- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #85.001
6 ay ücretsiz izin hakkım var zaten söyleyeceğim onu da kullanırsam toplamda 10 ay kullanmış olacağım yine 10 aylıkken bebeği bırakıp gitmek zor olacak bakıcı ücretleri çok artmış birini bulsam da 4 bin-5 bin'den aşağı bakan yok .. Özel sektör olunca hep işverenden yana kanunlar memur olsam sanırım 2 sene kadar bekleme sürem olurdu bakalım 10 ay sonra ne olacak Büyük ihtimalle evde olacağım dediğim gibi hem birini bulmak zor hem de o kadar ücreti verdikten sonra zaten maaşımdan da anca bana o kadar kalacak ayırlısı olsun canım İnşallah hakkımızdaCanım işi illa bırakmak zorunda mısın ücretsiz izin filan alsan olmuyor mu
Benimki memede uyumuyor aktif işte. Gozleri açık duruyor .pusette uyutuyorum onda da boynu falan eğri yatıyor. İçim hiç elvermiyor ama böyle yatıyor. Bilmiyorum zararlı mi .Bir de diyelim uyudu koydun yatağına uyumadı o zaman ne yapıyorsunEvet canım uyuyunca hemen yatirirsam uyanıyor. Biraz kucağımda bekletiyorum iyice dalinca koyuyorum yatağa.
Seninle aynıyız bizim dökülmüyorBenim kızın sürekli dökülüyor iyide kel kaldı ,yattığı her yere kedi gibi tüy bırakıyor.
Ben çarşafla yanıma alıyorum emzirip tam uykuya dalınca memeyi çekip emziği tikiyorumBenimki memede uyumuyor aktif işte. Gozleri açık duruyor .pusette uyutuyorum onda da boynu falan eğri yatıyor. İçim hiç elvermiyor ama böyle yatıyor. Bilmiyorum zararlı mi .Bir de diyelim uyudu koydun yatağına uyumadı o zaman ne yapıyorsun
Ya bilmiyorum nasıl vazgecirecegim bu puset sevdasından. Eskiden dalınca alıyordum yatağına koyuyorum. Şimdi dalamiyor daBen çarşafla yanıma alıyorum emzirip tam uykuya dalınca memeyi çekip emziği tikiyorum
pardon veriyorumÇarşafla yerine koyunca rahat ama tenimizden ayrılınca zor
Çok şükür canimMerhaba doğduğunda böbreklerini nefroloji uzmanına göstermemiz gerektiği söylenmişti bugün onuda hallettik çok şükür bir sıkıntımız yokmuş sünger böbrekten şüphe edilmişti sonuçlar temiz çıktı ferahladım resmen doğumdan beri aklıma takılı kalmıştı
Evet çok huysuz birden aglıyo ateşlenme di şükür teşekkür ederimHemşire bize ateş yapmaz sadece huysuz olabilir aşı yeri ağrıyabilir demişti.
Aynen bu konuyu halletmem lazim canimIste bunu kastettim üseniyorsun devaminda başına gelecekler yoruyor hiç ugrasamam diyorsun. Sen de haklisin ben de öyle dusunurdum ayy simdi kim ugrascak duş alcak. Ama bu da hayatin parcası ve kendi hayatimiza donmemiz için belki de gerekli. Hani cocuklar için yasamadigimiz evli oldugumuz ve eşimizle de vakit gecirmemizin hakkimiz oldugunu dusununce belki istersn
Abooo dinlermi acaba falan diye icim icimi yer benim o yaşlarda olursadaHeh bide diğer çocuklar var valla bende senin gibiyim bide benimki ergen 14 yaşına girecek
Sizinki gec bile kaldi bakSür zaten o olmasını önlüyo karbonattın bi zararı yokmuş oyuzden her emzirmeden önce silebilirsin ben öyle yapıyorum
Ayyyyy bir ağlasa diğerleride başlar ağlaamaya
Yok bizde ateş olmadı hiç
Ben yanaşcamda lekelenmem bitmedi bi türlü
Canim tesekkur ederim , evet demistiniz ama sonuc gelene kadar acabami dedirtiyorlar işte
Valla hesaplıyorum 8 ay olduSizinki gec bile kaldi bak
Sen hamile oldugundan beri adam kurumustu lekelenmede azsa sorun olmaz bence
Canim.tabii bide okullar kapalı bizden daha geç saatlere kadar oturuyor yatmıyor uyumuyor her an odadan çıkıp mutfağa WC ye gidiyor ... stres altında da yapılmıyor yaniiAbooo dinlermi acaba falan diye icim icimi yer benim o yaşlarda olursadaen iyisi cocuklari birakip tatile kacmak oda rüyamızda
Gazını çıkarmıyor musunEvet canım uyuyunca hemen yatirirsam uyanıyor. Biraz kucağımda bekletiyorum iyice dalinca koyuyorum yatağa.
O kadar verince doğru bir anlamı olmuyor. Ama belki bulursun. Kafana yatan uygun birisini. Yine de dene şansını daha vakit var nasılsa.6 ay ücretsiz izin hakkım var zaten söyleyeceğim onu da kullanırsam toplamda 10 ay kullanmış olacağım yine 10 aylıkken bebeği bırakıp gitmek zor olacak bakıcı ücretleri çok artmış birini bulsam da 4 bin-5 bin'den aşağı bakan yok .. Özel sektör olunca hep işverenden yana kanunlar memur olsam sanırım 2 sene kadar bekleme sürem olurdu bakalım 10 ay sonra ne olacak Büyük ihtimalle evde olacağım dediğim gibi hem birini bulmak zor hem de o kadar ücreti verdikten sonra zaten maaşımdan da anca bana o kadar kalacak ayırlısı olsun canım İnşallah hakkımızda
Ankisiyete nobeti geçirtecek bi yorum ama buCanim.tabii bide okullar kapalı bizden daha geç saatlere kadar oturuyor yatmıyor uyumuyor her an odadan çıkıp mutfağa WC ye gidiyor ... stres altında da yapılmıyor yaniidaha büyüdükçe nasıl olacak derken sanırım olmayacak
İnsanlik naminaa yeterr delimisinValla hesaplıyorum 8 ay olduartık yeter
Bazen benimki de uyumuyorBenimki memede uyumuyor aktif işte. Gozleri açık duruyor .pusette uyutuyorum onda da boynu falan eğri yatıyor. İçim hiç elvermiyor ama böyle yatıyor. Bilmiyorum zararlı mi .Bir de diyelim uyudu koydun yatağına uyumadı o zaman ne yapıyorsun
Emerken tam dalmadan omzuma alıyorum biraz çıkarıyor sonra tekrar memeye alıp uyumasını bekliyorum. Bazende çıkarmıyorum uyanmasın diye ama gündüzleri. Gece mutlaka çıkarıyorum.Gazını çıkarmıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?