alisacagi düzen farklı oluyor deneye deneye bulmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…